- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
cici evliler anlamaz ,şu an toz pembe gözükür herşey :)Evlik karşılıklı fedakarlıktır. Tek taraflı olunca bir taraf ve evliliğin kendisi yıpranır. Karşılıklı fedakarlık yapılacak ilişki de kolay kolay buraya başlık açtırmaz. İki kişi de çalışıyorsa hep birinin yarım saat erken kalkıp yemek hazırlaması da bana ters. İkisi de erkenden kalkacaksa neşeyle biri çay demleyip diğeri ekmekleri kızartacaksa ne ala. Bazı insanlar sabahları çok rahat uyanır, hatta "sabah insanı"dır. Ama bazılarına cidden büyük külfettir ve ancak hakeden adama yapılacak bir fedakarlıktır.
19 yıllık evli hatunsun, bir kaç şey sormak istiyorum evliliğin ilk yıllarında da eşin böyle miydi, sen sürekli maaşını eşinin eline veriyor muydun? Söyleyeceklerinden kendime ders çıkarmak istiyorum.cici evliler anlamaz ,şu an toz pembe gözükür herşey :)
hep böyleydi evet .19 yıllık evli hatunsun, bir kaç şey sormak istiyorum evliliğin ilk yıllarında da eşin böyle miydi, sen sürekli maaşını eşinin eline veriyor muydun? Söyleyeceklerinden kendime ders çıkarmak istiyorum.
hep böyleydi evet .
bence abartmıyorsunuz .Erkekler verdikçe kötü olurlar bunu gördüm bunu anladım .Benim iş yerim merkeze uzak, servisle gidip geldiğim için maaş kartımı eşime verdim asla benim param konuşması yapmadım ama dün aramızda geçen konuşma beni biraz rahatsız etti hamileliğimde kilo aldım ve kıyafetlerim üzerime olmuyor neredeyse kıyafetim yok denecek kadar az. Hep alışverişe çıkacağım diyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum dün off giyecek kıyafetim de yok dedim suratım düştü eşim de neden suratını asıyorsun gören de sana almıyorum sanacak dedi, bu tarz konuşmayı bir iki kez daha yapmıştı sana almam-alırım tarzında, ben de ne alakası var çalışan biriyim istesem ben alırım kendime deyince bozuldu biraz, harcamama falan karışmaz ama bu tarz konuşmasından hoşlanmadım. İleri zamanlar için sıkıntılı bir durum var mı ben mi abartıyorum acaba?
İpleri bir an önce elime almalıyım yanibence abartmıyorsunuz .Erkekler verdikçe kötü olurlar bunu gördüm bunu anladım .
hep böyleydi evet .
bir ara resmim vardı .Hay maşallah 19 yıllık mı evlisin. Ben taş çatlasa 5 diyordum. Hayalimde sen 30 yaşlarında birisin.
kocanın huyusu suyunu bilmiyorum ki .İpleri bir an önce elime almalıyım yani
Öyle biri değil, kendisine 1 alırsa bana çocuğuma 10 alır. Sadece alırım almam konuşma tarzı hoşuma gitmedi...kocanın huyusu suyunu bilmiyorum ki .
Seni yanlış yönlendirmek istemem .tek taraflı fedakarlık bekleyen bir adam değilse kırma
Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
yok amaç bizi bozsunlar başka hiç bir şey değil .Ya lafi acilmisken soyleyeyim icimde kalmasin. Ev hanimlarina da calisan hanimlara da saygim sonsuz.
Ama ne zaman calisan kadinlar islerinin yogunlugundan dem vursa kimi ev hanimlarinin gelip ''Aaa inanmiyorum ben esimi asla yemeksiz birakmam'', ''Temizligimi hergun yaparim, siz ne bicim kadinsiniz?'' demesine illet oluyorum. Bunu diyen kadin omru boyunca hic calismamistir. Calissa bilir sabahin korunden aksama kadar elalemin agiz kokusunu cekmekle kocaya 10 dakikada kahvalti hazirlamanin kiyasinin bile ne kadar abes oldugunu.
Tekrar diyorum bu lafim sadece ve sadece gelip calisan kadinlarla kendilerini kiyasa sokanlara, diger tum ev hanimlarimizin basimin ustunde yeri var. :)))
hem çalışıyorsanız ve beraber evinizi geçindiriyorsanız ne demek banyo suyunun ısısını düşürmek ya misal elektriği siz veriyorsunuz diyelim o zaman sizde o gelince lambaları söndürün karnlıkta otursun.Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
Geçen pazar akşamı banyoya girecektim .Havalar soğudu suyun ayarını yükselteyim dedim girdim.5 dk sonra su daha soğuk akmaya başlayınca çıldırdım.Demesiydim haberi bile olmayacaktı .Hep sinsilik mi yapayım hep kurnazlık mı yapayım .Bıktım usandım valla .Fırsattan istifade anneme dedikodumu yapıyor .Bir arkadaşın karısını örnek verip kahvaltı hazırladığından bahsediyor .O kadın ev kadını .Hazırlamazı gayet normal .O günden beri konuşmuyorum .Tam bir hafta oldu konuşmaya da niyetim yok gibi .Ne olur daha kötü örnekler verin de rahatlayayım kızlar .
yapacağım da şu sıralar enerjim yok .Sanki koca, değil kuma. Sen de aynılarını ona yap
farklı bir bakış açısısizinle oturup elimden gelirse yükünüzü hafifletmek, yardımcı olmak isterdim ama çok bencilsiniz. başkalarının acısıyla mutlu olmaya (yani olduğunuzu sanmaya) devam edin, iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?