Bankada ortak hesap olması konusunda.

Uzak dur erkege başta maddiyat verirsen taviz tavizi doğurur afedersin karsiya para makinesi olursun.
ortak hesap acacaz de masraflar kiralar faturalar ordan odenecek herkesin kazanci kendine.
birikim yapan birikim yapar harcayan harcar sakin sakin olaa ki altinlarini adina kasaya koyma eş kişisin ben adamin adina kasaya koydim amann esim dedim 2 yildir mahkeme ugrastik alamadim 5 krussiz baba evine döndüm evde ailemden yedigim aptalmisin erkege altin veriyon laflarida bitmedi
Vee veee davayida kaybettik adam altinimi aldi kiralik kasa dökümüne ragmen ayak parmagimi kirdi tazmiznat odemedi birde 2.5 yasindaki cocugu 1 ay yatili aldii ben diyeceklerim bu kadar cok doluyum istifnafa gidicez ama en cok üzüldüğüm yatili bu 2.5 yasinda 1 ay yatili nedir .ama bunlarda gercek benim hayatım ibret olsun sana

herkesin hesabı ayrı olmalı. kazandığım paranın bir kuruşunun hesabını vermek bana göre değil ama ortak hesap açılmalı. iki taraf da her ay belli miktar para gelecek için, ev çocuk sağlık gideri için ortak hesaba para atmalı

inşallah lehinize döner her şey. geçmiş olsun

Reactions: Cac
Ne munasebet ortak hesap kullanmam. Herkesin hesabi ayridir. Esim is adami zaten hesaplarini kovalayamam benim paramdan 1 tl almaz, ben ondan alirim

inşallah lehinize döner her şey. geçmiş olsun
Cok tesekkur ederim Allaha havale ettim herkesi.
surec cok uzun 1 ay kızımdan nasil ayri kalacam hic bilmiyorum daha minicik .
Bir arkadasim yazmisti "kötü ve iyinin savasi zaten dünya " diye .Karmaya biraktim bırakmaya çalışıyorum. Özellikle yalanci sahitleri biraktim

Bana göre 3 hesap olmalı. Eve gelen tüm para nerden geldigine bakılmaksızın 2ye bölünüp paylaşılmalı. 2 hesap bireysel, 3. hesap da ortak olmalı. Burada da giderleriniz için ayrılan para durur. Isterseniz bir de birikim icin açılabilir ama birbirine girmemeli bana göre harcamalar.

Annesi olmasa evlenemeyeceksiniz, neyin beklentisi içinde kadın? Konularını bilmesek inanacağız. Siz kendi kendinize geçinip maddi konuda kadına musallat olmayın yeter.
Öyle deme, kendi de asgari ücrete çalışmaya başlarsa kimseye mecbur kalmayacaklar.

Öyle deme, kendi de asgari ücrete çalışmaya başlarsa kimseye mecbur kalmayacaklar.
Onda çalışacak göz yok, hadi oldu diyelim maksimum hamileliğe kadar. Asgari ücretle var olan borçlarını ödesinler de gerisini sonra düşünür. Sanki başka derdi yok, her seyi mükemmel, olmayan işini, ondan gelecek parayı kayinvaliden kurtarma derdinde.

Yani şöyle söyleyeyim para biriktirdim hatta kendine kıyafet ayakkabı alsın sorun değil tek korkum eşim ailesine benim kazandığım parayı ikimizin ortak parası diye vermesini istemiyorum.
Sizin paranızdan vermese,kendi parasından verecek bu durumda eviniz için ayrılan para yetmeyecek ve yine sizden para çıkmış olacak.Annesinin ihtiyacı varsa her ay belli bir miktar ayırın ona göre yapın hesaplarınızı.Senin benim param muhabbeti yaptığınız noktada o zaman bütün masrafların ikiye ayrılması gerek bence.

resmi nikahla evli olmasina ragmen iliski durumunu nişanlı olarak belirtiyor

Kisisel Karti kapattirmada sorun yok ama ek kart olayi limit konusunda sıkıntı olabiliyor. Benimde ek kartim var. Limitiniz ortak oluyor. Bu limitin belli bir kismi size ait. Mesela esinizin limiti 5.000tl, 2000tl sizin. O 5000i komple harcayabilirken, siz max 2000 harcayabilirsiniz, toplam limit yine 5.000tl. Eger dibine kadar harcama yaptiysa size harcayacak para kalmiyor

Ortak hesap olacaksa sizin hesabınızda toplansın tüm paralar ya da herkesin hesabı ayrı olsun harcamaları zaten birlikte yapacaksınız.
Erkeklerin kadınların kartına el koyma beklentisi kadar itici başka birşey yok bence.
Daha evlenmeden sizin paranın derdine düşmese keşke.

Annesi olmasa evlenemeyeceksiniz, neyin beklentisi içinde kadın? Konularını bilmesek inanacağız. Siz kendi kendinize geçinip maddi konuda kadına musallat olmayın yeter.
Hem kaynana parasıyla evlenecek,hem de kadına verilecek üç kuruşa endişe edecek. Ne güzel dünya be,bir ben bulamadım böyle kaynana

Kabul etme. Nişanlıyken bunun hesabını yapıyorsa sıkıntı. Kesin çalışıyorsunuz paranızın üzerine çökmesine izin vermeyin
Nişanlı evli o. Sadece nişanlı nişanlı değil. Ona göre yorum yapın lütfen. Daha düğün olmadığı için evli evli konumuna geçemediler.

nuranka BeyazKaranfil11’in konusuna yaptığım şu yorumdan etkilenmiş :)

E elifnurbeyza eşiniz de aynı BeyazKaranfil11’in nişanlısı gibiyse sizde uyanık olun, BeyazKaranfil11’in bir şansı var henüz nişanlı, bir yüzük atmaya bakar iş ama siz evlisiniz.

Kime göre evli ablaaaa devletin kapı gbi evlilik cüzdanını kabul etmiyor nuran.. hem binlerce yorum yapıldı konularında kmseyi takmadı mesela.. baskasının konusunda sizin yorum işine geldiği için arkasnda desteğinizi hissettmiş olacak ki ama ortak hesaba gelene kadr okdr skntı var ki hayatında hepsini bi sekilde gözünde güzelliyor ..

Valla chemist0 kişi hedefleyerek yazmıyorum o yüzden nuranka Mune bana söyledi demesin, lafım görünen köy kılavuz istemezken ısrarla olmaması gerekeni oldurmaya çalışan tüm kadınlara.

Bir erkek maddi manevi kadını sömürüyorsa, adamın ailesi problemliyse, aynı evde yaşayınca ben adamı düzeltirim diyenler kendini kandıranlardır.

Burada konu açıp dünya kadar tavsiyeler aldıktan sonra bildiğini okuyanlar kendileri bilirler.

Ben birine 1, 2 hadi bilemedin 3 kere tavsiyede bulunurum kulağının üzerine yatıyorsa daha da ağzımı açmam.

Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına göre kadın ve erkek arasında resmî nikah kıyılmışsa o çift evlidir, artık eşinin kütüğünde gözüküyor, ayrılmak istese boşanma davası açmak zorunda.
Adam bugün kolundan tutup hadi evimize gidiyoruz dese, nuranka imdat kaçırılıyorum diye bağırsa eşi nikah cüzdanını gösterince eşinmiş pardon abi derler.

Burada çok konu var, erkekler bazen biyolojik ailesine maddi desteğin ucunu kaçırabiliyor. Eşinizde böyle bir şey varsa borca sokun kendisini. Araba, ev, eşya, altın vs gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…