banyodan ciplak cikan misafir

ben katılmıyorum açıkçası düşüncenize çünkü diken üstünde olan birisi o şekilde bi hata yapmaz diken üstünde olan birisi gece 1 lerde eve gelmez mümkün olduğunca ev sahibine ayak uydurur..hadi dalgınlıkla çıktı o şekilde çıktı banyodan diyelim konu sahibi gece wc ye sıkıştığı için biraz tıkırdı yapmış banyodan çabuk çıksın diye... gece her yer sessiz en ufak ses duyulur ki duyabileceği bi ses çıkarmıştır muhtemelen yani hem sesi duyup hemde o şekilde çıkması hiç normal değil ben bunda kasıt ararım buda benim düşüncem bilemiyorum..

Kesinlikle uyar.yaptıgı terbiyesizkik misafirdin bu kadar rahat davranamaz.aynen düşündüğünü söyle ya kalkan eşim olsaydı fln de..kendimi senin yerine koyuyorumda çıkdırırdın.bizde zarwn kinse gelip öyle kalamaz bekar hele birde evli karısaıyla kocasıyla helır kalır ama onun dilinda bekar erkek tek basına oturmaya bile kabul etmem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben çoktan konuşup göndermiştim bile.İnsan kendi evinde bile o şekilde gezmez,bu ne cesaret? Dediğin gibi senin yerine eşinde olabilirdi.Dikkat kırmızı alarmmm!!!

Daha neler ya yok artık. Hatta yuh!!! Nasıl bi rahatlık genişlik "gevşeklik" bu.. Yabancı birinin evinde kalacam, bırak öyle banyodan çıkabilmeyi banyomu çekinerek yaparım. Bornozla falan da çıkamam zaten üstümü başımı içeri alıp giyinip çıkarım. Bu nasıl bişey aklım almadı vallahi. Şimdi gönder gitsin dicem ama ben şahsen direkt git diyemezdim. Ama kesinlike oturup bu konuyu konuşmalısın. Gece kalkan ben değil eşim de olabilirdi dkkatli ol, hoş değil böyle şeyler falan de. Yüzü varsa zaten rahatsız olur tekrarlamaz. He baktın tekrarlıyor, yada bu davranışın türevlerini yapıyor. O zaman göndermekten başka yol yok demektir. insanın huzuru bozulur, olacak iş değil..

Eşin olsaydııı o abooww adam te böyle kalırdıı ,
Konuş hemen, ben yerine eşimde olabilirdi sence senin yaptığın normal mi de...
Bir daha olmasın böyle bişi de...

iyi niyetten maraz doğar. !! diye atalarımız boşuna dememiş. ben olsam öbür gün yollardım. sonuçta sen onu düşünüp evini açmışsın ama o gayet düşüncesiz. eşin de olabilirdi bu ve sana böyle birşey gördüğünü çekinip söylemeyebilirdi. aklına takılırdı oooooo sarpasarar yani.
insanların içini bilemezsin o yüzden gönder . böyle birşey kabul edilemez benim nazarımda

ben olsaydım çoktan göndermiştim gönderme sebebimde ciddi anlamda saygısız olduğunu düşündüğüm için olurdu..
biz anamızın babamızın evinde bile böyle yapmazken elin evinde yapmak nasıl bir olgudur çözemedim..

ben bırak başkasının evi , 23 yaşındayım kendi evimde bile şu yaşıma kadar banyodan çıplak çıktığımı bilmem o ne be hemde başkasının evinde bu ne cürret ne rahatlık gönderin gitsin hadsiz

Arkadaşım sen sonuna kadar haklı olduğunu biliyorsan, kızı uyardığın için neden üzülüyorsun ki?
Kendini o kızın yerine koy,sen olsan aynı davranışı başkasının evinde yaparmıydın ?

kizlar sanirim soylediklerim dokundu. az once geldi. bir yer bulmus tasinacagim dedi.
gucendi heralde. ben de sen bilirsin dedim. hem uzuldum hem sevindim acikcasi. 1 hafta sonra gidecek.

son durum arada kaynamasın.. konu sahibi konuşmuş kızla. ve kız gidiyor..

bende evde yanlız yaşıyorum ama çıplak banyodan çıkmam.
konuşmalısınız. sonra olmadı yollarsınız

Sebep ne olursa olsun,tanımadığın bilmediğin (gerçi tanısan da farketmez) bu şekilde evine kabul etmemeliydin.Tam misafirde sayılmaz.Size kaldığı için ufak veya büyük sonuçta para da veriyormuş.Bilmiyorum ben çok garipsedim.Artık kabul etmişsin.En mantıklısı uyarmak.

İyi kurtulmus arkadas gitsin böylesinden hayır gelmez.banyodan cıplak çikiyorsa ilerde uygunsuz hareketleri de olucaktır

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla tabi yaptığı yanlış ama yazık kızcağıza da üzüldüm açıkçası.Tek başına şimdi yeni bir yer bulmuş alışacak mı yaşayabilecek mi? ne biliyim yazık bence..Zaten sürekli kalmayacak ki.

Ben olsam çoktan yollamıştım
İnsan kendi evinde bile banyodan öyle çıkmaz, bi bornoz giyinir
Oldukça tuhafmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…