Bana yardımcı olun

ne saçma ya. görümcenin kocası görümceni aldatsa görümcen, eşin ve ailesi adamın burnundan getirirdi. kardeşi aldatınca neden sus pus oluyor. eşine haryetler içerisindeyim.
eşinle aranı düzeltmek istiyorsan güzelce sakinlikle konuş. "aynı şeyi ben yapsam seni aldatsam ve ailem yalancı şahitlik etse seni kandırsak hoşuna gider mi?ben artık bu olayın içinde olmak istemiyorum. senin hatrına sustum yalan söyledim ama benden daha fazlasını bekleme ve bana bu konuda lütfen cephe alma bak huzurumuz kalmadı. kardeşin ne yaparsa yapsın onu savunuyorsun tamam bunu belki anlayabilirim ama lütfen bizim aramıza bu konuların girmesine izin verme. git benden ötede savun kardeşini ben dahil olmak istemiyorum" de.

Başta o aldatan şahıs olmak üzere, bu işi örten o abi ve yalancı şahit olan seni hepinizi topunuzu Allah bildiği gibi yapsın.
Aranızda hiçmi şerefli bir insan yok!
Biri aldatır, biri örter, diğeri utanmadan yeminlerle yalancı şahitlik yapar. Sen yalancı şahitliğin günahını vebalini biliyor musun? Bilsen yatırıp kesseler yine yapmazsın.
Bide aldatan bir insanı barıştırmaya çalışmak da nedir??
Sizin gibilerle aynı nefesi solumak bile acı...
Örtün bakalım örtün örtebildiğiniz kadar. Allah görüyor nasılsa.

Yaa bu korkunç bir konu gerçekten.
Düşündükçe inanamadım insanların bu kadar alçalması, iğrençleşmesi....
O eniştenin bunları öğrenmesi lazım.
Görümceniz nasıl bir kadın, kocasına sevgilisini getiriyor başka bir kadınla, tiyatro çeviriyorlar.
Utanmazlığın kaçıncı noktası bu?
İki tane evladından da mı utanmıyor.
Kocasını kaybetmekten bu kadar korkan kadın bunları yapar mı?

Sizin yerinizde olsam geceleri uyuyamam.
Çok üzücü gerçekten,ailece enişteyi düşürdüğünüz o durum çok üzücü.
Umarım öğrenir.
Ve umarım görümcenizin iki yakası bir araya gelmez.

ne saçma ne karışık bir aile kimin eli kimin cebinde belli değil yeminler tövbeler beddualar havada uçuyor yerinizde olsam kosarak uzaklasirim o aileden

Kocan adamim diye gezmesin ortada. Hem kardeşinin pisligini örtsün, hem karısını ortaya atip yalanci sahitlik yaptırsin. Ustelik gene suclu karisi ciksin. Acaba aldatilan kocan olsaydi yine ustunu ortermiydi. Sirf kardesinin adi cikmasin diye sizi ezmis. Boyle insanlardan nefret ediyorum. Yeriniz de olsam esimle ve ailesiyle asla muhattap olmazidm. O gorumceyi eve sokmazdim.

Böyle bir ailede kendimi asla güvende hissetmezdim.
Demek ki yarın bir gün eşiniz sizi aldatsa , görümceniz ona çanak tutacak. Bunun tanımı çok başka ama ben söylemeyeyim.
En iyisi banlanmadan uzaklaşmak.

ÇOK AGIR KONUSMUSSUN BEN BASKI ILE SÖYLEDİM ZATEN AİLE Yİ KURTARMAK ICIN YEMİN EDİLİR DEDİLER ALLAH GÖRÜYOR HERSEYİ NEDİM.

Kusura bakmayın ama ne eşinizde ne de ailesinde edep haya kalmamış bakın aynı durumu ben yaşadım daha çok yeni evliydim görümcem kocasını başka bir adamla aldatıyor defalarca birlikte oluyorlar adam takip edip evine gidince eşi adamı dövüyor buna da savcılığa git diyorlar buda foyası ortaya çıkacak diye gitmek istemiyor bana geliyor . Ben neden gitmediğini sordum hazır değilim dedi . Itiraf et dedim birşey oldu aranızda vs dedim sonunda itiraf etti ben akşamı eşime olayı anlattım adamla bizi düğünde vs sürekli karşı karşıya getirmiş adam bizi tanıyor vede bir üst sokagimizda oturuyormuş eşim bir daha görümcemin benim evime gelmemesini istedi eğer benim karımın başına birşey gelsin seni öldürürüm vs dedi görümceme . Bana da bir daha onunla aynı sokakta dahi yurumuceksin yanında gezmiceksin vs kızdı. Eğer eşiniz ve ya gorumceniz çok arlı namuslu olsalar bu kadar da uste çıkmazlar üzüldüm halinize inanın biz gelinler bu konulara çok girmek istemiyoruz ama en çok bizi katıyorlar ne Yazık ki Allah yardımcınız olsun .

Bak güzelim esin kardeşi için yalan söylemiş ,yoldan çıkmış ....sen kocan icin yalan yere yemin ettin. Sen kocandan daha iyi durumda değilsin bence.Gorumcenin eşini aldattığını bilmene rağmen bu konuya karışmayabilir ..kayıtsız kalabilirsin ama yalan yere gidip enişteye yeminler etmek herhangi bir değer sisteminde mazur görülecek birşey değil.Kapidan çıkarken 3 kere tövbe diyince günahın uçup gider diye mi düşünüyorsun bilmiyorum ama ben kocadan geçerim doğru yolumdan vaz geçmem

İŞTE BEN HATA YAPTIM ZATEN VİCDAN AZABINDAYIM AMA BİRDAHA ASLA YAPMAM

kaynın hala o karıyı boşamıyorsa geniş aileymiş canım boşver, sen rezil olmuyorsun onlar oluyor, mızmızlanır söylenir sonra gelir yanına kocan, salla yaaa rahat ol biraz
Eltisi değil gorumcesi kocasını aldatıyor.Arkadas da eşinin isteği üzerine eniştenin yanına gidip "yemin ederim ,şöyle böyle " diyor.Buyuk olasılıkla gorumcenin şüpheli davranışlarını örtecek mantıklı aciklamalar yapıyor.Adamin suçu ne?

Elti görümce karıştırırım Çok Tövbe yarabbi birde kocasını aldatan kızlardeşini koruyor ooff kaçıyorum ben gülsem mi ağlasam mı

Elti görümce karıştırırım Çok Tövbe yarabbi birde kocasını aldatan kızlardeşini koruyor ooff kaçıyorum ben gülsem mi ağlasam mı
Tatlım elti bu olayı yapsa aynı aile neler yapardı...şimdi kizlarini aklamak için Kurana el basmadiklari kalmış (belki o da kalmamıştır)

Tatlım elti bu olayı yapsa aynı aile neler yapardı...şimdi kizlarini aklamak için Kurana el basmadiklari kalmış (belki o da kalmamıştır)
Ben birdaha okudum cümlede anlam düşüklüğünden anlayamamışım yalancı şahitlik oooffff bunun vebali yeter ne iğrençliktir evlerden ırak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…