banyodan ciplak cikan misafir

Gecenin bir saati görüleceğini düşünmemiştir, banyoya girerken yanına temiz kıyafet almayı unutmuştur, ne bileyim. Ben olsam sallamazdım.
Çıkan eşiniz olsaydı ne olurdu? İlişiniz tehlikeye girebilir miydi? Öyle bir tehlike varsa yollayın tabi, maceraya gerek yok.

dogru anlamissin ama kiz turkiyeden gelmedi. fransadan ingiltereye geldi.

kizlar sanirim soylediklerim dokundu. az once geldi. bir yer bulmus tasinacagim dedi.
gucendi heralde. ben de sen bilirsin dedim. hem uzuldum hem sevindim acikcasi. 1 hafta sonra gidecek.

Kendi bilir sen dogru olani yaptin bence uyarmakla belki gucenmek degilde cekinir artik diye boyle olmasini istemis olabilir..

Zaten fransada evlenme olmaz beraber yaşanır nikahsız çocukta yapılır sonra eşler birbirinden sıkılınca yeni partner bulunur
ayıp kelimesini bilmez bunlar orada doğan çocuklar zaten çoğu evlilik dışı

kızın nıyetı kotu degılmıs bence o yuzden uzuluyosun

niyetinin kotu oldugunu hic dusunmedim ki zaten.
konusurken de kirmak istemem ama diye basladim cumlelere.
sen haklisin ben ozurumu diledim banyo konusunda ama bunlari konustuktan sonra burda rahat edemem artik dedi.

niyetinin kotu oldugunu hic dusunmedim ki zaten.
konusurken de kirmak istemem ama diye basladim cumlelere.
sen haklisin ben ozurumu diledim banyo konusunda ama bunlari konustuktan sonra burda rahat edemem artik dedi.

off bende uzuldum valla keske burda konusulanların gazına gelmeseydın

kiz musluman, ayrica sevgilisi var. evlenicem diye 23 yasindan beri sevgilisinin annesinin keyfini bekliyor. lutfen artik onlar soyle sunlar boyle diye yorumlari birak.
tamam rahat bir kiz ama sonucta akraba oZrunu de diledi.

kiz musluman, ayrica sevgilisi var. evlenicem diye 23 yasindan beri sevgilisinin annesinin keyfini bekliyor. lutfen artik onlar soyle sunlar boyle diye yorumlari birak.
tamam rahat bir kiz ama sonucta akraba oZrunu de diledi.

ya oyle olmasa bıle yargılama hakkı bıze düşmez

kizlar niye uzuluyorum ya ben simdi kendimi suclu hissediyorum.

Bence kızın kötü niyetli olmadığını aslında biliyordun... Başka hiç bir şeyden huylanmamışsın çünkü.. ama kendini suçlu hissetme, olması gerekeni yapmışsın. Kıza samimi konuş bundan sonra ki kendini gergin hissetmesin... amaaan ben de senin gibiyim.. Birini kırmayayım, kendime gelemiyorum sonra....

Son düzenleme:
Bence suçlu hissetmene gerek yok , kırmadan suçlamadan söylemişsin zaten.
Yakında bu duygun kaybolur. Çünkü uyarmak konusunda haklıydın .
Farkında değildi ise öğrenmiş oldu , daha dikkatli olur. İlerde evleneceği kişinin ailesinden biri , kızı buna benzer bir durumda görse , neler olur tahmin dahi etmek istemiyorum.

Normal şartlarda sen konuyu açmadan , akşam için çok utanıyorum , kimse görmeden geçerim sandım , seni görünce şaşırdım vs.vs.vs. diye özrünü dilemeliydi. Ama kız çok utandığından senle karşılaşmaktan kaçındıysa onu bilemem , sen daha iyi bilirsin.

Yapman gerekeni yaptın bence .

sizin suclu hissetmenize gerek yok. sadece gaza geldiniz. gazlayan arkadaslar ortada yok, nerdeler? uyumuslardir bile coktan. siz icinize oturan okuzle kalakaldiniz. bilemiyorum. cok yazik oldu bence. bi dusuncesizligin acisi boyle cikmamaliydi. cok gurur kirici oldu kiz icin de. sizin de vicdaniniz rahat degil dogal olarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama canım ne yapacaktı konuşmasamıydı, bir kaç vukaatı daha mı bekleseydi.. konu sahibi zaten kötü konuşmamış güzellikle uyarmış.... tam yapılması gerekeni yapmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…