Banyo görgüsüzleri!

Banyon çokmu güzel? Özelden foto atabilirmisin vallahi merak ettim:) , evet bende olsam özellikle özel banyomu kullandıkları için rahatsız olurum, bence diğer banyoyu eski haline getir , enazından senin odana dalmazlar

başlık - konu sahibi uyumu.
banyoyu temizlemeden bırakıyorlarsa bi nebze haklısın da, yani insanlar kokmak, evinizi kokutmak istememişlerdir, yaz aylarındayız ki bu daha düşünceli bir davranış.

insanlar ne tuhaf banyonun lafını edebiliyor. sizin gibi insanlar çevremde yoktur umarım, hiç insancıl değilsiniz. böyle bir şeyi konu olarak açmaya ben utanırdım. çok yazık.

evi yakın olup da yatıya kalmak da mezhebnin konya ovası olduğunu gösteriyo maşallah. bu ne rahatlık. hadi kaldın bi banyo için destur iste bir şey yap. okurken sinrlendim allah kolaylık versin. siz ve eşiniz hayır demeyi bir an önce öğrenmeli ve uygulamalısınız. yoksa mazallah aranız bile bozulabilir

Kendi evleri yakınsa neden sende kalıyorlar?
Odanı kilitle girilmesini istemiyorum de.Sen sınırlarını belli etmezsen anlasalarda anlamamazlıktan gelirler.Ne eşini onlara karşı mahcup et nede sınırlarını aştır.Deki banyomun musluğu yapılınca orda duş alırsınız.Odama girilmesinden rahatsız oluyorum.Odanı da kilitle anahtarı da yanında taşı.
Maalesef herkesin ailesi ahlakı bir olmuyor.

Hamam mi orasi bizde toplaşıp gelelimm..
Tobe tobe yatılı misafire alıştırmayın evi.. birde o banyoyu da bozun yani geldikleri herhangi anda aklima baska birsey gelmiyor sevmem oyle ben.

Çok iyi anlıyorum sizi çünkü birebir aynısını yaşıyoruz biz de Benim bütün ailem ve ailemin bütün uzaktan tanıdıkları ebeveyn banyomda yıkandı maalesef Bulundukları şehirde fakülte hastanesi yok onlar da benim bulunduğum şehre gelir başları bile ağrısa ve yarın çıkıp gideceklerse de banyo yaparlar,en son kız kardeşimin eşi yıkandı banyo öncesinde benden lif istedi eşim de bunu duyunca küplere bindi,bi de gel lifle diyecek utanmasa bir daha asla istemiyorum dedi,de bakalım artık nasıl baş edeceğim ben de bilmiyorum (hatta siz bana göre aşırı haklısınız çünkü onların evi yakın bi de,nemünasabet )

Şok içinde okudum yazınızı. Ben ki en hassas noktamdır banyo ve wc . Sizin akrabalariniz bildigin hamam gibi kullaniyor sizin banyoyu. Hayir bir de ebeveyn banyosu ya insan girmeye çekinir yeni evli bunlar vs. Anlasilan hic mi hic ince fikirli insan degiller bence hepsi egitimsiz insanlar. Ben daha bu yasima kadar kimsenin evine gidipde duş almamişimdir.. bi yerde kaliyosam ona gore kalirim annemin evinde bile banyoya girmedim daha :) gercekten artik bu ise bir dur diyin. Bide aşilama surecindesiniz. Her dk banyo mu yikicaksiniz boyle cocukmu tutunur esinizin agirligini koymasi gerek sizinde tepkilerinizle belli etmeniz gerek. Yatak odaniza zaten en basta sokmaniz hata. Belki sudyeninizi külodunuzu koydunuz kurusun diye odaya.. biraz uzun oldu kusura bakmayin ama ben sizin yerinize de cok sinirlendim bide bu durumu normal karsilayan grup olmuş eminim başlarina boyle birsey gelse onlarda sinirden patlarlardi bi sure sonra

Sizin sehirde hamam yok mu ?insanlar pis mi gezsin demisler hamamlar ne gune duruyor? sanki kizin banyosuna mahkumlar konu sahibi haklisin ama pasif kalmissin. Tek sacta bile olay cikarman lazimdi banyo kullaniyorlarsa girdikleri gibi temiz birakmak zorundalar, ne rahatlar ya gelin hizmetci ya temizligi yapar kafasindalar herhalde

Yakın mesafede yatılı kalıyorlar. Sanırım doğulular.Maalesef o kültürde bunlar normal karsilaniyor. Tepkinizi belli edip bundan hoşlanmadığınızi surat asarak vs göstermeden bu durumu değiştiremezsiniz

Öteki bozdugunuz banyoyu yaptırın bari ebeveyne bari girmesinler.....bence abartmıyorsunuz...haklisiniz....benim.kendi kardesim bile banyo musait mi.abla terledim diyerek girdi.gecenlerde ki kaldıkları için mecbur girdi

konuyu normal bulanların yorumlarını şaşırarak okudum valla. evleri yakınken gelip banyo yapmak neyin nesi? geçenlerde bir konu görmüştüm, annemlerin evinde veyahut yatılı gittiğimiz bir yerde eşimle art arda duş alırken çekiniyorum o yüzden kısa süreli gideceksek yapmıyorum falan. o konu neree bu nere. bu kişiler hiç çekinmeden kuzen evinde sulardan sulara

Ya girersin tuvalet yapma bahanesiyle koktukaltina iki su cirparsin,banyonun icinde bir de ayaklarina su tutarsin tamam .Geberdin mi 1 gun banyo yapmayacaksin diye.1 gun bu ya.O kadar leş kokan yatili gidip su kuşuna dönmesi.Yatili zaten kolay kolay kimseyi rahatsiz etmem annemler disinda.Gideceksemde bu kadar kisa mesafe evden cikmadan hemen duşumu alirim.2 saat yolculuk ta amma abartilmis..
Haklisin konu sahibi hem de sonuna kadar.

Hahahhahah bir garip konu

Evleri yakınsa kalmaya gelmeleri saçma zaten.
Benim bildiğim aynı şehirdeki insanlar bu kadar sık kalmaya gitmez.
Uzakta olup gelseler, kalsalar amenna tabi ki duş alacaklar,terli terli oturmalarından iyidir ama ne bileyim tuhaf yani.
Annem 40-45 dakika mesafede,sık giderim ama kalmam genelde,döner gelirim, kalacaksam duş alırım ama mecbur kalmadıkça annemin evinde bile duş almıyorum.
Siz bence kalma konusunu çözün önce.
Ayrıca havlu işini ne yapıyorlar,size sormadan giriyorlarmış ya, sizin bornozlarınızı kullanmıyorlardır umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…