• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bana yol gösterin akıl sağlığım gidiyor

bak ne güzel eşin üzerine titriyor. bundn daha güzel ne olabilirki . sorumsuz degil seni benimsiyor elinden geleni yapıyor. düşün eşinle güzel zamnları neler gecirdiginizi hatırlayın tabuları yıkmak yerine dökülenleri toplayın.

bak ne güzel eşin üzerine titriyor. bundn daha güzel ne olabilirki . sorumsuz degil seni benimsiyor elinden geleni yapıyor. düşün eşinle güzel zamnları neler gecirdiginizi hatırlayın tabuları yıkmak yerine dökülenleri toplayın.
hep annemi düşünüyorum yalnız bıraktım sanki eşimle kendime bi gelecek göremiyorum sanki

burada aklı başında tecrübeli çok insan var o yüzden yazdım yardım edin lütfen

Geçmişi geride bırakıp sağlam ruh haliyle devam etmek bir kaç yorumla olsaydı hasta insan kalmazdı.
Uzman yardımı şart. Eşinizle konuşun gerekirse aile terapisi görün..

çok tşk ederim canım benim ne güzel yazmışssınız..benim kafada anlamadığım değişik şeyler var annemi yalnız bıraktığımı düşünüyorum hep onunla vakit geçirseydim hep diyorum kendimi hala babaevine ait hissediyorum
Anlıyorum cnm geçmişte yaşadığın şeyler girdiğin ortamı benimsetmedi.sağolsun bu eşler yapıyo ediyor sonra hiç birşey yok gibi devam edelim diyor.bizse kabullenemiyoruz unutamiyoruz vs.ama şunu düşün yarın bebisin büyücek okul zamanı eksiği maddi manevî ihtiyaçları..Eşini hadi bi kenara bırak sen artık ne güzel bir duygudur bilemem anne oldun.annenle olsan belki başı kaldırmiyacak çocukla yada sen sığınamiyacaksin ve eşini aricaksin öyle düşün. Eşin değerini bilirken bir yandan elbet annenle de görüş ama benim yerim eşimin yani diyerek benimseye çalış cnm

Zamanında bastırılmış duygular biriken birike böyle oluyor işte...hiç bir sorun yokken aksine olumsuz dediğin şeyler bile duzelmisken,bu kez de anılar,bu kötü anıların üzerinde bıraktığı saklı kalmış mutsuzluk çıkıyor gün yüzüne..
Önerim boşanın olmayacak tabiki de..her evlilikte insan dibi de görür zirveyide.. şiddet ,aldatma ,hakaret vb şeyler yoksa her evliliğe bir son şans çocuk için verilmeli..

Bence en iyisi bir psikoloğa görünmek bende şuan hamileleğimin son günlerinde olmasam giderdim mutlaka en azından derdinizi paylaşmak yükünüzü azaltır konuşup rahatlarsınız

Şu an an çok güzel birşeye sahipsiniz eşiniz düzelmiş ötesi yok bence.her insan hata yapar.hem her kötü olayda bi hayır vardır babanızı kaybetmişsiniz ama kocanızı geri kazanmışsınız.nacizane tavsiyem oturun eşinize karşı yada kime neye karşı söylemek istediklerinizi karşınızdaymış gibi kağıda yazın.emin olun bu çok rahatlatacak sizi biraz da olsa.olan olmuş ayrıca geçmişle yaşanmaz ki.aklınıza kötü şeyler geldiği zaman eşimizin i taraflarını düşünün ama daima affedici düşünün derim

Bir psikolog ya da psikolojik danışmandan yardım alabilirsiniz imkanınız varsa. Günümüzde öyle çok sıkıntı yaşıyoruz ki bazen bunları tek başımıza çözmek mümkün olmuyor

bir psikolg adamakıllı bulamadım bi tane buldum onada gittim ama kısacık zamnda bi sürü para verdim elde var sıfır

Back
X