bardağı taşıran son damla....

poyi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
52
0
36
İzmir
Ben çok dertliyim size anlatamadan duramıyacağım k. pederim 1 haftadır hastenede yatıyor akciğer kanseri 1. evredeydi hastalağı çok ilerlemiş 4. evreye gelmiş. üzüldüm adama neyse k.pederimin ablaları felan geldiler ziyarete k.valideme söylenip duruyolar bakmadı diye. Buarada kayınvalidem çok pis olduğunu biliyorum ama ben sadece buz dağının ön yüzünü görüyormuşum.2 tane kızı var ikiside çalışıyor hatta birinin hali vakti çok iyi.ama işte temizlik kültürleri yok. dün bi temizlikçi tuttular evi temizlesin k.pederim hastaneden çıkınca temiz eve gelsin diye tabi bunu da ben söyledim ev temiz olmalı hijyene dikkat edilmeli diye sonra karar verdiler temizlikçi tutmaya. neyse ben de başında dururum dedim. dün sabah eve gittim işte temizlikçiyi bekliyorum o da geç gelecekmiş biraz dedim k.pederimin odasından başlıyayım bari aman Allahım odaya bir girdim yani kızlar nasıl anlatayım o adam o odada nasıl yaşamış yemin ederim köpek bağlasan durmaz adamın bir yatağını kaldırdım ki ağır bir koku leş gibi yorgan ve yastık kılıfını çıkartıyım dedim onlar zaten yırtık pırtık düşünün eşimin öğrenciyken kullandığı kılıflar 5 yıl oldu. daha beteri kılıfların içinde Allahım yastık simsiyah yorgan simsiyah görünce zaten kusacaktım süngerini deseniz demirleri dışarı fırlayacak imkansız yatılmaz o süngerde. tabi o manzarayı görünce hemen görümcemleri aradım dedim babama yeni yatak yorgan yastık çarşaf alın bunlar çok kötü tamam dediler ama sadece yorganla kılıf almışlar diğerleri evde var demiş k.validem ayy olanlarda böyledir sonra neyse arkada iğrenç bir balkonu var herşeyi oraya attım sıra geldi yatağın altına aman Allahım yatağım altında gazete kağıtları pis selpaklar pis bezler pis su şişeleri daha neler neler zaten altı yıllarca asla silinmemiş offf yazarken içime fenalık basıyor sonra sadece büyük bir domestos almıştım hemen su hazırladım evden götürmüştüm bezlerimi bol domestoslu su ile duvarlara kadar sildim yemin ediyorum kaç su değiştirdim kaç bez attım Allah biliyor neyse sonra temizlikçi geldi dedim sen salondan başla bende çarşafları makinaya atayım makinayı bir açtım içinde bir ben yokum kadın bence yıllardır o makinayı kullanmıyor Allahtan eldiven ve maske almıştım zorla boşaltım makinayı neyse bi taraftanda kadın temizlerken bende etrafı topluyorum yani neler gördüm neler temizlikçide şok oldu bu abla dışarıdan temiz görünüyordu diyo bide yani kızlar ev hiç ama hiç temizlenmemiş herşey her yerde evin tamamı pislik içinde halılar artık yapış yapış olmuş buzdolabını açtım ki keşke açmasaydım leş gibi terk edilmiş evler olur ya aynen onun gibi bi de kızlar evde 2 tane muska gördüm çok korktum.
Neyse sonra yatak odasına geldi sıra Allahım oda yıkılıyor herşey heryerde ağır bir koku dedim bari yerdekileri kaldırayımda kadın bir silip süpürsün en azından tabi atılacak varsa atıyorum neyse elime bir kağıt geçti bakıyım gereksizse attıyım diye bi baktım eşime araba almışlardı sonra motoru bozuldu k.validem zorla çocuğu ikna etti tabi yalan dolanla sattı arabayı eşimede arabayı 12 bine sattık zarar ettik diye günlerce ahlandı wahlandı ağladı durdu buarada 15 bine almışlardı arabayı. neyse kızlar o kağıt arabanın satış sözleşmesi üzerinde 17.300 e satıldığı yazıyor tabi ben şokkkk Allahım gene yalan söylemiş gene kandırmış çocuğu tabi ben bunun fotolarını çektim anlatıcam eşime kanıt olarak göstericem. neyse zor bela temizlemeye çalıştık evi kadında perişan oldu ben de çıktım eve gidiyim diye k.validemin k.pediri ile karşılaştım alt katta oturuyolar neyse adamcağız çok ısrar etti illa gel yemek ye kızım yoruldun yok dedim ben babaanneyi bir görüp gidiyim dedim evlerine gittim kadın ağlıyor kadersiz kızım diye tabi oğluda hasta ona çok ağlıyor neyse yavrum ben biliyorum benm oğlumu o kadın hasta etti adama hiç bakmadı evi pislik içinde benim herşeyden haberim var k.pederim aşağıya iner ağlarmış hergün gezmeye gidiyor ne yediğim belli ne içtiğim diyormuş dede oğluna ve gelinine söyle demiş yok ben onları üzemem kıyamam onlara diyip ağlıyormuş bana ne karım ne kızlarım bakmadılar akşama kadar gezerler bu adam hasta ne yiyecek ne içecek diye düşünmezler demiş daha neler neler kızlar ben o evin ve özellikle k.pederimin odasını görmesem inanmazdım ama gerçekten de öyle adamı resmen ölüme terk etmişler kanım dondu şoklardayım k.validem benim için bitti nefretim kat be kat arttı okadının Allahtan hiç korkusu yok k.pederime birşey olsun hepsini anlatacağım eşime.
kızlar hakkınızı helal edin çok doluydum içimi dökmem gerekiyordu belki sizde bana akıl verirsiniz diye.....

