- Konu Sahibi banabrazhuzurlazm
-
Hemde ne karaktersiz. Artı bide yalancı şahit var yalnız.Kusura bakmayın eşiniz ve ailesi karaktersiz insanlarmış.
ÇOK AGIR KONUSMUSSUN BEN BASKI ILE SÖYLEDİM ZATEN AİLE Yİ KURTARMAK ICIN YEMİN EDİLİR DEDİLER ALLAH GÖRÜYOR HERSEYİ NEDİM.Başta o aldatan şahıs olmak üzere, bu işi örten o abi ve yalancı şahit olan seni hepinizi topunuzu Allah bildiği gibi yapsın.
Aranızda hiçmi şerefli bir insan yok!
Biri aldatır, biri örter, diğeri utanmadan yeminlerle yalancı şahitlik yapar. Sen yalancı şahitliğin günahını vebalini biliyor musun? Bilsen yatırıp kesseler yine yapmazsın.
Bide aldatan bir insanı barıştırmaya çalışmak da nedir??
Sizin gibilerle aynı nefesi solumak bile acı...
Örtün bakalım örtün örtebildiğiniz kadar. Allah görüyor nasılsa.
İŞTE BEN HATA YAPTIM ZATEN VİCDAN AZABINDAYIM AMA BİRDAHA ASLA YAPMAMBak güzelim esin kardeşi için yalan söylemiş ,yoldan çıkmış ....sen kocan icin yalan yere yemin ettin. Sen kocandan daha iyi durumda değilsin bence.Gorumcenin eşini aldattığını bilmene rağmen bu konuya karışmayabilir ..kayıtsız kalabilirsin ama yalan yere gidip enişteye yeminler etmek herhangi bir değer sisteminde mazur görülecek birşey değil.Kapidan çıkarken 3 kere tövbe diyince günahın uçup gider diye mi düşünüyorsun bilmiyorum ama ben kocadan geçerim doğru yolumdan vaz geçmem
O zaman çık ailenin evine git (okul çağında çocuğun yoksa ) biraz kafanı dagit.Enistenin sana hakkını helal edecegini düşünmüyorum.Allah yardımcın olsunİŞTE BEN HATA YAPTIM ZATEN VİCDAN AZABINDAYIM AMA BİRDAHA ASLA YAPMAM
Eltisi değil gorumcesi kocasını aldatıyor.Arkadas da eşinin isteği üzerine eniştenin yanına gidip "yemin ederim ,şöyle böyle " diyor.Buyuk olasılıkla gorumcenin şüpheli davranışlarını örtecek mantıklı aciklamalar yapıyor.Adamin suçu ne?kaynın hala o karıyı boşamıyorsa geniş aileymiş canım boşver, sen rezil olmuyorsun onlar oluyor, mızmızlanır söylenir sonra gelir yanına kocan, salla yaaa rahat ol biraz
Elti görümce karıştırırım Çok Tövbe yarabbi birde kocasını aldatan kızlardeşini koruyor ooff kaçıyorum ben gülsem mi ağlasam mıEltisi değil gorumcesi kocasını aldatıyor.Arkadas da eşinin isteği üzerine eniştenin yanına gidip "yemin ederim ,şöyle böyle " diyor.Buyuk olasılıkla gorumcenin şüpheli davranışlarını örtecek mantıklı aciklamalar yapıyor.Adamin suçu ne?
Tatlım elti bu olayı yapsa aynı aile neler yapardı...şimdi kizlarini aklamak için Kurana el basmadiklari kalmış (belki o da kalmamıştır)Elti görümce karıştırırım Çok Tövbe yarabbi birde kocasını aldatan kızlardeşini koruyor ooff kaçıyorum ben gülsem mi ağlasam mı
Ben birdaha okudum cümlede anlam düşüklüğünden anlayamamışım yalancı şahitlik oooffff bunun vebali yeter ne iğrençliktir evlerden ırak.Tatlım elti bu olayı yapsa aynı aile neler yapardı...şimdi kizlarini aklamak için Kurana el basmadiklari kalmış (belki o da kalmamıştır)
Aynen..ben o kocadan herşeyi beklerdim.Eşiniz böyle ahlaksızlığa çanak tutuyorsa belli ki o da sağlam pabuç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?