Bankacı

Evet benim de başıma geldi telefon hatlarımızı alırken ikisini de eşimin üstüne aldık hattın birini ben kullanıyorum diğerini eşim, bağlı olduğumuz hat operatörümüz de ısrarla her seferinde önce benim numaramı arıyor. Adını bile ezberledim Özge :) ilk aradığında xx beyle görüşebilir miyim? Ben xx beyin hattıyla ilgileniyorum kendisine herhangi bir talebi ihtiyacı olup olmadığını soracaktım dedi. Hala ara ara arıyor sesini bile tanıdım kadının direkt diğer numarayı arayın lütfen diyorum.

Whatsapp neden yok ki sirket hattinda? Bence whatsapp indir ve oraya sirket adini yaz kullanici ismi olarak. hem sen rahatla hem hatunlar rahatlasin. Yoksa bak bi gun benle bile tanisabilirsin telefonda

Evet, Hanımefendi haklı . Bende finansal bir kurumda çalışıyorum. Müşteri memnuniyeti , yatırım yönlendirme amaçlı müşterilerimizi arıyoruz. Hatta çoğu müşterinin kişisel olaylarında (düğün ,evlat sahibi olma, cenaze) katılım ,tebrik veya başsağlığı dilemek amacıyla arayıp , ziyaret de edebiliyoruz. Bu hem kurum politikası hem de temsilcinin yönetim şeklidir. Eşiniz için kullandırıma hazır limit veya herhangi bir uygun ürün ( sigorta , kart , bes , çocuklar için yatırım vb.) olabilir. Bence hemen altında birşey aramayın. Yılsonu yaklaşıyor. Çoğu temsilcilerin hedef kotaları var. Tayin ve atamalar sırasında yönetim , temsilcilerin hedeflerinin yanısıra ; yönetişlerini , müşteri memnuniyetlerini de kriter olarak alırlar.

Whatsapp neden yok ki sirket hattinda? Bence whatsapp indir ve oraya sirket adini yaz kullanici ismi olarak. hem sen rahatla hem hatunlar rahatlasin. Yoksa bak bi gun benle bile tanisabilirsin telefonda

Watsap gibi araçlarla iletişime geçmek yasak
hem bizi koruma adına hemde müşteriyi.
Çünkü sadece bizim rahatsız etme potansiyelimiz yok
Müşterilerden de rahatsız eden olabiliyor :)
Sadece satış danışmanları kullanabiliyor
Onlarda sadece kendi aralarında daha hızlı iletişimde kalabilmek
için.
Yani satış danışmanı o an şirket dışında ama bir aracı opsiyonlaması
gerekiyor diyelim
oradan yazıyor gruba satmayın ulen ben satıcam diye :d
Çünkü o an sisteme giremiyor onun adına diğer arkadaşlar
op.luyor gibi.

Doğrudur. Bilmiyorum işte bunları, sonuçta okumadık, ev hanımıyız. Sağ olun.

+1
Doğum günlerinde bile arayıp tebrik ediyoruz
Daha ne yapalım :)

İşte bilmiyorum, dediklerini söyledim. Normalde böyle aranıyor mu diye soruyorum ben de. Size de hiç bir ürün önermeden Bi isteğiniz var mı diyorlar mı?
Evet aranılıyor ..çünkü bankacıların yönettiği bir portföy var ve bu portföyü düzenli aralıklarla arayıp sonra da sisteme bilgi girişi isteniliyor..müşteri özelinde hergün portföy temsilcisine uyarılar gelir ve o uyarılara göre ürün pazarlanması istenir ,sonrasında o satış başarısı raporlanır ..

Be
+1
ben yazmayı unutmuştum
Benden habersiz görüştüğü kimse olamaz. Bunu çok iyi biliyor :)
banka çalışanları o kadar çok insan görüyor ve ilgileniyor ki o dediğiniz durum kimsenin aklına bile gelmez çünkü orda oturan kişi sadece hedef ve satış başarısının peşindedir sizin kocanızın degil

Ay güldürdünüz beni. Ben de kocamı elimden alır diye çok korkmuştum

+1

Hepsine katılıyorum :) Ve artı olarak şunu söyleyeyim . Biz sisteme bilgi girişi giriyoruz evet. Bunu sadece biz değil aynı kurumu paylaşan Kars'tan bir yönetmen dahi görebiliyor .
'' Ahmet Mehmet - Şu tarihte hazır limit kullandırımı için Sms yoluyla bilgilendirilmiştir.
Ahmet Mehmet - Şu tarihte eksik bilgi ve belge sebebiyle güncelleme talep edilmiştir.''
İllaki ürün tanıtımı için aramış olmaz , hal hatır sormak da yarın bir gün banka ile işleminiz olduğunda sizi akla getirir. Düşünün bi kredi , kart, sigorta durumunuz olacak . Hiç tanımadığınız başka bankacılar ile mi görüşüp sıfırdan kendinizi tanıtmak istersiniz ? Yoksa size iyi görünen sizle ilgilenen temsilcilerle mi ürürsünüz ?...
Bu gibi şeylere takılmayın lütfen. Hem kulağınız ile aradığında kendisini tanıtmasına kadar duymuşsunuz,hem de eşinize güveniniz tam. Gerisi size boşuna can sıkmaya sebep gelir. Son olarak şu cümle çok doğru !!! '' banka çalışanları o kadar çok insan görüyor ve ilgileniyor ki o dediğiniz durum kimsenin aklına bile gelmez çünkü orda oturan kişi sadece hedef ve satış başarısının peşindedir sizin kocanızın degil''

Eski bankacıyım maalesef böyle çalıştığımız müşteriler vardı, bazılarını onların ısrarı ile aradık ( bizi unuttunuz vs derlerdi) bazılarını da mecburen arardık. ( mesela mevduatı yüksek bi müşteridir, kaçırmamak adına)
Bazı müşterileri ödemelerini aksattığı için arardık. Eşiniz bunlardan hangisi önemli olan o :)

benim eşimide arıyorlar ödemelerini düzenli yaptığı için kredi teklifi ile ancak bir isteğiniz var mı demiyorlar. bankacılar çok yoğun oluyor kafası karışıp bir an boş bulunup o şekilde konusmus olabilir bence diğer zamanlarda banka işleriyle ilgili konusuyorlarsa eğer... bukadar kuruntu yapmayın kendinize bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…