Son düzenleme:
Bu ne yaa sanki adamcağızı mikrop kapsın ölsün diye bakmışlar. En kötü huzurevine gitse inan çok daha iyi koşullarda olurdu. Allah yardım etsin, kayınvalidene de vicdan versin. Nasıl rahat etmiş nasıl durmuş o pislikte...

k.validemin dünya kadar parası var ama cimrinin önde gideni huzurevine hiç para verir mi.

okudukca içim daraldı...
yazık adamcağıza, cinayet bu başka bişey değil..
bi insan da bu kadar pis olur mu yahu? madem sen yapmıyon, bi kadın geldin de haftada bi evini silsin süpürsün bari..
hadi o neyse, görümcelerin annelerinin evini o halde görüp de,hiç mi temizlemezler..yüzlerine vurmak gerekiyo aslında,..
kaynanana yakında sende kanser olursun bu pisliğin içinde de...

Allah öncelikle kayınvalidene vicdan versin...Temizlik gibisi var mı ya,hem temizlik imandandır.Nasıl dayanıyorlar rahatsız olmuyorlar mı hiç anlamıyorum bu tür insanları..

Kayınpederime bişey olsun eşime söylerim demişsin.Ama Allah gecinden versin adamcağıza bişey olduktan sonra söylersen ne kıymeti kalır ki?Kayınpederin anlattığına göre anlayışlı ve iyi düşünceli bir insan.Ben olsam sanırım yanıma alırdım,eşine anlat evin pisliğini ve alt kattaki babaannenin söylediklerini.Eşinde babasını o halde bırakmaya dayanamaz...Hem büyük bir sevaba girersin.....Allah yardımcınız olsun.

inanmıyorum ya nals insanlar var çoook üzüldüüüm yazık günah adama resmen ölüme mahkum etmişler adamı hiç mi vicdan olmaz bi insanda ya. sen yapmıosan temizlikçi tut yada kızlarından rica et nebiliyim. Allah ımmm nasıl biliyorsa öyle yapsın.. birde yalan söylemiş oğluna o paralrı mezara götücek sanki

bunları bıze neden anlatıyorsunuzz???
cok abartmadınızmıı çöp evmı orası?
ayrıca cok uzulduysenız kp yanınıza alın hastaneden cıkınca gulzece bakarsınız
buradakı sorun nedır ben anlamadım adama bısey olmasını beklıyorsunuz esınıze sıkayet etmek ıcın ..........

