- Konu Sahibi banabrazhuzurlazm
-
baştan sona herşey falso.. sizin görümcenizle bu diyologlara girmeniz hata . sizi ilgilendirmezdi bu konulara karışmamalıydınız en baştan .birde karşınıza alıp konuşmuşsunuz görümcenizle ne alaka ya ne yaparsa yapsınMerhaba ben bi hata yaptım arkadaslar ve o hatanın bedelini ödüyorum fakat benim iyi niyetim kötülük olarak geri döndü.
Konu şu görümcem evli 2 cocuk sahibi biz çok samımıydik evlenmeden önce gayet iyiydi diyaloglarımız evlendikten sonra bana karsı tavırları degişti bazen cok iyi oluyordu bazen cok uzak davranıyordu ben adım attıkca arkamdan dedikodularını duyuyordum neyse esi ile bazı problemleri vardı ama görümcemin sorumsuzluklarından kaynaklanan sorunlardı bunlar görümcem boşanma kararı almış yanıma geldi benimle detaylı konustu fakat öncesinde ben görümcemin hareketlerinden gezdiği insanlardan ve telefon görüşmelerinden baskası ile görmemden süphelerim vardı esini aldatıyor kurtulmak istiyor benden de abim seni dinler sen benim yanımda ol aklı ile gidiyor neyse ben görümceme acık acık sordum hayatında birimi var diye bu bana ben senın az cok anladıgını anladım ben o adama güveniyorum esimi sevmiyroum ardık vs.kelimelerle bana herseyi anlattı ben tepkı verdim senin cocukların var ayrılmak ıstıyorsan ayrıl ama biri için değil senin önceliğin cocukların desemde bu bana seni ilgilendirmez
sen kimsin si...git vs. vs. bir sürü argo kelimelerle beni karsısından kovdu muhattap olmak istemedi söylediğine de bin pişman oldu ayrılıcam ben kafama koydugumu yaparım deyince bende 1 hafta düşündüm ne yapabilirim kayınvalidem cok tuhaf bi insan para ver susar beni öne atar o yüzden ben hiç onunla muhattap olmadım esimle konustum durum bu kardesını al yanına konus dedim tepki vermediler konustular banada anlamsızca tavır aldılar neyse ben görümcemle hakaretlerinden sonra konusmadım araya 7 8 ay girdi konusmadık görümcemin esine mesaj gelmiş karın söyle böyle biriyle falan diye kimden bilmiyorum.neyse görümcem konustugu adamı esinin karsısına cıkarıyor bi de kadın alıyorlar yanlarına esi gibi gösteriyorlar sırf ınansın diye esini susturuyor şüpheler devam ediyor tabii sonra esim ve abisine görümcem herseyi itiraf ediyor bunlar adamı yakalayıp il dısına gönderiyorlar görümcemin esi yine bu konuda içine süphe düştügü için sorun çıkartıyor esim benden yalancı sahitlik yapmamı istedi yemin et gerekirse dedi ki görümcem ve esi benim evime geldi ben yemin billah edip görümcemi korudum.. sonra esimin ailesi bana tavır aldı esimi doldurdular aramız bozuldu yeri geldi büyük kavgalarımız oldu.ben rezil olmasınlar diye uyardım onları geri çekildim beni içine cektiler olayın. geçen lerde bu konu yine açıldı görümcemin esi bir seyden süphelenip yine tartışma cıkarmıs esim görümcemin evine gidip ben bişey bilmiyorum de gerekirse sus haksız ol bu konuda kardesimizi koru dediler.bende ben yeri geldi yemin ettim kimsenin bana yüzü kızarmadı ben asla bu konuya kendimi alet etmem dedim esim benimle tartıştı ben karısmam huzurum mu kaldı benim bu olaydan sonra ne yapmaya calısıyorsun dedim bana birsürü laf söyledi cekti gitti eve gelmedi bana da önceden duamdın simdi allah canımı alsında kurtulayım yazmıs cok zoruma gitti esim yanımda olup ta bana sahip çıkamadı diye düşünüyorum kardesini tuttu beni attı cok zoruma gitti akıl verin ne yapayım.
