Bence biraz haksızlık yapıyorsun, senden habersiz hiç bir şey yapmıyor. Senden izin almasını bekleme ailesinden bile izin almadığına eminim. Arkadaşları onlar tabiki de buluşacak ki Edirnede okuyor diyorsun yani buradaki arkadaşlarıyla her zaman görüşemiyor, e seni de ihmal etmiyormuş. Böyle bir şey içiin ayrılmayın. Geri adım atmalısın
Ben anlamadım, konu sahibi ve ona hak verenlere soruyorum.
Yapmak istediğiniz şeye engel olunduğunda mantıklı açıklama beklemez misiniz, hemen sen hayır diyorsan tamam yapmam mı dersiniz?
neden istemiyorsun ki gitmesini erkek erkeğe olmayacaklar mı?
evet ama o anlık gitmesini istemedim sevmiyorum arkadaşlarını falan da hem her zaman erkek arkadaşınızın dışarıda olmasını ister miydiniz siz ? :S
Ben olsam ben de giderdim.
Mantıklı bir açıklamanız olsa dinler değerlendirirdi.
Ama yok.
Keyfiniz öyle istiyor diye neden keyfini bozuyorsunuz onun?
Hem şu izin isteme olayını da anlamıyorum.
Anne-babadan izin ister gibi sevgiliden izin mi istenir.
evet ama o anlık gitmesini istemedim sevmiyorum arkadaşlarını falan da hem her zaman erkek arkadaşınızın dışarıda olmasını ister miydiniz siz ? :S
Kimse ona hak vermemiş ki :)
Bu erkekler ne inat ya , ben karşımda aynı benle nişanlımı gördüm , bişey yapmasını istemedigimde aynen mantıklı açıklama yap diyor mantığı yok abicim yapma diyosam yapma işte sen benden bişeyi yapmamı istemediginde ben mantıklı cevap istiyormuyum ?! Biz karşısına gecip bunları diyemiyoruz malesef işi kavgaya dönüştürüp yapcaklarından geri kalmıyorlar bende o bitdi kelimesini çok kullandım ama bitmiyor, sadece kafana takma üzülrsün bi tarafları duymuyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?