Banyoya girdikten sonra suyun ısısını düşüren koca

cici evliler anlamaz ,şu an toz pembe gözükür herşey :)

cici evliler anlamaz ,şu an toz pembe gözükür herşey :)
19 yıllık evli hatunsun, bir kaç şey sormak istiyorum evliliğin ilk yıllarında da eşin böyle miydi, sen sürekli maaşını eşinin eline veriyor muydun? Söyleyeceklerinden kendime ders çıkarmak istiyorum.

hep böyleydi evet .

hep böyleydi evet .

Benim iş yerim merkeze uzak, servisle gidip geldiğim için maaş kartımı eşime verdim asla benim param konuşması yapmadım ama dün aramızda geçen konuşma beni biraz rahatsız etti hamileliğimde kilo aldım ve kıyafetlerim üzerime olmuyor neredeyse kıyafetim yok denecek kadar az. Hep alışverişe çıkacağım diyorum ama bir türlü fırsat bulamıyorum dün off giyecek kıyafetim de yok dedim suratım düştü eşim de neden suratını asıyorsun gören de sana almıyorum sanacak dedi, bu tarz konuşmayı bir iki kez daha yapmıştı sana almam-alırım tarzında, ben de ne alakası var çalışan biriyim istesem ben alırım kendime deyince bozuldu biraz, harcamama falan karışmaz ama bu tarz konuşmasından hoşlanmadım. İleri zamanlar için sıkıntılı bir durum var mı ben mi abartıyorum acaba?

bence abartmıyorsunuz .Erkekler verdikçe kötü olurlar bunu gördüm bunu anladım .

Hiç yabancı gelmiyo bu örnek bir yakınımın eşi de yapıyordu aynı şeyi. insan karısı banyodayken ısıyı düşürür mü ya.
daha önce de duyduğum için şaşırmıyorum.
Allah yardımcınız olsun

aklima babam geldi
pesimizde dolanir isiklari kapatir..suyun isisini düsürür sizin esiniz gibi.. tabi ben yine acardim,, banyodayken yapmazdi en azindan cimrilikten kaynaklaniyor ..
tabi sizin esiniz siz banyodayken yapiyorsa artik bu cimrilikten cikiyor vicdansizliga dogru yol aliyor ..

Ya lafi acilmisken soyleyeyim icimde kalmasin. Ev hanimlarina da calisan hanimlara da saygim sonsuz.
Ama ne zaman calisan kadinlar islerinin yogunlugundan dem vursa kimi ev hanimlarinin gelip ''Aaa inanmiyorum ben esimi asla yemeksiz birakmam'', ''Temizligimi hergun yaparim, siz ne bicim kadinsiniz?'' demesine illet oluyorum. Bunu diyen kadin omru boyunca hic calismamistir. Calissa bilir sabahin korunden aksama kadar elalemin agiz kokusunu cekmekle kocaya 10 dakikada kahvalti hazirlamanin kiyasinin bile ne kadar abes oldugunu.
Tekrar diyorum bu lafim sadece ve sadece gelip calisan kadinlarla kendilerini kiyasa sokanlara, diger tum ev hanimlarimizin basimin ustunde yeri var. :)))

Son düzenleme:

sizinle oturup elimden gelirse yükünüzü hafifletmek, yardımcı olmak isterdim ama çok bencilsiniz. başkalarının acısıyla mutlu olmaya (yani olduğunuzu sanmaya) devam edin, iyi akşamlar

yok amaç bizi bozsunlar başka hiç bir şey değil .

hem çalışıyorsanız ve beraber evinizi geçindiriyorsanız ne demek banyo suyunun ısısını düşürmek ya misal elektriği siz veriyorsunuz diyelim o zaman sizde o gelince lambaları söndürün karnlıkta otursun.

Sanki koca, değil kuma. Sen de aynılarını ona yap

sizinle oturup elimden gelirse yükünüzü hafifletmek, yardımcı olmak isterdim ama çok bencilsiniz. başkalarının acısıyla mutlu olmaya (yani olduğunuzu sanmaya) devam edin, iyi akşamlar
farklı bir bakış açısı

konu sahıbının bu lafından _ haaa bu milletin daha kötü hikayelerini dinleyip ohh içim rahatladı diyecek_ diye birseyi oturup kırk yıl düşünsem aklıma gelmez
işte böle yorumlar yüzünden korkuyorum bu kk dan
cok acımasız ınsanlar var
yorumlar cok kırıcı oluyor yazılan seye karsı goruste olanlar olur ıllakı ama gercekten krıcı oluyor bazıları
bende cok hassas duygusal oldugumdan kldıramıyorum
surada dert okumaya bıle dayananmıyorum aslında kımse kımseyı tanımıyor ama bırbırımızın dertlerını okuyup üzülüyoruz

bu yrumu gorunce yazmak ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…