banyodan ciplak cikan misafir

ne çekiyorsun yolla gitsin bu yurtdışından gelenlerin çoğunda utanma sıkılma yok nede olsa gavurların içlnde büyüyorlar onların doğrusu farklı ,gelenek görenek arama dejenere çoğunluk

ne kadar cirkin bi mesaj, ne kadar cirkin bi yaklasim. dehsete düstüm gece gece.

Ben senin yurtdisindan gelip utanmasi sIKilmasi yok diye yargiladigin insanlardan biriyim.
ama senin bu mesajini okuyunca utancimdan yerin dibine girdim.
yanlis anlama, kendim icin utanmadim, senin icin utandim. bi insan nasil bu kadar herkesi ayni kefeye koyar, nasil icindeki art niyeti bu kadar disa vurur diye utandim. senin gibi önyargili ve kötü niyetli olmaktansa, dejenere bi cogunlugun parcasi olmaktan gurur duyarim.
ne mutlu ki annem bana dejenere olmaktan, utanmamaktan, gevur gibi olmaktan baska
insana insan gibi yaklasmayi ögretebilmis.
yazik, cok yazik.
avrupada yasadigimiz icin bize yapistiralan bu etiketi cok güzel yansittin.

Konu sahibi arkadasim,
üzülmeni anliyorum, belli ki vicdanli bi insansin ve kizin kötü niyetli olmadigini düsündügünden
yanlis davrandigini düsünüyorsun. ama bence tepkinde haklisin,
hic bir insan bunu normal karsilamaz.
sen onu kiracak, uzecek birsey yapmadin. bi ev sahibi olarak misafirini ikaz ettin, buda en dogal hakkin
o ev senin, orda olmasi istemedigin seyleri belirtmekten dogal birsey olamaz.
bence kendini daha fazla üzme... hersey yoluna girer umarim

bende aynı şeyi düşündüm canım artık kimseye güvenim kalmadı insan kendi evinde bile çıplak çıkamaz öyle rahat kaldıkı misafir bu ya eşin olsaydı orda

kizlar niye uzuluyorum ya ben simdi kendimi suclu hissediyorum.

kendini suçlu hissetmen için hiçbir neden yok.

iyi ya da kötü niyetli bilinmez ama 29 yaşında bir insan nasıl davranacağını bilmeli.

ben kendi evimde banyodan çıplak çıkmam. hele ki başkasının evinde olacak şey değil.

havlu mu yoktu pis kıyafetlerini giyersin. insan çıkamaz utanır. :26:

kız kötü niyetlidir demiyorum ama rahat bir tip olduğu kesin.

ayrıca hemen kız iyi niyetliymiş ya diye de düşünme. sen öyle diyince ne dicekti ki mecbur özür dilicekti.

burada bazı arkadaşlara da hayret ettim. kızı savunmuşlar.

kaçımız burada kendi evimizdeki banyodan bile çıplak çıkarız yapmayın.

saflıkla iyi niyet arasında ince bir çizgi vardır. tamam iyi niyetli olalım ama saf da olmayalım yani.

belki yetişme tarzıdır bilmiyorum ama bana kız tuhaf geldi ki eşin bile evde erkek olduğunu bilmiyor mu demiş düşün.

için rahat olsun bence.

bende aynı şeyi düşündüm canım artık kimseye güvenim kalmadı insan kendi evinde bile çıplak çıkamaz öyle rahat kaldıkı misafir bu ya eşin olsaydı orda

Konu sahibi kızın öyle biri olmadığını söyledi.
Sanırım akrabasının evi olduğundan, çok fazla rahat davranmış kız .
Konu sahibi kızla konuşmuş haklı olarak .

kizlar niye uzuluyorum ya ben simdi kendimi suclu hissediyorum.

Yapma allah aşkına kendini kötü hissedeceğin bi durum yok. Koskoca kız düşüncesizce davranmış, sende haklı olarak tepki gösterdin.
İnan ben senin yerinde olsam bu kadar soğukkanlı ve sakin davranamazdım. Kimse kusura bakmasın o kadar anlayışlı, geniş insanlar değiliz biz böyle bi olay karşısında susacak. Sen en doğrusunu yaptın, boşver bikaç güne geçer bu duygu yoğunluğun. En güzeli oldu bence.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iyi etmıssın. ayrıca verdıgı cevaplar da çok çocukçaymıs çabucak gecer sanmısta,, falan da filan.... hele o gecelık davasına gırmıyorum bıle.
hayır görende ailesinin evınde de böyle dolasıyor sanır.
neyse
konusmakla ıyı etmıssın..sonucta evde bır erkek var

O kızın günahını almak istemem ama zaman kötü tatlım.. Ne kadar samimi olursan ol güvenme kimseye. O kızı gönder ve birdaha evine bekar bi genç kızı haftalarca yatılı kabul etme.. Neler var. Tecrübeyle sabit inan! Bu durumun barizi başıma geldi çünkü..