kaç yıllık evlisiniz, daha önce hiç kayınpederin odasına girmediniz mi?:44:

ayy okudukça ben de tiksindim valla ne biçim evmiş orası hasta adamı daha çok hasta etmezler inşallah eşinizi dolandırmasına da çok şaşırdım, ne diyeyim ki Allah korkusu olan yapmaz valla böyle bişey

arkadaslar kendı temızlemıyorsa temızlıkcı alsın demıslerde kv o cımrılıkte para verıp temızlıkcı asla almaz dahası zaten pıslıgıde cımrılıgınden su gıder deterjan gıder bunlar hep para tabıı bu arada kp yanına al demıssınız de o zaman kv de gelır bu arkadasın duzenı bozulur bence sımdıden esınle konus kp nın yasam sartları bıraz olsun degıssın son zamanlarını rahat gecırsın adamcaz cok uzuldum rabbım yardımcınız olsun

İyilik yapmış ve sevap kazanmışsınız bu konuda takdir ettim sizi fakat araç satışı demişsiniz,eşime söyleyeceğim demişsiniz bence önce bir araştırıp daha sonra eşinizle konuşun.Araç satış sözleşmelerinde genelde satış bedeli yüksek gösterilir.Buda satış bedeli ve kasko bedeli ile alakalıdır,kasko bedeli genelde aracın piyasa satış bedelinden yüksektir.Kasko bedelinin altında satış yapmak için başvuru yapmak şarttır.O yüzden boşuna ortalığı alevlendirmeyin derim.

Galiba sadece içinizi boşaltmak için yazmışsınız ben sizden yana bi dert göremedim.
Yalnız anlamadığım bi şey var, siz kayınvalidenizin evine ilk kez mi gittiniz ki?
Çünkü daha önce gitmiş olsanız en azından halılardan (yapış yapışmış ya) anlardınız kayınvalidenizin ne kadar pasaklı oldunu.

:26::26:

Neden böyle tepki veriyorsunuz ben anlamadım anlattığına bakılırsa abartmıyor ayrıca pasaklı birinin evi en fazla 1 ayda çöp eve dönüşebilir çok mu zor? Ayrıca kız kimi kime şikayet etsin alır eşini karşısına konuşur durum böyle diye haftada bir de kadın gönderirler evi temizler madem kv yapmıyorsa. Adamın kocası kızları varken neden gelininde kalsınki. Kocasına anlatsın durumu o da her türlü önlemi alsın.

ya ben buradaki bazı insanları hiç anlamıyorum!!!! arkadaşım ben fikir almak için yazdım bunları yanlış birşey yapmamak için seni ilgilendirmiyorsa neden zahmet edip cvp yazıyorsun ki merak ettim.

kaç yıllık evlisiniz, daha önce hiç kayınpederin odasına girmediniz mi?:44:

henüz 6 aylık evliyim haftada bir gideriz evlerine k.validem sokmaz bizi odasına ya adamcağız kalkar gelirdi yanımıza ya da uyurdu odasında k.validemde girmeyin uyuyor derdi.

işin garip tarafı k.validem bütün çocuklarına baba tarafından nefret etme olayını aşılamış yani cnm eşim babaannesi sevmez hiç gitmez de

hayır çok kez gittim içreri girergirmez terlik verdiği için anlamadım. pis olduğunun farkındaydım zaten ama işin içine girince gerçeği daha net gördüm.

çok teşekkür ederim anlayışınız için işte herkesin temizlik anlayışı farklı bir de insanlar genelde eleştirmeyi severler amaçsız bir şekilde...

bence eşinle konu,sanırım o mantıklı biri,evin durumunu anlat öncelıkle,duzenlı kadın gıtsın temızlık için eve ve arada sız de kontrole gıdın.yanı ıpleri biraz eline alsın eşin,sağlık için...
kayınpederinde umarım iyileşir,bir süre sen bakarsın,evın hijyenınden emın olduğunda da gıder evıne tabıı yıne sızın gözetımınızde..

eşimle konuşamaya kalkıştım fakat annesi söz konusu olunca hiç birşey dedirtmiyor lafı ağzıma tıkıyor hemen. yani sanki muskaları oğluna yaptırmış gibi bağlama muskası ayyyy Allahım neler düşünüyorum ben.....Cnm buarada eve düzenli kadın gitsin demişsinde k.validem cimriliğinden asla tutmaz kadın görümceleriminde pek umurlarında değil. büyük görümcem geçen gün önümüzdeki günlerde günü varmış ne yapacağını düşünüyor. küçüğü ise para içinde yüzüyor ama zamanın da öz babasına Allahın cezası diyen bir insan o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…