- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.084
- 898
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
bu konuda sana katılıyorum. uyar sen onuya sonucta ev bulmak guvenilir bir ev bulmak kolay degil. bir de oruc da tutacakmis. fesat oldugunu dusunsem hemen gonderirdim ama dikkatsizlikse buyuk bir sıkıntiya girsin istemem. hele bu dikkatsizlikle basina birsey de gelebilir.
artık allah bilir vallada çıplak su içmeyemi kalkar oturup tvmi seyreder ne bilimmdahası n'olcak...........
ya sonucta ev bulmak guvenilir bir ev bulmak kolay degil. bir de oruc da tutacakmis. fesat oldugunu dusunsem hemen gonderirdim ama dikkatsizlikse buyuk bir sıkıntiya girsin istemem. hele bu dikkatsizlikle basina birsey de gelebilir.
Belki acımasız biri gibi görünebilirim ama ben ikinci olacak mı acaba diye beklemezdim.
Ne kadar iyi niyetlisiniz ya ben olsam kolundan tuttuğum gibi sokağa atardım dolaşsın öyle çıplak çıplak
kafam karisik ne yapmam gerektigine karar veremedim buraya yazip sorayim dedim. yurtdisindayiz 1 ay once esimin uzaktan akrabasi kisa sureli dil kursuna geldi. ekim ayina kadar.
esim bizde kalsin mi deyince kabul etmistim. mazbut bi kizcagizdir dedim
giyinis tarzi yasam tarzi falan bizle uyumlu degil , neyse bunlar beni alakadar etmez dedim. bir sure kalacak geri donecek sonucta. kira icin de ufak bir miktar oduyor bu arada.
esimle hic bir samimiyetleri yok. geldiginden beri biz samimi olduk haliyle.
dun gece eve bayagi gec geldi. gecenin 1 i ben bayagi sıkıstım tuvalete kalktim. banyoda oldugu icin biraz oyalandim. tikirti ses falan yaptim duyarda cabuk cikar diye. patlamak uzereyim :)
iste bu cikti anadan uryan beni gorunce elindeki kiyafetleriyle onunu kapatip pardon deyip geri geri gitti odasina.
yani simdi kalkan esim de olabilirdi. bu durumda bu kizla konusmam gerekir mi? kiskanclik degil mevzu. gece dusundum gondersek mi desim. hani zora sokmus olacagiz ama o manzaradan sonra kaldiramadim.
esime keske kabul etmeseydik istemiyorum dedim. baska kalacak yer bulana kadar muhlet verip gondersek boyle birsey icin vixdansizlik mi olur. dedigim gibi kafam. cok karisti.
bana bir yol gosterin. ramazanda yer aratip perisan etmek de istemem. ramazan sonrasi kalacak yer bul diyeyim mi kiza? veya biraz dikkatli ol diye uyarmali miyim?
ya da hic birsey olmamis gibi devam mi edelim?
iyice doldum kizlar
iyi ki konu acmisim
ya esim erkek haliyle gecenin 3 de olsa boxerla tuvalete gitmezken. onun da dusunmesi gerekirdi .
Eşe söylenmemeli bence deResmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu, siz güzel izah etmişsiniz eşinize
Ay Allahım günah da almak istemem ama bilerek mi öyle çıktı acaba
bu konuda sana katılıyorum. uyar sen onu
bır daha yaparsa sert bır sekılde konusur ve gonderırsın
Eşinin akrabası olmasa gönder derim ama gelene git demekte zordur.Sen ona de ki ben sana bir havlu vereyim o senin havlun olsun onu kullan istersen geçen gece mahçup oldum seni öyle görünce.Bir daha ki sefere onu kullanırsın de olmazsa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne kadar ilimlisiniz. Ayni şey bana olsaydi cokdan kızı yollardim. Belki sesi duydugu halde bilerek çıktı öyle, olamaz mi? :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?