- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.913
- 248
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
Whatsapp neden yok ki sirket hattinda? Bence whatsapp indir ve oraya sirket adini yaz kullanici ismi olarak. hem sen rahatla hem hatunlar rahatlasin. Yoksa bak bi gun benle bile tanisabilirsin telefondaBazıları çok dişli oluyor üzülüyorum
ama yapacak bir şey yok.
Şirket hattı kullandığım için
watsap,sosyal medya bulamıyorlar büyük ihtimalle :)
Mecburen yanlışlıkla aramış gibi yapıp
yine sonuç alamayınca eşimi neden aradınız diye soruyorlar
Mesela satış danışmanları da bu tarz geri dönüş yaparlar.
Aslında baktığın da aracı satmış
Primini almış. İşi bitmiş gibi görünüyor ama bitmiyor.
Ay sonunda markanın Türkiye temsilci arayıp anket yapacak
ve satış danışmanının kendisiyle ilgilenip ilgilenmediğini
soracak. Aradı mı şeklinde puan vermesini isteyecek.
Bak seni aradım, aklında kalayım çabası bu :)
İyi puan vermesi için.
O puanlar toplandığında Marka hem bayiye hemde danışmana
performans primi ödeyecek.
Whatsapp neden yok ki sirket hattinda? Bence whatsapp indir ve oraya sirket adini yaz kullanici ismi olarak. hem sen rahatla hem hatunlar rahatlasin. Yoksa bak bi gun benle bile tanisabilirsin telefonda
Doğrudur. Bilmiyorum işte bunları, sonuçta okumadık, ev hanımıyız. Sağ olun.Evet, Hanımefendi haklı . Bende finansal bir kurumda çalışıyorum. Müşteri memnuniyeti , yatırım yönlendirme amaçlı müşterilerimizi arıyoruz. Hatta çoğu müşterinin kişisel olaylarında (düğün ,evlat sahibi olma, cenaze) katılım ,tebrik veya başsağlığı dilemek amacıyla arayıp , ziyaret de edebiliyoruz. Bu hem kurum politikası hem de temsilcinin yönetim şeklidir. Eşiniz için kullandırıma hazır limit veya herhangi bir uygun ürün ( sigorta , kart , bes , çocuklar için yatırım vb.) olabilir. Bence hemen altında birşey aramayın. Yılsonu yaklaşıyor. Çoğu temsilcilerin hedef kotaları var. Tayin ve atamalar sırasında yönetim , temsilcilerin hedeflerinin yanısıra ; yönetişlerini , müşteri memnuniyetlerini de kriter olarak alırlar.
Evet, Hanımefendi haklı . Bende finansal bir kurumda çalışıyorum. Müşteri memnuniyeti , yatırım yönlendirme amaçlı müşterilerimizi arıyoruz. Hatta çoğu müşterinin kişisel olaylarında (düğün ,evlat sahibi olma, cenaze) katılım ,tebrik veya başsağlığı dilemek amacıyla arayıp , ziyaret de edebiliyoruz. Bu hem kurum politikası hem de temsilcinin yönetim şeklidir. Eşiniz için kullandırıma hazır limit veya herhangi bir uygun ürün ( sigorta , kart , bes , çocuklar için yatırım vb.) olabilir. Bence hemen altında birşey aramayın. Yılsonu yaklaşıyor. Çoğu temsilcilerin hedef kotaları var. Tayin ve atamalar sırasında yönetim , temsilcilerin hedeflerinin yanısıra ; yönetişlerini , müşteri memnuniyetlerini de kriter olarak alırlar.
Evet aranılıyor ..çünkü bankacıların yönettiği bir portföy var ve bu portföyü düzenli aralıklarla arayıp sonra da sisteme bilgi girişi isteniliyor..müşteri özelinde hergün portföy temsilcisine uyarılar gelir ve o uyarılara göre ürün pazarlanması istenir ,sonrasında o satış başarısı raporlanır ..İşte bilmiyorum, dediklerini söyledim. Normalde böyle aranıyor mu diye soruyorum ben de. Size de hiç bir ürün önermeden Bi isteğiniz var mı diyorlar mı?
ben yazmayı unutmuştum+1
Doğum günlerinde bile arayıp tebrik ediyoruz
Daha ne yapalım :)
banka çalışanları o kadar çok insan görüyor ve ilgileniyor ki o dediğiniz durum kimsenin aklına bile gelmez çünkü orda oturan kişi sadece hedef ve satış başarısının peşindedir sizin kocanızın degilBenden habersiz görüştüğü kimse olamaz. Bunu çok iyi biliyor :)
Ay güldürdünüz beni. Ben de kocamı elimden alır diye çok korkmuştumBe
ben yazmayı unutmuştum
banka çalışanları o kadar çok insan görüyor ve ilgileniyor ki o dediğiniz durum kimsenin aklına bile gelmez çünkü orda oturan kişi sadece hedef ve satış başarısının peşindedir sizin kocanızın degil
Sorumun başında dedim ya :) bişey yapmak istemiyor bizim bankacı. Sadece Bi isteğiniz var mı dedi:)arıyorlar hesabınız vs varsa kredi verelim sigorta yapalım diye
Be
ben yazmayı unutmuştum
banka çalışanları o kadar çok insan görüyor ve ilgileniyor ki o dediğiniz durum kimsenin aklına bile gelmez çünkü orda oturan kişi sadece hedef ve satış başarısının peşindedir sizin kocanızın degil
Evet aranılıyor ..çünkü bankacıların yönettiği bir portföy var ve bu portföyü düzenli aralıklarla arayıp sonra da sisteme bilgi girişi isteniliyor..müşteri özelinde hergün portföy temsilcisine uyarılar gelir ve o uyarılara göre ürün pazarlanması istenir ,sonrasında o satış başarısı raporlanır ..
+1
Doğum günlerinde bile arayıp tebrik ediyoruz
Daha ne yapalım :)
farketmiyor temsilcisiyse aramış olabilir benim de temsilcim var arada arar şakayla karışık paraya ihtiyacınız yok mu kredi verelim fon alalım vs vs diyeSorumun başında dedim ya :) bişey yapmak istemiyor bizim bankacı. Sadece Bi isteğiniz var mı dedi:)
Kızlar bugün eşime bir telefon geldi. Kredi kullandığı bankacı kadın, işte kendini tanıttı, sonra da Ali bey şu an boş Zaman buldum bir arayayım dedim, bir isteğiniz var mı dedi? Artık böyle mi çalışıyor bankalar yoksa bu durum saçma mı? Başına böyle bir şey gelen var mı? Aklıma takıldı. Pek anlam veremedim!
Bak olabilir. Babam annemi aldattığında aldattığı kişiyi tamirci olarak kaydetmişti :)Yoksa bankacı bir şifre mi
Doğrudur. Bilmiyorum işte bunları, sonuçta okumadık, ev hanımıyız. Sağ olun.
Şaka yapmıştım bi an da ne diyeceğimi şaşırdım gülsem ayıp olcak ciddi olamadım bi anBak olabilir. Babam annemi aldattığında aldattığı kişiyi tamirci olarak kaydetmişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?