banyodan ciplak cikan misafir

ya sonucta ev bulmak guvenilir bir ev bulmak kolay degil. bir de oruc da tutacakmis. fesat oldugunu dusunsem hemen gonderirdim ama dikkatsizlikse buyuk bir sıkıntiya girsin istemem. hele bu dikkatsizlikle basina birsey de gelebilir.
bu konuda sana katılıyorum. uyar sen onu
bır daha yaparsa sert bır sekılde konusur ve gonderırsın

böyle bi olaydan sonra istediğiniz gibi sert davranma hakkınız var bence. hiç şöyle derse böyle derse gibi bir şey düşünmeye gerek yok sonucta evde mini etek südyenle dolanamıs ki bildiğin çıplak çıkmış . kendisini savunacak bir durumda değil. gönderin gitsin ailesine kendisi açıklasın sebebini o düşünsün siz değil..

dahası n'olcak ...........
artık allah bilir vallada çıplak su içmeyemi kalkar oturup tvmi seyreder ne bilimm
ya sonucta ev bulmak guvenilir bir ev bulmak kolay degil. bir de oruc da tutacakmis. fesat oldugunu dusunsem hemen gonderirdim ama dikkatsizlikse buyuk bir sıkıntiya girsin istemem. hele bu dikkatsizlikle basina birsey de gelebilir.

bakın siz çok iyi niyetlisiniz gerekden 29 yaşında ki bir insandan bahsediyoruz dikkatsizliğinden dolayı başına bişey geleceği varsa zaten gelecek siz elinizden geldiği kadar korumaya çalışsanızda engel olamazsınız madem oruç tutacakmış 3 aylarda gece birde nerden geliyomuş alkol almışdır kesin oruç tutacak kalacak yer problemi yaşayacaksa bunları yapmayacak sorumlusu siz deilsiniz ki az daha böle iyi niyetle devam ederseniz evde paranoyak gezeceksiniz

Belki acımasız biri gibi görünebilirim ama ben ikinci olacak mı acaba diye beklemezdim.

Ben kıskanç bir kadınım . Kıskançlığı bir kenara bırakayım , laubaliliği , lakayıtlığı hiç sevmem . Benim evimde benim kurallarım geçer . 1 kere terbiyesizliğe şans veririm 2.olmaz :)

Reputable sure vereyimmi falan diyorsun da ikinci defada nihayet esini denk getirebilir. Ben olsam 1 gun dahi tutmam evde. Bu arada magdur durumda kalacagini dusunen biri o hareketi yapmadan once bunu da hesap ederdi. Ikinci sansi falan haketmiyor.

İyide sizi görmese öyle çıplak çıplak odasına kadar gidecekti buda demek oluyor ki evde biri ile karşılaşma yüzdesi çok büyük
Bir insan bunu bilerek niye çıplak dolaşır ki bu rahatlık çok fazla

Ne kadar iyi niyetlisiniz ya ben olsam kolundan tuttuğum gibi sokağa atardım dolaşsın öyle çıplak çıplak

ne kadar iyi niyetli düşünüyorsun ,insan misafir olduğu evin banyosundan havluya sarılı bile çıkmaya utanır ,ya eşiniz denk gelseydi ,29 yaşında kacaman bi kadından bahsediyosunuz bence bilinçli yapmışş kesinlikle evimde 1 dk bekletmem ,yoksa yakında o sizi gönderir evden ,banyodan giyinip çıkması ggerekirken çıplak çıkması korkunç niyeemediniz ne bu rahatlık diye çokk merak ettim....

başına bişey gemesinden korktuğunuz kişi eve gece 1de geliyor???
bu size mantıklı geliyormu. o saate kadar nerede kimin yanındaysa orada kalsın.
safmısın arkadaşım. bu kız bildiğin yollu . ya 29 yaşında feleğin çemberinden geçmiş hayat nedir görmüş biri.

eşinde demiş evde erkek var diye. demek ki sen uyurken eşinde görmüş. kaç kere daha dayanır bu adam karşısında çıplak bir kadına.
yada başka türlü şeyler yapmış. bence git eşine de ki. geçen evde erkek var vs. dedin ne demek istedin. işte ozaman kazın ayağı çıkacak ortaya.

