barınak hayvanları acil yardım

Facebook da hayvanseverler acil sayfasına bakin tüm hayvansever sayfaları bu haberle calkalaniyor. Ses kayıtları yayinlayacagiz falan diyorlar.
Hicbir şey anlamadım Türkan Dağdelen in yaptıkları ortada ben o kadına hep guveniyordum ama petskandal ile birlikte olması beni düşündürdü... Yalnız başına olmuş olsa hadi oradan karalama kampanyasi derim.
Basta da uyarmistim zaten mama bağışı çok olacak emin olun diye... Çok fazla dalavereler dönüyor ortada ya bu hayvanseverler camiasından da nefret ettim.
En güzeli mama paketini kendin alıp cop kenarlarına mama bırakmak ya da imkânın varsa gidip ormandaki canlara vermek... Ama en önemlisi barınak ziyareti.

haydaa şuan şok oldum.. konuyu açtım ama sırf haberlrden takip ettiğim ve üzüldüğüm için açtım.. yazık ya bu insanlar yüzünden yardım yapmaya bile korkuyor insan

Bende para gondereyim diyordum demek dolandirici ciktilar Allah islah etsin bu insanlari ne diyeyim ! bunlarin yuzunden hayvanlara bile yardim edemez hale geldik artik !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…