Barışmak istemiyorum ama çok da seviyorum

sevil14

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
316
4
46
Bolu
meraba kızlar erkek arkadaşımla sürekli küsüp barışan tipleriz ama 3 haftadır falan söz vermiştik birbirimize tartışmıcaz falan diye gerçekten de tartışmadık tartışsak oa büyümedi yani 3 haftadır güzel gidiyordu herşey ben yoğun çalışıyorum o da pazar günü edirneye gidicek okulu açılıyor herneyse bu gidecek ya arkadaşlarıyla falan sürekli buluşuyor yok oraya giidebilir miyim aşkım buraya gidebilir miyim her seferinde tamam diyorum gidecek görüşsün arkadaşlarıyla diye. dün sabah mesaj atmış arkadaşlarımla balık tutmaya gidebilir miyim aşkım gündüz seninle bilişiriz 6ya kadar 6dan sonra da balık tutmaya giderim diye sen bilirsin dedim ama içten içe de bozuluyorum niye bilmiyorum ama gitmesini istemiyorum o esnada beni ihmal etmez biliyorum ama ne biliyim kızsal bi dürtü işte. herneyse akşama doğru gene mesaj atmış canım balık için olta falan almaya çıkıyoruz bide arkadaşa laptop bakıcaz diye bende böyle iyice sinir oldum tamam dedim sonra bu gitti geldi sonra bide bu akşam maç izlemeye gidebilir miyim arkadaşıma dedi sinir oldum hayır dedim. niye falan dedi istemiyorum dedim. bana mantıklı bi açıklama yap falan diyor bende keyfim istemiyor dedim. böyle bi açıklamayı kabul etmiyorum dedi. bende gitmiceksin dedim. balık tutmaya da gitmiceksin dedim. ikisine de gidicem sevil dedi.bene gidersen görürsün neler oluyor bak dedim. onlar benim kaç yıllık arkadaşım sevil yapma böyle falan dedi ama inat mı ettim bilmiyorum gitmesini istemedim gidersen biter bu ilişki dedim kapattım telefonumu. sonra bu bana mesaj attı gidiyorum maçı izlemeye dedi. sonra birsürü msj atmış ben aradım bunu gidersen biter falan dedim. gidicem sevil dedi. iyi sen bilirsin dedim bende kapadım telefonu sonra ard arda telefon konuşmamız oldu aa fikrini değiştiremedim. bitti dedim kapadım tamam dedi o da. sabah nöbetten geldim uyuyordum mesaj atmış. benim kargom gelecekti o takip ediyordu kargomu. gmail adresini ve şifresini vermiş ben dışardayım sen bak diye. bende eve geçince bakarım dedim. sonra tamam ben araba kullanıyorum yazmış sanırım gidiyor balık tutmaya aptal yaım saat sonra kargoyla ilgili sorun oldu aradım tamam ben halledderim falan dedi şimdi araba kullanıyorum mesaj atıcam falan dedi o kadar. beni kaybetme pahasına gitti balık tutmaya barışmak istemiyorum ama çok da seviyorum of kızlar nasıl bi yol izliyim ben bi el atın ya :

Bence biraz haksızlık yapıyorsun, senden habersiz hiç bir şey yapmıyor. Senden izin almasını bekleme ailesinden bile izin almadığına eminim. Arkadaşları onlar tabiki de buluşacak ki Edirnede okuyor diyorsun yani buradaki arkadaşlarıyla her zaman görüşemiyor, e seni de ihmal etmiyormuş. Böyle bir şey içiin ayrılmayın. Geri adım atmalısın

Ben olsam ben de giderdim.

Mantıklı bir açıklamanız olsa dinler değerlendirirdi.
Ama yok.
Keyfiniz öyle istiyor diye neden keyfini bozuyorsunuz onun?

Hem şu izin isteme olayını da anlamıyorum.
Anne-babadan izin ister gibi sevgiliden izin mi istenir.

Bu erkekler ne inat ya , ben karşımda aynı benle nişanlımı gördüm , bişey yapmasını istemedigimde aynen mantıklı açıklama yap diyor mantığı yok abicim yapma diyosam yapma işte sen benden bişeyi yapmamı istemediginde ben mantıklı cevap istiyormuyum ?! Biz karşısına gecip bunları diyemiyoruz malesef işi kavgaya dönüştürüp yapcaklarından geri kalmıyorlar bende o bitdi kelimesini çok kullandım ama bitmiyor, sadece kafana takma üzülrsün bi tarafları duymuyor çünkü

Son düzenleme:
Bu gidebilir miyim gelebilir miyim yapabilir miyim olayıda nedir ya.. Sanki 10 yaşında çocuk annesinden izin alıyor.. Çok tuhaf geldi bana.. Burdanda zaten arsız çocuklara benziyor.. İstedikçe isteyen:)

Gittiysede iyi yapmış senin canın istemiyor diye neden biri yapacağından vazgeçsin ki..

