Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hep annemi düşünüyorum yalnız bıraktım sanki eşimle kendime bi gelecek göremiyorum sankibak ne güzel eşin üzerine titriyor. bundn daha güzel ne olabilirki . sorumsuz degil seni benimsiyor elinden geleni yapıyor. düşün eşinle güzel zamnları neler gecirdiginizi hatırlayın tabuları yıkmak yerine dökülenleri toplayın.
annenle senin şehirlerin uzakmı neden böyle düşünüyorsnhep annemi düşünüyorum yalnız bıraktım sanki eşimle kendime bi gelecek göremiyorum sanki
burada aklı başında tecrübeli çok insan var o yüzden yazdım yardım edin lütfen
yok çok yakınız bilemiyorum ama sürekli kendim oraya ait hissediyorumannenle senin şehirlerin uzakmı neden böyle düşünüyorsn
Anlıyorum cnm geçmişte yaşadığın şeyler girdiğin ortamı benimsetmedi.sağolsun bu eşler yapıyo ediyor sonra hiç birşey yok gibi devam edelim diyor.bizse kabullenemiyoruz unutamiyoruz vs.ama şunu düşün yarın bebisin büyücek okul zamanı eksiği maddi manevî ihtiyaçları..Eşini hadi bi kenara bırak sen artık ne güzel bir duygudur bilemem anne oldun.annenle olsan belki başı kaldırmiyacak çocukla yada sen sığınamiyacaksin ve eşini aricaksin öyle düşün. Eşin değerini bilirken bir yandan elbet annenle de görüş ama benim yerim eşimin yani diyerek benimseye çalış cnmçok tşk ederim canım benim ne güzel yazmışssınız..benim kafada anlamadığım değişik şeyler var annemi yalnız bıraktığımı düşünüyorum hep onunla vakit geçirseydim hep diyorum kendimi hala babaevine ait hissediyorum
kızlar