Bilmiyorum bunu da cok düşündüm.. Gecen bir yazı okudum sanırım olayım bu yazıda diyor ki insan kendi hangi modda ise öyle insanları arıyor çevresinde atıyorum mutsuz depresifken sürekli gülen kahkaha saçan birine gıcık olmamız da bu yüzden. Kişi ile alakalı değil ama insan içten bir burkuluyor. Bunun adı kıskançlıksa kıslanıyorumdur belki. İstemiyorum böyle hissetmek aslında ama his işte geliyor.kıskanıyor musunuz? arkadaşınız sevgilisiyle otele gidebilir demek ki güvenmiş bunda sizin incineceğiniz bir şey yok ki.
Şükürsüz biri miyim cidden belkide evet öleyim kötü mötü de olsa başımda bir anne baba var. Kızkardesim var ne kadar zıt karakterde olup anlasamasak da. Bir işim var yogun da olsa insanların eski işyerine göre melek cıktıgı. Paramı kazanıyorum suan cok şükür . Spora gidebiliyorum . Ama bilmiyorum anlıyor.musunuz içimdeki bosluk kara delik gibi hayat sevinci yokOncelikle biri sizinle mutlulugunu paylasiyorsa onun adina mutlu olmayi ogrenin. Herseyi akisina birakin birsey olacaksa siz istemeseniz de olur olmayacaksa da siz ne yaparsaniz yapin olmaz. Herseyi ailenizi, arkadaslarinizi elestirmek yerine sukretmeyi ogrenin. Herkes kendi dogrusunu yasar ve herkes kendinden sorumludur.
Herkesin kasıntısın ay cok takıyorsun bakışları altında yasıyorum evetRahat olma bence böyle iyi :)
Ah ahh okumam mı hiç psikolog verdi 2 sene önce arada acıp bakarım evinizdeki terapist var birde. Artı miş gibi yetişkinler var. Terapi aldım yine gideceğim. İlacımı bırakmaya karar verdim antidepressants içiyordum 3 yıldır . Düşük doz 10 mg bişe 5 e düştüm son bir haftadır. Cünkü nereye kadar içebilirim kii.. Nereye kadar uyusabilirim. Birde yan etki bagırsak yavaşlaması ve asırı uyku durumum vardı bırakmalıyım pes edememsize tavsiye edeceğim kitabı okuyun. iyi hissetmek - d.burns
Yok vallahi de billahi de yok. Dans etme yi severim ama moralim bozukken depresifken cok zor o da. Bu aksam gideceğim spor salonunda dans A katılacağım bakalım edebilecek miyim tutkuylatutkunuz var mı?herkeste olmayıp sadece sizde olduğunu düşündüğünüz birşey, bir özellik, ne biliyim?bir kelime sadece istediğim!
Nasıl değiştireyim vallahi bi milyon kurs düşündüm . Mesela ismeğe yazıldım malesef seçilmedim o yattı. Sonra spora gidiyorum ama o arkadaşımda geliyor gelmese bile tek gittiğimde de kimse konuşmuyor . Yağlı boya kursuna gidicem yine o arkadasım da istiyor aynı kursu. Yani böle döngü gibi.Bence birileriyle görüşmeyi kesmelisin. Uzak dur bi ara bu flört görüşme konuşma işlerinden. Doğru kişi unmadıgın anda gelir, arayarak değil. Böyle yaparak yanlış kişilere şans verip kırılıyorsun. Bende bu hatayı çok yaptım. Sosyal çevreni değiştir. Ve arkadaşının ilişkisinede imrenme, içlerinde ne dönüyor ne yaşanıyor asla bilemezsin.
Zamanla geçer sevgilinle çok mu sorun yaşadın?Herkesin kasıntısın ay cok takıyorsun bakışları altında yasıyorum evet
Şükürsüz biri miyim cidden belkide evet öleyim kötü mötü de olsa başımda bir anne baba var. Kızkardesim var ne kadar zıt karakterde olup anlasamasak da. Bir işim var yogun da olsa insanların eski işyerine göre melek cıktıgı. Paramı kazanıyorum suan cok şükür . Spora gidebiliyorum . Ama bilmiyorum anlıyor.musunuz içimdeki bosluk kara delik gibi hayat sevinci yok
Spora gitmek mutlu etmiyosa iyi gelmiyorsa sana, ilk onu iptal bence tabi ödeme yapmadıysan :) onun yerine farklı bi aktiviteye git. Yüzme olur dans kursu olur vs. Her zaman gittiğin cafeye değil de başka bir mesken bul kendine. Böyle böyle tüm ortamı değiştir. İyi gelecek.Nasıl değiştireyim vallahi bi milyon kurs düşündüm . Mesela ismeğe yazıldım malesef seçilmedim o yattı. Sonra spora gidiyorum ama o arkadaşımda geliyor gelmese bile tek gittiğimde de kimse konuşmuyor . Yağlı boya kursuna gidicem yine o arkadasım da istiyor aynı kursu. Yani böle döngü gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?