Bar mevzusu

Ayda bir yada iki
Çok değilmiş. Benim eşim de ayda 2 arkadaşlarıyla içmeye gider. Hatta Corona olayından önce arada ben de takılıyordum onlarla.

Ama benim eşim "evli kadın bik bik bik" muhabbeti yapmaz. Bir kere ben arkadaşlarımla barda buluşacakken yaptı, bin pişman ettim. Daha da cesaret edemez.

Eşinize gittiği mekana bir gün birlikte gitmeyi teklif edin. Tamam derse gidip bakın, oturun. Nasıl bir ortam olduğunu da görürsünüz. İçiniz rahat eder.

Hayır derse tepesine binersiniz.

Aramız cok iyi normalde cok sevgi dolu ve saygılıdır. Ayda bi kaç kere çıkıyor. Sende cık diyor ama benm arkadaşım yok şuan başka bi şehirdeyim.
Ayda bir ikiyse mevzu yapmayın.O akşamlarda sizde dışarı çıkın arkadaşınız yoksa bile alışveriş merkezine falan gidin kıyafet bakın kendinize,bir yerde oturup kahve falan için değişiklik olmuş olur hemde o dışarıdayken ben evde oturuyorum psikolojisine girmezsiniz

coronadan once olsaydı derdım kı sızı ıhmal etmıyorsa maddı manevı sızı eksıltmıyorsa tabıkı arkadaslarıyla cıksın arada nefes almak herkesın hakkı
ama coronadan sonra herkes kırsın dızını evınde otursun dıyorum ne sebep olursa olsun cok ıcesı varsa kurun balkona sofra bırlıkte ıcın

Valla benim eşimde arada gider. Bende çocuktan önce sürekli giderdim alkollü mekana . Bana tuhaf gelmedi. Sosyalleşiyor işte. Eğer alkol konusuna kızıyorsunuz baştan içen biriyle evlenmemeniz gerekiyordu.

Çok ilginç. Başka başlıklarda “eşim eve 2-3 gibi geliyor” denildiğinde “evli olduğunun farkında değil, al karşına konuş, o adamdan olmaz” diyenler bu başlıkta neden “herkesin kendi alanı olmalı, kendine bi meşgale bul” diyor? Tuhaf.
Sevgili konu sahibi, sen iş bulsan bile sabah erken işe gideceksin, akşam eve gelecek yemek yiyecek, belki arkadaşlarınla 2-3 saat takılacak fakat yalnız uyuyacaksın. Adamın eve o kadar geç gelmesi bence sorun. İlla alkol mü içmek istiyor? Birlikte için, evde de içebilir. Arkadaşlarıyla arada bir plan yapabilir ama gece 3’e uzamamalı diye düşünüyorum.

Bukonu biraz da yaşadığınız şehre göre değişir. Mesela benim yaşadığım yer büyükşehir olmasına rağmen İstanbul-Ankara gibi değil. Bara gidip alkol alanlar sanayici-zengin-karı kız peşinde ve muhtemelen evli çocuklu ama bunu gizleyen insanlar. Ve onlarla sevgili olup parasını yemek için bekleyen kadınlar... haliyle burda bara gitmek kesinlikle “sosyalleşmek” olmuyor.

Ayrıca siz onun yanına taşınmışsanız sizinyalnızlığınızı göz önünde bulundurarak tek kalmamanız için çabalamalı, iş haricinde olabildiğince sizinle vakit geçirip şehre ısınmanızı sağlamalı diye düşünüyorum. Arkadaşımız gelse bunu yaparız, eşimiz için gani gani yapmalıyız.

Ayda bir iki kere çıkıp arkadaşlarıyla içip erkek muhabbeti yapması kadar doğal hiçbir şey olamaz. Eşiniz de sosyallesiyor bu şekilde stres atiyor. Sürekli dip dibe olan ilişkiler bence çok sağlıklı değil zaten. Herkesin kendi alanı olmalı bazi sınırlar cercevesinde. Sanirim şu an siz çevreniz olmadığı için içten içe sorun etmişsiniz. Siz çevre yapıp sosyallesmeye basladiktan sonra inanın dert etmeyeceksiniz bu durumu.

Hangi şehirdesin cok merak ettim. Gittigi mekana birliktede gidiyoruz banada vakit ayırıyor. Ama akşam 10 _11 civarı cıkıyor o saatten sonra cıkabiliyor. Ayda bş kaç kere cıkıyor. Bazıları için cok normal bazıları için anormal ben biraz arada kaldım sanırım.

Katılıyorum.İstanbul,Ankara,İzmir,Eskişehir dışında arkadaşlarla oturup içmelik düzgün barı olan bir şehir yok.Diğer şehirlerde ki yerler anlattığınız tarzda olan tipte yerler

Katılıyorum.İstanbul,Ankara,İzmir,Eskişehir dışında arkadaşlarla oturup içmelik düzgün barı olan bir şehir yok.Diğer şehirlerde ki yerler anlattığınız tarzda olan tipte yerler
Uşak, manisa, bursa, antalya, mersin, balıkesir ilk aklıma gelen gayet kız kıza eğlenmeye bizzat çıktığım şehirler.

alkol alan bir adamsa o ortamlarda olması kadar doğal bir şey yok...
gitmesini istemiyorsan eve getir birlikte içelim muhabbetimiz güzel olsun deyin bakalımne diyecek...

Ay ne alaka ya ben 6 yıl ankarada yaşadım şuan başka bi şehirdeyim gayet de var. Bu nasıl genelleme

Balıkesir merkezde yaşıyorum da Hangi mekanı tavsiye edersiniz ? Biz bulamadık merkezde düzgün bir yer

Beş yıl kadar önce kuzenimin eşi götürmüştü valla hiç hatırlayamam adını şu an. Aşağı doğru inilen, kot altında kalan bir üniversitelinin gitar çalıp şarkı söylediği bir mekandı.
çanakkale, sinop ve muğla da geldi aklıma şimdi.

baska baslıkta adam hergun gece 2 hatta sabah 4 e kadar dısarda takılıyordu
bu baslıktakı ayda 1-2 cıkıyor onla bu bır degıl kı ...

cok guzel mekanlar var bır bıra ıcıp sohbet edebılecegın temız yerler tabı coronadan once ıcın konusuyorum suan kesınlıkle keyfı cıkıslar olmamalı fıkrımce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…