- Konu Sahibi makewayforthebadguy
-
gazıantepde de cok guzel yerler varKatılıyorum.İstanbul,Ankara,İzmir,Eskişehir dışında arkadaşlarla oturup içmelik düzgün barı olan bir şehir yok.Diğer şehirlerde ki yerler anlattığınız tarzda olan tipte yerler
Gögüs dekoltesi mini giyme olayına cok karşı kıskançlıktan gözü dünüyorKahvehaneye gitmesinden daha iyi bence
Yalnız sana ne derdi? Sen böyle ayrı sosyalleşebiliyor musun? Gidemezsin mi derdi? Eğer öyleyse içten içe bunu bilip kızıyorsundur, giyim konusuna gelince ortadoğudayız ne bekliyorsun karışmayan çok çok az normal olan karışmamak biz bireyiz çünkü, ben yeni yeni alıştırmaya başladım mini etek şorta, önceden gözleri hemen bana dikerdi ki ne giydim diye bakardı böyle kendini şartlandırmıştı şimdi daha iyi anlayışlı mutsuzum rahatsızım birey değilmişim gibi diye diye karışmamasını sağlamaya çalışıyorum
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettiğim için soruyorum koronadan korkmuyor musunuz? nasıl tedbir alıyorsunuz barda?Bardan bikaç saat önce dönmüş bir kadın olarak nasıl bir yorum yapayım bilemedim.
insanlar arada sırada arkadaşlarıyla bara giderler. Gitmezler mi? Ben mi yanlış biliyorum. Dert edecek ne var bunda?
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettiğim için soruyorum koronadan korkmuyor musunuz? nasıl tedbir alıyorsunuz barda?
Allah razı olsun sizdenKorona?
(Bıkmadan yazacağım bunu)
alkol bağımlılıktır. isterse yılda bir olsun...Selam hanımlar. Biraz fikir alışverişi yapmak istiyorum. Eşim arada sırada bar tarzı yerlere gidip arkadaşlarıyla alkol alıyor. En son cok ciddi tartıstık ben anlayış gösteremiyorum ya da göstermeli miyim onu da bilmiyorum. Bayag gerginim iki gündür. Ne düşünecegimi şasırdım.
Alkol kullanan biri değilim bununla birliktealkol bağımlılıktır. isterse yılda bir olsun...
tıbben zararlı bir şeyi, yapmadan duramıyorsanız bağımlısınız demektir. bunun başka bir izahı yok. varsa da kendini kandırmanın lacivert olanıdır o...Alkol kullanan biri değilim bununla birlikte
bu yorumunuza katılmıyorum.
Buna kanıya, nerden, nasıl varıyorsunuz?
Onu da anlamıyorum.
Bağımlılık nedir?
Bağımlı kime denir?
Araştırmanızı tavsiye ederim.
Herkesin hayat tarzı kendine göre. Bara gitmesini neden istemiyorsunuz? İnancınız gereği doğru bulmuyorsanız ve evlenmeden önce bu düşüncenizi paylaşmış ona göre evlenmişseniz, bu durum sonradan ortaya çıktıysa bir noktaya kadar hak verebilirim. Ama sırf bara gitme ben kıskanıyorum gibi bir yaklaşımınız varsa doğru yapmıyorsunuz.Selam hanımlar. Biraz fikir alışverişi yapmak istiyorum. Eşim arada sırada bar tarzı yerlere gidip arkadaşlarıyla alkol alıyor. En son cok ciddi tartıstık ben anlayış gösteremiyorum ya da göstermeli miyim onu da bilmiyorum. Bayag gerginim iki gündür. Ne düşünecegimi şasırdım.
Senede bir kez giden biri yapmadan duramıyor değildir ki. Gitmekten keyif alıyordur ve gidiyordur bu kadar. Fazla keskin ve yanlış bir düşünce bu, bağımlılık çok daha farklı bir şey.tıbben zararlı bir şeyi, yapmadan duramıyorsanız bağımlısınız demektir. bunun başka bir izahı yok. varsa da kendini kandırmanın lacivert olanıdır o...
Evde içsin o zaman. Bence içmek için değil arkadaşlarıyla sosyalleşmek için gidiyor.Hepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.
Bağımlılık psikolojik bir durumdur.tıbben zararlı bir şeyi, yapmadan duramıyorsanız bağımlısınız demektir. bunun başka bir izahı yok. varsa da kendini kandırmanın lacivert olanıdır o...
Konu sahibi ya barda bir kadınla tanışırsadiye düşünüyor benceBardan bikaç saat önce dönmüş bir kadın olarak nasıl bir yorum yapayım bilemedim.
insanlar arada sırada arkadaşlarıyla bara giderler. Gitmezler mi? Ben mi yanlış biliyorum. Dert edecek ne var bunda?
keşke ilk diyaloğa girmeden de müsaade isteseydiniz. samimiyetiniz konusunda şüpheye mahal kalmazdı o zaman.Bağımlılık psikolojik bir durumdur.
Kendini kandırma kavramına vakıfım,
lacivert olanını tanımıyorum.
Konuyla ilgili eğitimi/uzmanlığı olmadan böyle kesin/keskin yargılarda bulunan insanları da farklı bir bakış açısıyla izliyorum.
Sizinle olan diyaloğumu da müsaadenizle burda bitiriyorum.
Hepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.
Evlenince bırakır ,demiş olabilirTamam tanıyarak evlenmissiniz. Evlenmeden önce dusuncektiniz sizin hoşunuza gitmeyen şeyleri yapacağını biliyodunuz demekki.
Evlenince bırakır ,demiş olabilir
Bence sahiler icin bunu yazinKorona?
(Bıkmadan yazacağım bunu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?