Bana yardımcı olun

baştan sona herşey falso.. sizin görümcenizle bu diyologlara girmeniz hata . sizi ilgilendirmezdi bu konulara karışmamalıydınız en baştan .birde karşınıza alıp konuşmuşsunuz görümcenizle ne alaka ya ne yaparsa yapsın

Hic akıllı davranmamışsınız ne yazık ki.
Ben olsam ebediyen salaga yatardim
Gorumce gelip size bahsediyor gidip esinize anlatmanin manası ne yaa
Bir defa etik değil
Size bir sir vermis. Gerci sır diye birsey de yoktur ama
Gidip ne diye kocana anlatırsın ki. Bir de yalan yere yemin etmissin..kocan gorumcenin ne oldugunu senden daha iyi biliyor baksana ilk vukuati da degilmis

Kocan kendi kardeşini senden daha çok seviyor. Seni cani sıkıldığı zaman itebiliyor ama kardeşi olunca aldatsa bile affediliyor. Oh ne ala memleket. Çocuk yoksa terket oraları boşver anam. Bir de erişteye git gerçekleri anlat yalancı şahitlik etmişsin bir de. Kim için olursa olsun büyük hata etmişsin. Tövbe et

Tatlım elti bu olayı yapsa aynı aile neler yapardı...şimdi kizlarini aklamak için Kurana el basmadiklari kalmış (belki o da kalmamıştır)
Hahahahahahahahaha bide boyle adamlar genelde karısına karşı ters kiskanc vs olur zaten baksana nasil mesajlar cekmis boyleleri de genelde parayi sonradan bulup kusurlarini kapatirlar kendilerini mukemmel hir aile olarak tanitirlar karisina. Konu sahibinin kocasi icin diyorum, birazcık onunda karanlik defterlerini karistirsa konu sahibi neler cikacak ama

Iyilikten maraz doğar. Böyle bir hatayı öğrendiğiniz için size saldırmışlar.

Burda o kadar net soyluyorum ki benim gorumcemin boyle vukuati olsa cekirdek citleyip birbirlerini yemelerini seyrederim konu sahibi senin icin cok üzgünüm cok safsin yaaa

Burda o kadar net soyluyorum ki benim gorumcemin boyle vukuati olsa cekirdek citleyip birbirlerini yemelerini seyrederim konu sahibi senin icin cok üzgünüm cok safsin yaaa
evet safım gerçekten cok haklısınız ben rezil olmasınlar dedim ama esim ben daha konuyu anlatmadan birimi var dedi nebilim ben rezillik olmasın cahil ddedim aynı yastayız arkadas tık daha önce ben kötülük olmasın istedim.ama simdiki aklım olsa asla umursamam üç maymunu oynardım.

Ar damarları çatlamış ,dikiş tutmaz. Boşanın, kocanız karektersizliğini tüm çıplaklığıyla gözünüze sokmuş. Siz de aldatılmayı bekleyecekseniz kendiniz bilirsiniz. Belkide görümceniz, abisinin sırrını biliyordur ve kocanız ondan bu denli koruma ve savunma gereği duyuyordur, olur mu olur.. Ar yok çünkü

Bunlar iyi gunlerin idtira

Adam kardeaine pezevenklil yapiyo yaa bu kadinada iftora atacaklar bak gor
Ben de aynısını düşündüm. Çıkarları tehlikeye girdiği an size iftira atarlar. Her şeyi yapar bunlar. Abi abi olsaydı kardeşiyle konuşur kızardı. Karısına adam gibi bir açıklama yapardı böyle çekip gitmezdi. Sana da bilgim yok dedirtirdi boyle bir gunaha sokmazdi. Adam seni sevse yalanci sahit eder miydi Allahini seversen??

Belkide görümceniz, abisinin sırrını biliyordur ve kocanız ondan bu denli koruma ve savunma gereği duyuyordur, olur mu olur.. Ar yok çünkü
Bu çok mantıklı, ben de bir abinin kızkardeşinin böyle bir hatasına göz yummasına anlam verememiştim ama dediğiniz gibi kızkardeşi abisinin bir açığını biliyor olabilir.

Sizde tovbe edin bi insani kandurmak kadar kotu bisi olamaz kul hakkina girdiniz hic mi aklimaza gelmedi bunlar bu adama bunu yapiyor bama.neler yapar diye

Çok hatalısın baştan tepkini koyacaktın bu ne namussuzluk siz abileri olarak ders vereceğinize açık mı kapatıyorsunuz asla karışmam bu işe sende o kardeşine boyunun ölçüsünü vermezsen gözümde değerin kalmaz derdim. O aileye üstünlüğü ben sağlardım benim karşımda ezilirlerdi sen çok hata yapmışsın hala da yapıyosun hiç akıllı değilsin sana bunları söylediğinde ben böyle edepsizlik görmedim sen hangi hakla bana kelime yapabiliyosun diye bi topla bavulunu git ailene bakalım arkandan nasıl geliyor çevirdikleri dümen duyulcak diye

AH NELER DENİLDİ NELER AİLEM GİRDİ ZATEN İŞİN İÇİNE.AMA ARSIZLIKMI DİYİM NE DİM BİLEMEDİM.

AH NELER DENİLDİ NELER AİLEM GİRDİ ZATEN İŞİN İÇİNE.AMA ARSIZLIKMI DİYİM NE DİM BİLEMEDİM.
Tövbe yarabbim sende güçlü dur o zaman bunlara mı benzemek istiyosun bana bu konu hakkında tek kelime etmeye ne senin ne ailenib hakkı yok deyin hiç bişeye karışmayın yeri geldi mi de o aileye boy boy lafı sokun yok gene size dokandırıyolar işin ucunu gidin ailenize uzunca da gelmeyin hoş başkası olsa o adama koca deyip sırtını yaslıyamaz bu saatten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…