Eşinin akrabası olmasa gönder derim ama gelene git demekte zordur.Sen ona de ki ben sana bir havlu vereyim o senin havlun olsun onu kullan istersen geçen gece mahçup oldum seni öyle görünce.Bir daha ki sefere onu kullanırsın de olmazsa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

başına bişey gemesinden korktuğunuz kişi eve gece 1de geliyor???
bu size mantıklı geliyormu. o saate kadar nerede kimin yanındaysa orada kalsın.
safmısın arkadaşım. bu kız bildiğin yollu . ya 29 yaşında feleğin çemberinden geçmiş hayat nedir görmüş biri.

eşinde demiş evde erkek var diye. demek ki sen uyurken eşinde görmüş. kaç kere daha dayanır bu adam karşısında çıplak bir kadına.
yada başka türlü şeyler yapmış. bence git eşine de ki. geçen evde erkek var vs. dedin ne demek istedin. işte ozaman kazın ayağı çıkacak ortaya.

ayrıca madem elinde kıyafetleri vardı neden üstüne giymemiş bunuda çok merak ettim

Son düzenleme:
Ne kadar ilimlisiniz. Ayni şey bana olsaydi cokdan kızı yollardim. Belki sesi duydugu halde bilerek çıktı öyle, olamaz mi? :26:

iyice doldum kizlar
iyi ki konu acmisim
ya esim erkek haliyle gecenin 3 de olsa boxerla tuvalete gitmezken. onun da dusunmesi gerekirdi .

Son düzenleme:
iyice doldum kizlar
iyi ki konu acmisim
ya esim erkek haliyle gecenin 3 de olsa boxerla tuvalete gitmezken. onun da dusunmesi gerekirdi .

valla güzelim amaç doldurmak değil. gözünü açmak. belliki aklına gelmiyor bu tür şeyler. ama her yerde oluyor. milletin kardeşi kocasını ayartıyor o elin kzı hayli hayli yapar.

Bunu mutlaka konuşmalısınız, ama tatlı dille ama sert bi şekildebir, açıklama yapmak ZORUNDA.
Kanımca bunun kesinlikle hoş görü ile karşılanacak tarafı yok.
Eşiniz ile akraba boyutu ne denli bilmiyorum, önemi de yok zaten. Ama o evde bi Adam var!!!

Sizin vicdan yapmaniza gerek yok. Koca kiz kendini korumasını bilmiyorsa yurt ddisinda isi ne? Gecenin yarısı dışarda isi ne?
Siz annesi değil babası degilsiniz. Kalacak yeri isteyince pekala bulur. Belli ki siz fazlasıyla iyi niyet gostermissiniz. Sepetleyin gitsin. Koca kadın yolu yordamı da pekala biliyodur. ama mayası onu götürüyor demek ki.
Sizin huzurunuzu bozmaya hakki yok. Kısa sure dediginiz kaç ay. Hic de kisa degil ekime kadar.
Sonuc olarak sizlik bir durum yok ne yapar ne eder demenize gerek bile yok.

Eşe söylenmemeli bence de Resmen eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek olur bu, siz güzel izah etmişsiniz eşinize
Ay Allahım günah da almak istemem ama bilerek mi öyle çıktı acaba

Aynen adam bu sefer kızı çıplak hayal edecek çok ayıp kızın yaptığı zaten uygun değil bekar kız aylarca ne işi var evinizde kardeş değil anne bana değil

Siderolites

bu konuda sana katılıyorum. uyar sen onu
bır daha yaparsa sert bır sekılde konusur ve gonderırsın

Bu iki yoruma katılıyorum ben de.
Eşiniz kimi laflar etmiş ya kızla ilgili, bir ağzını arayın bakalım neler görmüş, ne rahatlıklarını görmüş kızın?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…