Bar mevzusu

Katılıyorum.İstanbul,Ankara,İzmir,Eskişehir dışında arkadaşlarla oturup içmelik düzgün barı olan bir şehir yok.Diğer şehirlerde ki yerler anlattığınız tarzda olan tipte yerler
gazıantepde de cok guzel yerler var
her sehırde vardır mutlaka ıyı yerler
tabı yıne tekrarlıyorum corona sebebıyle herkes evınde oturmalı su gunlerde :)

Kahvehaneye gitmesinden daha iyi bence
Yalnız sana ne derdi? Sen böyle ayrı sosyalleşebiliyor musun? Gidemezsin mi derdi? Eğer öyleyse içten içe bunu bilip kızıyorsundur, giyim konusuna gelince ortadoğudayız ne bekliyorsun karışmayan çok çok az normal olan karışmamak biz bireyiz çünkü, ben yeni yeni alıştırmaya başladım mini etek şorta, önceden gözleri hemen bana dikerdi ki ne giydim diye bakardı böyle kendini şartlandırmıştı şimdi daha iyi anlayışlı mutsuzum rahatsızım birey değilmişim gibi diye diye karışmamasını sağlamaya çalışıyorum

Gögüs dekoltesi mini giyme olayına cok karşı kıskançlıktan gözü dünüyor zamanla alışır umarım ki bende gögüs dekoltesi giyen biride degilim de. Dar bişey giyince ayarları bozuluyor biraz seksi bir vucudm var dikkat cekiyor popo onun dışında başka bş sorunumuz yok iyidir hoştur aslında. İşte kimse dört dörtlük degil malesef.

Barın kafeden farkı alkol olması değil mi? Alkol alacaksa nereye gitsin adam. Bende bazen arkadaşlarımla gidiyorum bara,kimsede sorun yapmıyor.

Bardan bikaç saat önce dönmüş bir kadın olarak nasıl bir yorum yapayım bilemedim.

insanlar arada sırada arkadaşlarıyla bara giderler. Gitmezler mi? Ben mi yanlış biliyorum. Dert edecek ne var bunda?
Konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettiğim için soruyorum koronadan korkmuyor musunuz? nasıl tedbir alıyorsunuz barda?

Konuyu dağıtmak istemiyorum ama merak ettiğim için soruyorum koronadan korkmuyor musunuz? nasıl tedbir alıyorsunuz barda?

Böyle minnoş sorun canımı yiyin...

Korkuyorum hatta çok korkuyorum, hala market alışverişi yıkıyorum, dışardan gelince duş alıyorum falan. Arkadaşlarım benimle “sen evden seneye ancak çıkarsın diyorduk” diye dalga geçiyorlar. Ama biraz da olsa normalleşmesem psikolojim de beden sağlığım da bozulacaktı artık. 3 kez denize (sınırlı sayıda insan alan plajlar) bir kez de bara gittim.

Bar dediğim yer açıkhava bir mekan. Geniş alanı olan, masaları ağaçların altında araları mesafeli kurallara uyan bir yer. Dört kişi gidince 6 kişilik masaya alıyorlar, her iki kişinin arasında bir karton insan oturuyor. Aynı masada oturduklarım da zaten aynı evde yaşıyor sayıldığım (ankaradan gelen misafirlerim) insanlardı.

alkol bağımlılıktır. isterse yılda bir olsun...

alkol bağımlılıktır. isterse yılda bir olsun...
Alkol kullanan biri değilim bununla birlikte
bu yorumunuza katılmıyorum.
Buna kanıya, nerden, nasıl varıyorsunuz?
Onu da anlamıyorum.
Bağımlılık nedir?
Bağımlı kime denir?
Araştırmanızı tavsiye ederim.

tıbben zararlı bir şeyi, yapmadan duramıyorsanız bağımlısınız demektir. bunun başka bir izahı yok. varsa da kendini kandırmanın lacivert olanıdır o...

Herkesin hayat tarzı kendine göre. Bara gitmesini neden istemiyorsunuz? İnancınız gereği doğru bulmuyorsanız ve evlenmeden önce bu düşüncenizi paylaşmış ona göre evlenmişseniz, bu durum sonradan ortaya çıktıysa bir noktaya kadar hak verebilirim. Ama sırf bara gitme ben kıskanıyorum gibi bir yaklaşımınız varsa doğru yapmıyorsunuz.

tıbben zararlı bir şeyi, yapmadan duramıyorsanız bağımlısınız demektir. bunun başka bir izahı yok. varsa da kendini kandırmanın lacivert olanıdır o...
Senede bir kez giden biri yapmadan duramıyor değildir ki. Gitmekten keyif alıyordur ve gidiyordur bu kadar. Fazla keskin ve yanlış bir düşünce bu, bağımlılık çok daha farklı bir şey.

Hepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.
Evde içsin o zaman. Bence içmek için değil arkadaşlarıyla sosyalleşmek için gidiyor.
Siz de gidin onunla. Senin ne işin var'a bağlamaz sanirim sonuçta şartlar eşit

Bağımlılık psikolojik bir durumdur.
Ayda, yılda keyif için içene bağımlı dendiğini ne duydum ne okudum, bu arada uzman psikolojik danışmanım,

Kendini kandırma kavramına vakıfım,
lacivert olanını tanımıyorum.

Konuyla ilgili eğitimi/uzmanlığı olmadan böyle kesin/keskin yargılarda bulunan insanları da farklı bir bakış açısıyla izliyorum.

Sizinle olan diyaloğumu da müsaadenizle burda bitiriyorum.

Bardan bikaç saat önce dönmüş bir kadın olarak nasıl bir yorum yapayım bilemedim.

insanlar arada sırada arkadaşlarıyla bara giderler. Gitmezler mi? Ben mi yanlış biliyorum. Dert edecek ne var bunda?
Konu sahibi ya barda bir kadınla tanışırsadiye düşünüyor bence
Filmlerde öyle olur ya..barda oturan insanlar bir süre sonra birbirini keser

keşke ilk diyaloğa girmeden de müsaade isteseydiniz. samimiyetiniz konusunda şüpheye mahal kalmazdı o zaman.

neyse müsaade sizin...

Hepsine sanırım. Alkol almıycak olsa cıkmaz zaten. Arkadaşlarıyla cıkıp cay kahve içecek bi tip degil benimki.

Tamam tanıyarak evlenmissiniz. Evlenmeden önce dusuncektiniz sizin hoşunuza gitmeyen şeyleri yapacağını biliyodunuz demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…