Konu sahibi kızın öyle biri olmadığını söyledi.
Sanırım akrabasının evi olduğundan, çok fazla rahat davranmış kız .
Konu sahibi kızla konuşmuş haklı olarak .

Canım akraba evinde öyle yapılmaz ki. Anne baba evinde de öyle.. Sadece evlenip kendi evinde öyle rahat olursun sadece kocan varsa evde. Akraba evinde herkes banyoya girdiği gibi çıkar yani kıyafetlerle. Bornozla bile çıkılmaz yanii

üşenmedim bütün yorumları okudum dehşete düştüm resmen ya. ne yollusu kalmış ne o..su. ne kadar ayıp konu sahibini de durduk yere gaza getirdiniz, bilmeden etmeden günahına girdiniz.

hele bi tanesi vardı aman allahım ya.. ''bekar kızın mini elbisesi mi varrr başka bi sey demiyorum ben'' demiş. daha ne diyeceksin acaba? kızı bulsa taşa tutucak. sen yataga istersen çarşafla gir bu zihniyetle aldığın günahlar yetecek yanmana.

konu sahibine gelince kesinlikle içine düştüğün şüphelerde haklısın basından sonuna kadar da iyi niyetini hiç elden bırakmamışsın, zaten bekar bir kadına evini açmış olmandan belli ne kadar düşünceli biri olduğun. ister istemez kafan karıştı ne kadar naif bir sekilde uyarsan da demek ki seni çok sevmiş ailesi gibi görmüş o yüzden alınmış. çok rahat biri olmasına karşın, aslında o da bir o kadar hassasmş demek. pişkinlik yapmamış hemen kendisine kalacak bir yer bakmış.

benim de yorumum arkadaşca uyarmandan yana olacaktı. ''canım evde kız kıza olsak istersen cıplak gez hiç dert değil ama o gece kapıda ki ya ben değil eşim olsaydı çok utanırdın. gec saatlerde bazen kalkar su içmeye aman canım dikkat et ''diyebilirdin. herkesin farklı hayatları var yalnız yaşadığı için alıştı belki, belki o gece canı sıkkın olduğu için ya da arkadaslarıyla bi sey kutladıkları için vs dışarda biraz alkol almıştı, (alkol alması bir kadını yollu yapmaz) . tabii ki yanlış dikkat etmeliydi ama ben suçu ne olursa olsun bir insanı uyarmadan, bir şans vermeden asla cezasını kesmem. ve ayrıca misafirden ziyade artık ev arkadasınız sayılır kiraya da ortak oluyormuş bu da var.

huzursuzluğunu gidermek için bi kez daha konus derim. ''beni yanlış anladın ben gitmeni kesinlikle istemiyorum sadece eşimle karşılaşma ihtimalin için uyarmak istedim, olabilir dalgınlığına geldi demek ki, benim için sorun değil zaten eşim görse sorun olurdu'' vs de. umarım orta yolu bulursunuz kimse kırılmadan.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sadece ilk mesajım da yazdığım kötü ihtimali , konu sahibinin kızın böyle bir düşüncesi olmaz demesi üzerine değiştirdim. Sonuçta en iyi o tanır.

Bunun dışında kızın , ortak kullanım alanlarında anlatılan hiç bir davranışını kendi adıma bende normal ve doğru bulmuyorum .

bi de tepkini o an sıcagı sıcagına vermemen durumu bu boyuta getirmiş. ben olsam, o halde görünce şakayla da karısık, ohaa napıyosun kızım kadınlar hamamı mı burası filan derdim herhalde. sen simdi üzerinden bi zaman gectikten sonra alıp karsına konusunca, günlerce kafanda bunu kurmussun demek ki ondan rahatsız oluyorsun imajı olusturmustur onun kafasında.

ama aynı sekilde o da bu konusmayı beklemeden sıcağı sıcagına çok özür dilerim uyumussunuzdur hemen gecerim diye düşündüm bornozu almamışım falan demeliydi. sen de kafanda bu kadar kurmaycaktın.

