Biz Temizmama.com dan alıyoruz çoğunlukla.Arkadaslar mama almak icin en guvenilir site hangisi bilgilendirirseniz cok sevinirim.
Haytap'in sitesine baktim simdi...
Yaziklar olsun.
Haberi duymadım ama onları nasıl kapatmışlar oraya yazıklar olsun. Bizim ülkemiz hayvanların da insanlar gibi can olduğunu hala öğrenmedi. Gerçi insana ne kadar kıymet veriliyor ki..merhaba hanımlar
konu açıldımı bilmiyorum aramaya vakit bulamadım.. varsa ordan devam edebiliriz ama lütfen başlık bdv bölümünde kalsın çünkü benim derdim bu şuan..
haberlerde yada gazetelerde görmüşsünüzdür niğde hayvan barınağındaki hayvanların açlıktan birbirini yediklerini.. görmeyen varsa lütfen bir bakın..
acil yardım yapılması gerekiyor.. para değil mama battaniye yada ilaç... lütfen duyarlı olalım.. bir paket mama bütçemizi hiç bir şekilde sarsmaz..
internetten alabilirsiniz
aldığınız mamaları yada diğer bağışları Elif Al adina Aras Kargo Nigde subesi adres olacak sekilde yollayin. İlceye merkez yazin.
teyit etmek yada bilgi almak için niğde aras kargo şubesini arayıp bilgi alabilirsiniz..
Haberi duymadım ama onları nasıl kapatmışlar oraya yazıklar olsun. Bizim ülkemiz hayvanların da insanlar gibi can olduğunu hala öğrenmedi. Gerçi insana ne kadar kıymet veriliyor ki..
Niğde’de oturanlar şahsen bir şeyler yapmalı. Gidip görüp bizimle de paylaşırlarsa olayları ve resimleri ayrıca daha güzel olur.
barınağa mı gönderdiniz aras kargoya mı?Şahinali Mah. Şehit Hamza Bayhan Sok. No: 12/A - Niğde/Türkiye
ŞU ADRESE gönderdim inşallah doğrudur. semti de merkez seçtim. lütfen teyit edin
Kargoya ordan aliyorlarmis.barınağa mı gönderdiniz aras kargoya mı?
Umarim ulasirkızlar çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız.. Allah razı olsun hepinizden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?