canımm yaaa sevgiline söylsen de azıcık benim nişanlıma sürtse şöyle bi de sevgilinin çeyreği kadar olsa... inanamıyorum sevgilin senden izin istiyo, çok şaşırdım yaa var mı böyle erkekler hala.. benim nişanlım bırak izin istemeyi çoğu zaman yaptığı şeyi söylemez bile..
bak tatlım muhtemelen senden büyüğüm ve sakın akıl verme olarak görme sadece ufak bi tavsiye erkekler kontrol edildiklerini hissettikleri anda sevgileri azalmaya başlar uzaklaşırlar.. sonra sen üzülürsün.. hani diyosun ya izin alan o hep kendi alıştırdı diye senin yerinde olsam bi daha senden herhangi bişe için izin almaya kalktığında aşkımm tabi ki gideceksin izin almana gerek yok nereye gittiğini kimile olduğunu bileyim yeter ama yine de teşekkür ederim de.. şimdi izin alıyo olabilir ama bi süre sonra bu durumdan çok sıkılır tatlım yapma bu kadar sıkboğaz etme lütfen... aklına iş sokmak istemiyorum ama senin korkun aldatılmak sanırım ama şunu bil bi erkek yapmak istedikten sonra aşkım ben yatıyorum iyi geceler der sonra gider yine yapar ruhumuz duymaz.. ama sen ona güvendiğini hissettridiğin sürece inan bana daha çok kazanırsın çünkü sen ona güvenip ona göre davrandıkça onun kafasında şu oluşur ki ya bu kız bana bu kadar güveniyo ben bu güveni yıkamam yapamam gibi ki bunu çoğu erkekten duydum... bundan sonra ona güvenmeye çalış ona inanmaya, bunu da ona göster, bu sana da iyi gelecektir çünkü bu kötü duygular insanı içten içe kemirir bilirim sana da yazık