Ben de söz konusu kızın (artık kadın denmeli 29 yaşında birinden bahsediyoruz) normal bir şey yapmadığını düşünüp yorum yapanlardan biriyim.hani gaz verip de çekilenlerden olmadığımı söyleyeyim.ahan da burdayım:) hala aynı fikirdeyim.ben milleti çıplak görmemek için hamama gitmiyorum yahu. Bunun ne evde erkek olmasıyla ne ev ortamı olmasıyla ilgisi yok.benim öyle görmem yeterli evden göndermem için.gönder demiyorum konu sahibi yanlış anlama.belli ki sen de çok rahatsız olmamışsın zaten aslında.öyle bir an sinir oldun belki de bilmiyorum.vicdan yaptırsan sen özür dile gitme de,ne diyeyim bilemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kizlar sanirim soylediklerim dokundu. az once geldi. bir yer bulmus tasinacagim dedi.
gucendi heralde. ben de sen bilirsin dedim. hem uzuldum hem sevindim acikcasi. 1 hafta sonra gidecek.

Utanmistir. Kotu niyetli olmadigini gostermek icin gidiyordur. Neyse gecmis olsun. Umarim yakin akraba degildir :)

bence hiçbirşey olmamış gibi davranmayın, insan çocuk bile olsa yabancı bir evde, üstelik bir erkeğin olduğunu bildiği bir yerde o şekilde dışarıya çıkılmayacağını bilir. kendimi sizin yerinize koyarak düşünüyorum ben daha sert tepki gösterebilirdim. kızla konuşun bu kadar rahat davranabilmesine anlam veremediğinizi ve bu durumun sizi rahatsız ettiğini söyleyin. bir de çok mu art niyetli düşünüyorum bilmiyorum ama eşinize kızı çırılçıplak gördüğünüzü söylemeyin o kızın o halini gözünde ister istemez canlandırabilir ve aklına kötü fikirler düşebilir, eşinizi elbette tanımıyorum ama erkeklerin geneli bayan ve çıplaklık kelimeleri bir araya gelince masum kalamıyorlar.

kızın niyeti "dünya barışı" bile olsa banyodan o şekilde çıkılmaz.. çocuklara bile nasıl çıkılması gerektiğini öğretiyoruz kaldı ki bu 29 yaşında kocaman kız.. ayrıca bu ilk vukuatı da değil, konu sahibi bence sen konuşarak en iyisini yaptın ben konuşmazdım bile.. o saatten sonra kalması ya da gitmesi kendisini bağlayan birşeydi zaten..

burada "kız kötü niyetli değilmiş, keşke konuşmasaydın" tarzında yorum yapan arkadaşlar eminim bu riskle kızı kendi evlerinde barındırırlardı

Son düzenleme:
valla hiç üzülmeyin kibarca uyarmışsınız. dikkat et diye. buna alınganlık yapıp gidiyorsa kendi bilir. ne yani banyodan çıplak çıkanıda uyarmayacak mıyız. birde yok gaza getirenler nerde denmiş. burdayım onlardan biriyim.
bence çok doğru bir davranış sergilemiş konu sahibi.
bende olsam uyarıırdım. buna gücenip gidiyorsa yapacak birşey yok. gülegüle gitsin.

Ben olsam bende ilk fırsatta kapının önüne koyarım 29 yaşında koskoca insan o benim evimde çıplak dolaşmaya utanmıyosa bende kovmaya utanmam

yorumlara göz gezdirdim de şöyle kıza bi kaşar denmediği kalmış..
ne kadar çirkin ve yanlış.. insanlık hali siz hiç mi hata yapmıyosunuz belki o an bambaşka bişi oldu söyliyemedi kız.. kafası dalgındı..
bu kadar günahını almaya abartmaya gerek varmıydı..
daha öncede yorum yaptım ne konuşmanız ne de evden göndermeniz taraftarıydım.. takip edin durumunu eger bidaha böyle bişi olursa o zaman direk yollardınız..
ayrıca kızı da biraz sivri dilli uyarmışsınız bence.. şakaya karışıp uyarabilirdiniz.. zaten kız şuan uzaktan akraba da olsa başka bi ailenin evinde olmaktan diken üstündedir.. gönlünü kırıp bozmaya degmezdi.. hele böyle çirkin şeyler düşünüp yargılamaya günah almaya hiç değmezdi..
zaten kızı az çok biliyosunuzdur tanıyosunuzdur o kadar niyeti bozuk bi kız oldugunu düşünseniz zaten evinize almazdınız ilk hata da şut çekmek kötü olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…