pardonda bundan sizene arada kalan siz olmuşsunuzBEN REZİL OLMASINLAR CAHİL ÖNÜNÜ KESSSİNLER DİYE PAYLAŞTIM
Hahahahahahahahaha bide boyle adamlar genelde karısına karşı ters kiskanc vs olur zaten baksana nasil mesajlar cekmis boyleleri de genelde parayi sonradan bulup kusurlarini kapatirlar kendilerini mukemmel hir aile olarak tanitirlar karisina. Konu sahibinin kocasi icin diyorum, birazcık onunda karanlik defterlerini karistirsa konu sahibi neler cikacak amaTatlım elti bu olayı yapsa aynı aile neler yapardı...şimdi kizlarini aklamak için Kurana el basmadiklari kalmış (belki o da kalmamıştır)
Iyilikten maraz doğar. Böyle bir hatayı öğrendiğiniz için size saldırmışlar.NASIL PİŞMAN OLDUM KARIŞTIGIMA ANLATAMAM BEN REZİL OLMASINLAR CAHİL ÖNÜNÜ KESSSİNLER DİYE PAYLAŞTIM AMA BU GÖRÜMCEMİN OLK MEVZUSU DEGİLMİŞ BEN ESİME KIZIYORUM SEN BENİ BİLİYORSUN NEDEN BENDEN FAZLASINI İSTERSİN HADİ İSTEDİN NEDEN BENİ DÜŞMAN BİLDİN BENMİ SENİ ALDATTIM KARDESLERİ İLE KONUSMADIGIM ZAMANLARDA BİR ORTAM OLSA KARDESLERİNE CANIM BACIM DEDİLER SARILDILAR BANA TAVIR ALDILAR HAYIR BEN MI ONU YOLDAN CIKARMAK ISTEDİM NAPTIM
Degil mi ? Bu aile her pisliği yapar. Kurtar kendini o çukurdanKurtul o aileden bu pislik affedilir bisi degil resmen ayyy kotu konusnak istemiyorum
evet safım gerçekten cok haklısınız ben rezil olmasınlar dedim ama esim ben daha konuyu anlatmadan birimi var dedi nebilim ben rezillik olmasın cahil ddedim aynı yastayız arkadas tık daha önce ben kötülük olmasın istedim.ama simdiki aklım olsa asla umursamam üç maymunu oynardım.Burda o kadar net soyluyorum ki benim gorumcemin boyle vukuati olsa cekirdek citleyip birbirlerini yemelerini seyrederim konu sahibi senin icin cok üzgünüm cok safsin yaaa
Adam kardeaine pezevenklil yapiyo yaa bu kadinada iftora atacaklar bak gorDegil mi ? Bu aile her pisliği yapar. Kurtar kendini o çukurdan
Ben de aynısını düşündüm. Çıkarları tehlikeye girdiği an size iftira atarlar. Her şeyi yapar bunlar. Abi abi olsaydı kardeşiyle konuşur kızardı. Karısına adam gibi bir açıklama yapardı böyle çekip gitmezdi. Sana da bilgim yok dedirtirdi boyle bir gunaha sokmazdi. Adam seni sevse yalanci sahit eder miydi Allahini seversen??Bunlar iyi gunlerin idtira
Adam kardeaine pezevenklil yapiyo yaa bu kadinada iftora atacaklar bak gor
Bu çok mantıklı, ben de bir abinin kızkardeşinin böyle bir hatasına göz yummasına anlam verememiştim ama dediğiniz gibi kızkardeşi abisinin bir açığını biliyor olabilir.Belkide görümceniz, abisinin sırrını biliyordur ve kocanız ondan bu denli koruma ve savunma gereği duyuyordur, olur mu olur.. Ar yok çünkü
AH NELER DENİLDİ NELER AİLEM GİRDİ ZATEN İŞİN İÇİNE.AMA ARSIZLIKMI DİYİM NE DİM BİLEMEDİM.Çok hatalısın baştan tepkini koyacaktın bu ne namussuzluk siz abileri olarak ders vereceğinize açık mı kapatıyorsunuz asla karışmam bu işe sende o kardeşine boyunun ölçüsünü vermezsen gözümde değerin kalmaz derdim. O aileye üstünlüğü ben sağlardım benim karşımda ezilirlerdi sen çok hata yapmışsın hala da yapıyosun hiç akıllı değilsin sana bunları söylediğinde ben böyle edepsizlik görmedim sen hangi hakla bana kelime yapabiliyosun diye bi topla bavulunu git ailene bakalım arkandan nasıl geliyor çevirdikleri dümen duyulcak diye
Tövbe yarabbim sende güçlü dur o zaman bunlara mı benzemek istiyosun bana bu konu hakkında tek kelime etmeye ne senin ne ailenib hakkı yok deyin hiç bişeye karışmayın yeri geldi mi de o aileye boy boy lafı sokun yok gene size dokandırıyolar işin ucunu gidin ailenize uzunca da gelmeyin hoş başkası olsa o adama koca deyip sırtını yaslıyamaz bu saatten sonraAH NELER DENİLDİ NELER AİLEM GİRDİ ZATEN İŞİN İÇİNE.AMA ARSIZLIKMI DİYİM NE DİM BİLEMEDİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?