Ama erkek arkadaşın gibi sende izin verir misin yapabilir miyim edebilir miyim diye muhattap oluyorsan sevgilinle bir an önce vazgeç derim.. Yapmak istediğin birşeyi neden başka birinden izin alarak yapacaksın ki.. Herkesin kendi iradesi var..

Son düzenleme:
ohooo bırakta azcık adam nefes alsın yahu balıkla aldatmazki seni tatlım aynen senin gibiydim şimdi komik geliyor inan kusuruma bakma . az sakin ol kendine güven canım boşa telaş boşa gerginlik bence adam balığa gitti diye ayrılmak komik değil mi sencede sakinleş ve mantıklı düşün lütfen kıskançlığı dizginlemen gerek kaçar adam valla bu gidişle

Ben anlamadım, konu sahibi ve ona hak verenlere soruyorum.

Yapmak istediğiniz şeye engel olunduğunda mantıklı açıklama beklemez misiniz, hemen sen hayır diyorsan tamam yapmam mı dersiniz?

ben arkadaşlarımla görüşeceğim zaman gidiyorum yarın şunları yapıcam diyorum izin istemem yani belirtirim sadece o da bunu izin isteme olarak görüyor git veya gitme der bende ona göre haraket ederim o ise gidebilir miyim yapabilirmiyim der ben zaten o konuda gitme etme demem ama inatçılığım mı tuttu bilmiyorum gitme dedim belkide tepkisini merak ettiğim için. gidicem dedi geri adım atması gereken o değil mi ben mi haksızım

Pardon ama bu "gidebilir miyim yapabilir miyim" muhabbetleri nedir?
İki sevgili misiniz yoksa anne oğul mu?
Valla ben olsam ben de giderdim..Eminim sen de sonradan yaptığının saçma olduğunu farkettin..
Eğer seviyorsan bence bu huyundan önce vazgeç, sonra da özür dile konuş..

ilişkiyi izin isteme şekline dönüştüren o oldu o şekilde devam ediyor 15 aydır bunu hiç sorgulamamıştım :S
ama anlamıyorum beni kaybetme uğruna gitmesi deli etti beni geri adımı ben mi atmalıyım şimdi .s

aynen ya gerçekten öyle. onun mantıksızca öyle çok şeyleri oldu ki. arkadaşlarımla iftara gidicem 15 dk sonra evde çıkıcam gitmi demişti bana kıskançlığından. ben canım cicim tatlı dilimle ikna ettim o ise öyle değil ki gidicem dedi ikna etme işini de tatlı dille değil azarlayarak yapıyor. bilmiyorum ki biter mi ne olur ama geri adım atması gereken kişinin o olduğuunu düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum .s

neden istemedin ki gitmesini,seni ihmal etmiyomuş zaten
.mesela ben beni huzursuz edicek bi durum yoksa keyfime göre gitme demem sevgilime bu huzursuzluk çıkarmaktan başka neye yarar..

Giderken seni kaybedeceğini düşünmemiştir,senin sevginden eminse böyle basit bi olay yüzünden ondan gerçekten ayrılamayacağını sonunda barışacağınızdan emin olduğu için gitmiştir
boşu boşuna aranız bozulmuş

Bence çok fevri davranıyorsun. Kaç yaşına gelmiş insanlarsınız hala izin mi alıyorsunuz? Haber etsin gittiği yeri yeter. Zaten izin vermeyeceğim bi yere gitmez ki..
Bu güveni sağlayamadınız galiba ikinizde?
Bence konuya gelmeden ilk başta bunu halledin sonrası hallolur zaten.
Ayrıca sevgiliniz erkek arkadaşıyla balığa gidiyor. Nedir bu dürten kadınlık dürtüleri? Ne yapmasından korkuyorsun gördüğü alabalıkla aşk falan mı yaşayacak!?

Napıcaksın şimdi sen biliyor musun? Öncelikle kendini değiştirip, ilişkini bu çocukça tartışmalarla yıpratmayıp, hayatının en güzel zamanlarını mutlu mesut yaşayacaksın inşallah.
Tamam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…