- 3 Kasım 2017
- 6.123
- 9.332
- 198
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
herkesin hesabı ayrı olmalı. kazandığım paranın bir kuruşunun hesabını vermek bana göre değil ama ortak hesap açılmalı. iki taraf da her ay belli miktar para gelecek için, ev çocuk sağlık gideri için ortak hesaba para atmalıMune'nin burada yorumuna dayanarak konu açıyorum.Şimdi karı koca veya çocuk eve gelen para ortak mıdır? Tabiki de ev geçimi için ortak harcama yapılmalı.Esim bana kredi kartını kapattir.Ek hesap açalım.Sen onu kullan hesap kitabımız belli olsun dedi.Sormak istediğim şu bir erkek ortak hesaba güvenerek çok fazla harcama yapıp kadına ödetebilir mi ?
inşallah lehinize döner her şey. geçmiş olsunUzak dur erkege başta maddiyat verirsen taviz tavizi doğurur afedersin karsiya para makinesi olursun.
ortak hesap acacaz de masraflar kiralar faturalar ordan odenecek herkesin kazanci kendine.
birikim yapan birikim yapar harcayan harcar sakin sakin olaa ki altinlarini adina kasaya koyma eş kişisin ben adamin adina kasaya koydim amann esim dedim 2 yildir mahkeme ugrastik alamadim5 krussiz baba evine döndüm evde ailemden yedigim aptalmisin erkege altin veriyon laflarida bitmedi
Vee veee davayida kaybettik adam altinimi aldi kiralik kasa dökümüne ragmen ayak parmagimi kirdi tazmiznat odemedi birde 2.5 yasindaki cocugu 1 ay yatili aldii ben diyeceklerim bu kadar cok doluyum istifnafa gidicez ama en cok üzüldüğüm yatili bu 2.5 yasinda 1 ay yatili nedir .ama bunlarda gercek benim hayatım ibret olsun sana
Cok tesekkur ederim Allaha havale ettim herkesi.inşallah lehinize döner her şey. geçmiş olsun
Annesi olmasa evlenemeyeceksiniz, neyin beklentisi içinde kadın? Konularını bilmesek inanacağız. Siz kendi kendinize geçinip maddi konuda kadına musallat olmayın yeter.Annesi sürekli beklenti içinde.
Öyle deme, kendi de asgari ücrete çalışmaya başlarsa kimseye mecbur kalmayacaklar.Annesi olmasa evlenemeyeceksiniz, neyin beklentisi içinde kadın? Konularını bilmesek inanacağız. Siz kendi kendinize geçinip maddi konuda kadına musallat olmayın yeter.
Onda çalışacak göz yok, hadi oldu diyelim maksimum hamileliğe kadar. Asgari ücretle var olan borçlarını ödesinler de gerisini sonra düşünür. Sanki başka derdi yok, her seyi mükemmel, olmayan işini, ondan gelecek parayı kayinvaliden kurtarma derdinde.Öyle deme, kendi de asgari ücrete çalışmaya başlarsa kimseye mecbur kalmayacaklar.
Sizin paranızdan vermese,kendi parasından verecek bu durumda eviniz için ayrılan para yetmeyecek ve yine sizden para çıkmış olacak.Annesinin ihtiyacı varsa her ay belli bir miktar ayırın ona göre yapın hesaplarınızı.Senin benim param muhabbeti yaptığınız noktada o zaman bütün masrafların ikiye ayrılması gerek bence.Yani şöyle söyleyeyim para biriktirdim hatta kendine kıyafet ayakkabı alsın sorun değil tek korkum eşim ailesine benim kazandığım parayı ikimizin ortak parası diye vermesini istemiyorum.
Esim demissiniz ama sanirim nisanlisiniz daha,ayni evde yasamadan bilinmez boyle durumlar.Ben olsam kabul etmem ,giderler paylasilir kalani herkes ne istiyorsa yapar bizim evde.
Bizim Turk erkegnde maas karti isteme sorunu var genelde,ben ilk yillar cok direndim vermedim.Ne munasebet.
Ek hesabin kredi kartindan ne farki var?İkisi de faiz aliyor.
Sanki ortak hesabi sizin harcamalari kontrol etmek istiyor gibi algiladim.
Annesini zaten hic ilgilendirmez,onun dediklerini mevzu bile etmem.
Mune'nin burada yorumuna dayanarak konu açıyorum.Şimdi karı koca veya çocuk eve gelen para ortak mıdır? Tabiki de ev geçimi için ortak harcama yapılmalı.Esim bana kredi kartını kapattir.Ek hesap açalım.Sen onu kullan hesap kitabımız belli olsun dedi.Sormak istediğim şu bir erkek ortak hesaba güvenerek çok fazla harcama yapıp kadına ödetebilir mi ?
Hem kaynana parasıyla evlenecek,hem de kadına verilecek üç kuruşa endişe edecek. Ne güzel dünya be,bir ben bulamadım böyle kaynanaAnnesi olmasa evlenemeyeceksiniz, neyin beklentisi içinde kadın? Konularını bilmesek inanacağız. Siz kendi kendinize geçinip maddi konuda kadına musallat olmayın yeter.
Nişanlı evli o. Sadece nişanlı nişanlı değil. Ona göre yorum yapın lütfen. Daha düğün olmadığı için evli evli konumuna geçemediler.Kabul etme. Nişanlıyken bunun hesabını yapıyorsa sıkıntı. Kesin çalışıyorsunuz paranızın üzerine çökmesine izin vermeyin
Kime göre evli ablaaaanuranka BeyazKaranfil11’in konusuna yaptığım şu yorumdan etkilenmiş :)
Nişanlımın ailesi ve yaşadıklarım
Daha şimdiden ailesinin laflarıyla soguk davranıyorsa bir de evlenince düşün Bence ayrıl hatta kac bu aile seni uzecekwww.kadinlarkulubu.com
E elifnurbeyza eşiniz de aynı BeyazKaranfil11’in nişanlısı gibiyse sizde uyanık olun, BeyazKaranfil11’in bir şansı var henüz nişanlı, bir yüzük atmaya bakar iş ama siz evlisiniz.
Valla chemist0 kişi hedefleyerek yazmıyorum o yüzden nuranka Mune bana söyledi demesin, lafım görünen köy kılavuz istemezken ısrarla olmaması gerekeni oldurmaya çalışan tüm kadınlara.Kime göre evli ablaaaadevletin kapı gbi evlilik cüzdanını kabul etmiyor nuran.. hem binlerce yorum yapıldı konularında kmseyi takmadı mesela.. baskasının konusunda sizin yorum işine geldiği için arkasnda desteğinizi hissettmiş olacak ki ama ortak hesaba gelene kadr okdr skntı var ki hayatında hepsini bi sekilde gözünde güzelliyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?