• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yol gösterin akıl sağlığım gidiyor

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar mrb eşimle beş yıldır evliyim çok sancılı bi süreçten geçtik çok anlaşamadığımız şeyler oldu bana uymayan çok hareketi vardı buna rağmen sanki ağzım dilim bağlanmış gibi bi türlü vazgeçemedim.evlendik ve sürekli ego savaşı kaç kere boşanma fikri içindeydim ama babam hep engeldi önümde sonra aniden babam bi rahatsızlandı ve çok hızlı bi şekilde hastalığı ilerleyip vefat etti sonrada derin bunalımlara girdim kendime bi türlü gelemedim bi süre sonra hamile kaldım ve kızım oldu şimdi yine aynı buhrandayım eşim kızımdan sonra çok toparladı kendini bize çok önem veriyor hep beni mutlu etme derdinde...ailesiyle biraz sorunlarım var onun dışında maddi sorun var biraz gerisi bu ama ben çok mutsuzum sürekli geçmişle yaşıyorum hep diyorumki neden boşanamdım bana yardım edin kafayı yicem şeytan beynimi ele geçirmiş

Biraz ayrı kalsanız? Ama bunu evi terk etmek gibi yapmayın; ruhum daralıyor, babamın vefatını atlamadım, biraz değişime ihtiyacım var gibi sebeplere bir süre annenizde, ya da kardeşiniz kim varsa onda kalsanız.

Belki eşinizi, evinizi, kendi düzeninizi özlerseniz ve yeniden ısınmak daha kolay olur.

Başın sağolsun öncelikle... Sevgi bitmiş gibi geldi bana .... Tamam önceleri size ters gelen davranışları olmuş ama o köprünün üstünden çok sular akmış...

Düzeldi diyorsunuz... Sürekli eskiyle yaşanmaz ki... Eskileri sürekli ısıtıp ısıtıp eşinizin önüne sunarsanız zaten hiç mutlu olamazsınız

burada aklı başında tecrübeli çok insan var o yüzden yazdım yardım edin lütfen

Öncelikle başınız sağolsun. Geçmiş geçmişte kalmış. Biraz da kendi kendimizi tedavi etmek bizim elimizde. Bana eşini sevmiyorsun gibi geldi. Eskiden istemediğin davranışları vardı elle tutulur. Şimdi düzeldi içimden atamıyorum bilmem ne. Eee ayrıl o zaman. Erkek olsun kadın olsun sinir oluyorum tutarsız tiplere kusura bakmayın ama

burada aklı başında tecrübeli çok insan var o yüzden yazdım yardım edin lütfen

Kiziniz kac yasinda / kac aylik?
Dogum sonrasi depresyondan cikamiyor olabilirsiniz, babanizin kaybi da ayri travma.
Seytan beyninizi niye ele gecirsin demeyin oyle.

Ruhen yorgun olduğun için böyle olduğunu düşünüyorum
Yukarıda bir arkadaşda söylemiş
Bir süre dinlenebileceğin sana iyi gelecek bir yere git
Bunu eşini kırmadan yap ama
Dönünce daha kolay toparlayacağını düşünüyorum
Uzman yardımı alırsanda çok iyi olur tabi

ilk defa kızınız olunca toparlanan koca duyuyorum.anlaşmazlıklarınıza rağmen darısı bizimkine.çoğunlukla çocuk daha bir işlerin sarpa sarmasına sebep oluyor.size eziyet etmektense toparlanmaya çalışsan kocanız varsa.girdiğiniz bunalım için tedavi olun.

Her şey üst üste gelmiş. Bir terapiste gidin. Depresyon gibi bir şey olabilir. Şiddet yokmuş aldatma yokmuş tabi diğer sorunlari bilmiyorum. Ama şimdi bir çocuk var eşiniz de düzelmiş. Eski defterleri açıp durmayin. Eşinizle güzel bir tatile seyahate çıkın. Paylaşım alanlarinizi artırın. Heyecan bitmiştir belki o da mümkün.
Önceden zıtlıkları aşıp çocuk bile yaptıysanız diye diyorum

