- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 52.997
- 528
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Sen misin yorum yapannuranka BeyazKaranfil11’in konusuna yaptığım şu yorumdan etkilenmiş :)
Nişanlımın ailesi ve yaşadıklarım
Daha şimdiden ailesinin laflarıyla soguk davranıyorsa bir de evlenince düşün Bence ayrıl hatta kac bu aile seni uzecekwww.kadinlarkulubu.com
E elifnurbeyza eşiniz de aynı BeyazKaranfil11’in nişanlısı gibiyse sizde uyanık olun, BeyazKaranfil11’in bir şansı var henüz nişanlı, bir yüzük atmaya bakar iş ama siz evlisiniz.
Bence eşle hesaplar ortak olmamalı. Giderler ne ise bu konuşulur halledilir ama ortak hesabın önüne geçemezsiniz.Annesi sürekli beklenti içinde.
Böyle bir korkun var ise asla ortak hesap konusunu kabul etme.Yani şöyle söyleyeyim para biriktirdim hatta kendine kıyafet ayakkabı alsın sorun değil tek korkum eşim ailesine benim kazandığım parayı ikimizin ortak parası diye vermesini istemiyorum.
Kısa sureligine çalışmıyorum.Nuranka bildiğime göre sen çalışmıyorsun. İşe girmeden paranın derdine mi düştün kız?
Hadi onu da geçtim işe girip para kazanıp ortak hesap açma hayaline kayınvalidenin musallat olması ekleniyor. Hayal dünyanı kutlarım.
Eşim çok para harcayan tip değil şuan nişanlı konumundayız haziranda düğün ama annesi sürekli isteyecek bir tipe benziyor.
Kaynana çünkü, mecbur yapacak kafasında. Keşke 5 kuruş vermese.Evinizdeki esyalari alip kiranizi odeyecek olan anne mi bu?
Bu durumda Pempe'nin de mecbur yapacağı çok şey var, geçinir giderler böyle böyle.Kaynana çünkü, mecbur yapacak kafasında. Keşke 5 kuruş vermese.
İnsanoğlu çiğ süt emmiş.. buradan kimse asla vermez diyemez, diyene de inanmayın.. Ortak hesapsın boşaltılmasıyla ilgili burada çok konu okudum ben . Daha nişanlıyken böyle bir riske girmeyin derim ben sizeYani şöyle söyleyeyim para biriktirdim hatta kendine kıyafet ayakkabı alsın sorun değil tek korkum eşim ailesine benim kazandığım parayı ikimizin ortak parası diye vermesini istemiyorum.
Dalga gececegine ders alKaynana çünkü, mecbur yapacak kafasında. Keşke 5 kuruş vermese.
Kaynana çünkü, mecbur yapacak kafasında. Keşke 5 kuruş vermese.
Başıma ne geliyorsa sabırsızlıktan geliyor. Nuranka yeni felsefistim.Ne demis unlu dusunur nuranka sabreden kazanir, evlilik sabir isidir demis. Bu da sana kapak olsun.
Ünlü düşünür Muso ne demiş: Eşşek gibi de yapacak. İnş böyle kaynana. Amin.Dalga gececegine ders alkac kisinin kaynanasi ev dizip, kirasini ve faturalarini odeyip bu kadar destekte bulunuyor. Nuran sadece gelinligini kendisi aldi. Foruma baksana kaynanalar torunlarina bir zıbın bile hediye etmiyor
Kadın olmasa evlenmeyecek, evlenince gecinemeyecek, kalkmış olamayan parasıyla kaynanama nasıl bir kuruş param geçmez derdine düşmüş. Kadın çekse desteğini öyle açıkta kalacaklar. İnşallah öyle olurdu görür dünya kaç bucak. Böylesine bir kuruş yardım etmeyeceksin.Evinizdeki esyalari alip kiranizi odeyecek olan anne mi bu?
Evlenir evlenmez cocuk yapacagini ve bir daha asla calismayacagini biliyoruz pembişKısa sureligine çalışmıyorum.
Eşime göre paramiz bir olmalı.Onlarda öyleymiş.Ben mesela kendi babama çok direndim.Maasimi.ilk başlarda vermedim sonra hata ettim.Genede benim param evde biriktirildi.Ufak tefek ev eşyası aldım aileme.Evlilikte bu para konusunu gözetmek çok zor değil mi? Belki çok uç bir örnek ama karı koca olup beraber tatile gitmeyen tanıdığım var, birinin tatili karşılayanilecek birikimi yok diye. BEnim de çalıştığım dönem oldu. Hiç eşimden beklentim olmadı. Marketi de aldım, kasabı da, canımın her istediğini de. onu ben alayım, bunu o alsın hesabı ruhen çok yorucu gelir bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?