Bankada ortak hesap olması konusunda.

Nuranka bildiğime göre sen çalışmıyorsun. İşe girmeden paranın derdine mi düştün kız?

Hadi onu da geçtim işe girip para kazanıp ortak hesap açma hayaline kayınvalidenin musallat olması ekleniyor. Hayal dünyanı kutlarım.

Sen misin yorum yapan hemen konu açmış

Evlilik demek illaki hesabınız ortak olacak demek değil. Ortak hesap da ne kadar mutlu olduğunuzun bir göstergesi değil. İlla açmanız gerekmiyor. Eşim ve benim 4 sene boyunca ayrı hesaplarımız oldu. Bir kere olsun aramızda senin paran benim param muhabbeti geçmedi. (Para tabi ki konuşuruz ama senin benim şeklinde değil). Sonradan açtık ortak ama eski alışkanlıklarımız devam ediyor, pek kullanmıyoruz. Yani içiniz rahat etmiyorsa şimdilik ortak hesap açmayın. Daha sonra tekrar düşünürsünüz öyle açarsınız. Acele etmeyin.

Kısa sureligine çalışmıyorum.

Yani şöyle söyleyeyim para biriktirdim hatta kendine kıyafet ayakkabı alsın sorun değil tek korkum eşim ailesine benim kazandığım parayı ikimizin ortak parası diye vermesini istemiyorum.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş.. buradan kimse asla vermez diyemez, diyene de inanmayın.. Ortak hesapsın boşaltılmasıyla ilgili burada çok konu okudum ben . Daha nişanlıyken böyle bir riske girmeyin derim ben size

Kaynana çünkü, mecbur yapacak kafasında. Keşke 5 kuruş vermese.
Dalga gececegine ders al kac kisinin kaynanasi ev dizip, kirasini ve faturalarini odeyip bu kadar destekte bulunuyor. Nuran sadece gelinligini kendisi aldi. Foruma baksana kaynanalar torunlarina bir zıbın bile hediye etmiyor

Düşündüğünüz gibi olur bir kadının 6. Hissi çok kuvvetlidir. Ayrıca daha yolun başında hesap kitap bana ters geliyor

Dalga gececegine ders al kac kisinin kaynanasi ev dizip, kirasini ve faturalarini odeyip bu kadar destekte bulunuyor. Nuran sadece gelinligini kendisi aldi. Foruma baksana kaynanalar torunlarina bir zıbın bile hediye etmiyor
Ünlü düşünür Muso ne demiş: Eşşek gibi de yapacak. İnş böyle kaynana. Amin.

Evinizdeki esyalari alip kiranizi odeyecek olan anne mi bu?
Kadın olmasa evlenmeyecek, evlenince gecinemeyecek, kalkmış olamayan parasıyla kaynanama nasıl bir kuruş param geçmez derdine düşmüş. Kadın çekse desteğini öyle açıkta kalacaklar. İnşallah öyle olurdu görür dünya kaç bucak. Böylesine bir kuruş yardım etmeyeceksin.

Eşime göre paramiz bir olmalı.Onlarda öyleymiş.Ben mesela kendi babama çok direndim.Maasimi.ilk başlarda vermedim sonra hata ettim.Genede benim param evde biriktirildi.Ufak tefek ev eşyası aldım aileme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…