Yerinde olsam kendimle bi anlasma yapardim. Bi sure verirdim kendime mesela 2 ay. Bu 2 aylik zaman icinde gecmiste yasanan tum kotu anilarimin uzerine sunger cekerdim. Aklima getirmemeye calisirdim. Bugunku sartlar altinda gecmisin golgesinden uzak simdiki ailemi sevmeyi denerdim. Bahane bulmadan hep pozitif yanlarini gormeye calisirdim. 2ayin sonunda buna ragmen hala mutsuzsam ozaman bi karar verirdim. Neden biliyor musun? Cunku gecmisten ders almis, pisman, biseyleri duzeltmeye calisan bi kocan var. Cocugunuz var. Tek tarafli bi mucadele olmasin bu, sen de yardimci olursan aşarsın belki biseyleri.

Ve lutfen kendini dinleme, biseylerle oyalan, bi ugras edin kendine. Hem eve de katkin olur. Belki boylece gecmisi surekli kafanda tekrar tekrar yasamazsin.

Yerinde olsam kendimle bi anlasma yapardim. Bi sure verirdim kendime mesela 2 ay. Bu 2 aylik zaman icinde gecmiste yasanan tum kotu anilarimin uzerine sunger cekerdim. Aklima getirmemeye calisirdim. Bugunku sartlar altinda gecmisin golgesinden uzak simdiki ailemi sevmeyi denerdim. Bahane bulmadan hep pozitif yanlarini gormeye calisirdim. 2ayin sonunda buna ragmen hala mutsuzsam ozaman bi karar verirdim. Neden biliyor musun? Cunku gecmisten ders almis, pisman, biseyleri duzeltmeye calisan bi kocan var. Cocugunuz var. Tek tarafli bi mucadele olmasin bu, sen de yardimci olursan aşarsın belki biseyleri.

Ve lutfen kendini dinleme, biseylerle oyalan, bi ugras edin kendine. Hem eve de katkin olur. Belki boylece gecmisi surekli kafanda tekrar tekrar yasamazsin.
ne güzel yazmışssınız teşekkr ederim öncelikle haklısınız ama benim kafamda kurduğum daha çok şu keşke boşanmayı düşündüğüm eşimden çocuk yapmasaydım böyle gelgitler yaşamasaydım şuan annemle yaşayıp daha mutlu bi hayatım olurdu hep bunu düşünüyorum

Aranızda aşılamayacak bir sorun yok gibi görünüyor. Biz kadınların en büyük sorunu hep geçmişle yaşamak. Öncelikle bir haftalık bir tatil yap kafanı toparla ve evine döndüğün zaman ben bu adamı en baştan keşfedip seveceğim diye telkinde bulun. Ondan soğumak için değil de sevmek için bahaneler bulmaya çalış. Siz bir şekilde toparlanırsınız belki ama çocuğa yazık olur. Onu annesiz de babasız da bırakmayın derim

kızlar mrb eşimle beş yıldır evliyim çok sancılı bi süreçten geçtik çok anlaşamadığımız şeyler oldu bana uymayan çok hareketi vardı buna rağmen sanki ağzım dilim bağlanmış gibi bi türlü vazgeçemedim.evlendik ve sürekli ego savaşı kaç kere boşanma fikri içindeydim ama babam hep engeldi önümde sonra aniden babam bi rahatsızlandı ve çok hızlı bi şekilde hastalığı ilerleyip vefat etti sonrada derin bunalımlara girdim kendime bi türlü gelemedim bi süre sonra hamile kaldım ve kızım oldu şimdi yine aynı buhrandayım eşim kızımdan sonra çok toparladı kendini bize çok önem veriyor hep beni mutlu etme derdinde...ailesiyle biraz sorunlarım var onun dışında maddi sorun var biraz gerisi bu ama ben çok mutsuzum sürekli geçmişle yaşıyorum hep diyorumki neden boşanamdım bana yardım edin kafayı yicem şeytan beynimi ele geçirmiş
Kocaniz duzelmisse bir piskologa gidin. Yoksa hic bi sekilde mutlu olamazsiniz ..m

ınsan kendı kendının dr olmalı

lütfen kendını toparla sana ne iyi gelir onun üzerinde yogunlaş , bak eşinde düzelmiş ne güzel ,

kafan boşanmada kaldı diye boşanılmaz , çocugun var senin sen bir annesin

Back
X