Bankada ortak hesap olması konusunda.

Ben bunu ileride işe girme ihtimalim var ona dayanarak söylüyorum.Yoksa benim şuan bankada 3 bin lira dışından nakitim yok.

Annesinin tavrı sizi ilgilendirmez. Siz adama bakın.
Kadın daha önce biz beraber yapicaz.Kizimin düğününü dedi.Tamam abisi yapsın kızının düğününü benim eşim ortak hesap dedi.Tutupta ben çalışip kazandığını onlara vermesini hazmedemem.Bana güzel sözlerini duymadım.Aldigi sadece perde halı onun da yarı parasını babam yolladı.Esim borç içinde yüzüyor.

Mune çok tatlısın ya
biri daha bu tarz konu açmış ona beğeni atmış falan saatine bakmadım da benim neden böyle bi konum olmasın demiş de olabilir

Eşin kendisine güvenmiyorsa ailelerden para gelmediğinde borç içinde yüzüyorsa evlenmesin.

Nuranka simdi bir yorumunu gordum evliligi de ticaret yaptilar artik demissin
Beni mi takip ediyorsun kız ama haksız mıyım.Esim bana deseki kendi maasindan mutfak masrafını fatura vs.Onlari sen ode kirayı ben ödeyin dese sıkıntı yok.Neden elimde kalan 10 bin lirayı idare edebilirim ortalama maaşım 10 bin olsa diyelim kenara para atma şansım da var damlaya damlaya göl olur.Fakat benim anlatmak istediğim şu.Esimde kendine kıyafet araba vs.alsin sıkıntı değil.Tutupta ailesine para verirse benim kazancimdan ortak para diye ve biz hiç birikim yapamazsak veyada bosansak ne olacak ? En azından ilk yıllar eşime para vermek istemiyorum.

Kiz senin kac tane esin var? Benim beynimi yaktin sen. Daha demin esimin ailesine para yedirecegini dusunuyorum demissin hangi parayi yedirecek bu adam? Yoksa ters psikoloji mi yapiyorsun sen bize?
yav yok siz olayı hiç takip edemiyosunuz kendi çalışacak kendi parasını eşi ay parfon nişanlısı eşi ailesine yedirir diye korkuyo

Ben her konuda senin yorumlarini okuyorum cok seviyorum seni elimde degil bosansak ne olacak demissin sen daha evlenmeden tazminat almayi dusunurken bunu bana mi soruyorsun :) valla sen hepimizi suya goturur susuz getirirsin.

Ben bunu ileride işe girme ihtimalim var ona dayanarak söylüyorum.Yoksa benim şuan bankada 3 bin lira dışından nakitim yok.
İşte olmayan paranla, kiranizi ödeyecek, evlenmenize ciddi yardım eden kayinvalideye bir kurus hayrım dokunmasin derdindesin. Sanki nişanlı ve eş karışımı kişiyle başka sorunların yokmuş gibi düşündüğün şeylere bak. Kayinvalide erken akıllanır kira falan ödemez inşallah da paşa paşa çalışırsın sende. Görürsün o zaman bu hesapları.

Eşin kendisine güvenmiyorsa ailelerden para gelmediğinde borç içinde yüzüyorsa evlenmesin.
Bizim olay şöyle oldu.Esim evlenelim dedi 2 sene önce.Sonra 3 sene bekleyelim dedi tabiki ben kizdim kaynana ile de iyi anlaşıyoruz ozaman.Ben biraz baskı yaptım.Simdi niye 3 seneye çıktı diye.Biryerden para beklemişler arsa satışı gibi oradan para gelmemiş.Annesi de oğlum Allah yardım eder falan diyor eşime.Esim ikna oldu.Bu sefer bu kişi annesi arada da olsa calisiyor.Esim düzenli ise 6 sene kadar önce girmis.Katar'a bile çalışmaya gitmiş.Baba anne boşanmış.Nafaka almamışlar.Gorusmemisler.Evde 2 küçük kardeş var.50 bin liram var dedi.Onu da kredi çekmişler evde para bulunsun diye.Sacma geldi biriktirmek daha mantıklı.Biz nisanlanirken eşimin ailesinin oturduğu evi gördük.Babam maddi durumları iyi değil diye birşey istemedi.Ama dediki maddi durumuna göre birşeyler yap.Konusuldu anlaşıldı.Kim ne alacak diye.Sonra alışveriş oldu problem çıkardılar.Duyduguma göre annesi yardım ederim diyen annesi sadece nisanimda kolye almış.Beyaz eşyalar hediye Ocak ile perde halı almış perde halinin parasının yardini gönderdik buzdolabı ni eşim aldı.Ev kirasını ödüyor eşim.Salon ve yemek odasıni eşim aldı.Yatak odası ıvır zıvır küçük şeyleri biz aldık.Kaynanam kişisi taş çatlasın 50 bin lirayı gecmemistir harcaması ama laf ediyor.O yüzden sevmiyorum.

Odemesin.Onun parasını istemiyorum artık akıllandim en ufak aldığı şeyin lafını ediyor.

Ben her konuda senin yorumlarini okuyorum cok seviyorum seni elimde degil bosansak ne olacak demissin sen daha evlenmeden tazminat almayi dusunurken bunu bana mi soruyorsun :) valla sen hepimizi suya goturur susuz getirirsin.
Aldığım tazminat 20 bin lira yoktu.Esimin aklına uydum.Cok destekliyordu.Nasil olsa evlenicez.Mahkeme ile uğraşma dedi.

Yapmak zorunda değil ama. 50 binde az değil bence. Elinden gelen oymuş onu yapmış.

Odemesin.Onun parasını istemiyorum artık akıllandim en ufak aldığı şeyin lafını ediyor.

Söyle o zaman gerek yok senin ödemene biz bir şekilde geçiniriz de. Is baksin hatta nişanlın şimdiden,hemen gir ise calis. Malum nişanlınin maaşı borçlara ancak yeter. Öyle istemiyorum demekle olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…