Barışmak istemiyorum ama çok da seviyorum

egonuz uğruna hayatınızı çekilmez hale çeviriyorsunuz.

insanlar ilişkilerinde neler neler yaşıyor,bir de sizinkine bak!gidebilir miyim gelebilir miyim,olmaz o zaman ayrılalım:27:

oldu o zaman

ne oldu canım ?

eşimle cok kötym bu aralar 3 aylık bi bebeğim var yeni evlym henz hersey cok gzl gdydu ama sn 3 gndr srklı tartsyrz bnde de suc var ama snrli oldgnda hakaretler boşncm dmeler evlndğme pişmanm dyo saknlesncde snrle syldm dyo ckmazdaym kaldramyrm artk boşanmayı bile düsündm

ben bu durumu nasıl düzelticem ya şuanki sorun o cidden haksızım ama msj falan mı atsam o da onun totosunu kaldırmasın of yaa :(

al karşına tamam sonuçta sen bir plan yapmışsın izin vermeliydim ama sende ayrılırım dememe rağmen dinlemedin çok kırıldım de.karşılıklı özür dilersiniz ve olay kapanır :) bundan sonrada sıkmamaya çalışırsın

ilk mesaja cevap olarak yazıyorum bunu. sizin acaba başka bir probleminiz olabilir mi? anneler bile çocuklarına böyle bir muamelede bulunmazlar. adam sizinle sevgili diye sosyal hayatı mı bitsin? arkadaşlarıyla ilişkisini mi kessin? bir erkek bu kadar karışsa eşine yda sevgilisine ayrıl onunla ömür geçmez vs.diye yorum yazar herkes.

ben kaç yıllık evliyim üstelik kadınım eşim bana bu kadar çok ve bu üslüpla karışmaz. karışmak istese de ben razı olmam. sevgiliniz iyi bile dayanıyor.

işte b şekilde devam etmek istemiyorum tamam özür dilicem ama bundan sonrası için kendimi nasıl kontrol edicem :S

Kabullen bunu canım öncelikle o bir birey.. Oturmasını kalkmasını sen kontrol edemezsin. Çocuğun değil o senin. He yani sevgilinde tutup gece kuluplerine gitcem kızlı erkekli eğlenicem demiyor ki.. Buldukca bunuyorsun. Değerini bil sevgilinin.

Kendi kendinin doktoru olacaksın canım. Kafanda bitiyor herşey. Hayatının merkezine onu koyma. İşin, gücün, dersin, gezmen, sosyal aktivitelerin, hobilerin yok mu hiç?
Dostlarına zaman ayır. Gez, toz bağımlı gibi telefon başında bekleme canım.

canımm yaaa sevgiline söylsen de azıcık benim nişanlıma sürtse şöyle bi de sevgilinin çeyreği kadar olsa... inanamıyorum sevgilin senden izin istiyo, çok şaşırdım yaa var mı böyle erkekler hala.. benim nişanlım bırak izin istemeyi çoğu zaman yaptığı şeyi söylemez bile..
bak tatlım muhtemelen senden büyüğüm ve sakın akıl verme olarak görme sadece ufak bi tavsiye erkekler kontrol edildiklerini hissettikleri anda sevgileri azalmaya başlar uzaklaşırlar.. sonra sen üzülürsün.. hani diyosun ya izin alan o hep kendi alıştırdı diye senin yerinde olsam bi daha senden herhangi bişe için izin almaya kalktığında aşkımm tabi ki gideceksin izin almana gerek yok nereye gittiğini kimile olduğunu bileyim yeter ama yine de teşekkür ederim de.. şimdi izin alıyo olabilir ama bi süre sonra bu durumdan çok sıkılır tatlım yapma bu kadar sıkboğaz etme lütfen... aklına iş sokmak istemiyorum ama senin korkun aldatılmak sanırım ama şunu bil bi erkek yapmak istedikten sonra aşkım ben yatıyorum iyi geceler der sonra gider yine yapar ruhumuz duymaz.. ama sen ona güvendiğini hissettridiğin sürece inan bana daha çok kazanırsın çünkü sen ona güvenip ona göre davrandıkça onun kafasında şu oluşur ki ya bu kız bana bu kadar güveniyo ben bu güveni yıkamam yapamam gibi ki bunu çoğu erkekten duydum... bundan sonra ona güvenmeye çalış ona inanmaya, bunu da ona göster, bu sana da iyi gelecektir çünkü bu kötü duygular insanı içten içe kemirir bilirim sana da yazık

Yemin ederim konuyu okurken şiştim . Benim sevgilim bana saat başı şunu yapabilir miyim dese koşarak uzaklaşırım .s . Sana balık der başka yere gider alıcı mı takacaksınız sevgilinize .
Azıcık rahat olun keyfim istemiyor gidemezsin ne demek . Yaşınız kaç bilmiyorum ama umarım lise öğrencisi falansınızdır . Amiyane bir tavır olacak ama sokak köpeği beslemiyorsunuz .
Sahibi değilsiniz sadece sevgilisisiniz .

bencede haksızlık etmişşin çocuğa. senden izin istemiş kibarca ya söylemeden gitseydi oda var yani. üstelik bende bunu anlamıyorum sevgili sevgiliden izin isteme olayını hadi kızlarla olsa tamam fikrini önemsemesi doğru. aynısını sana yapsa kaç yıllık arkadaşlarınla buluşman gerekse keyfim istemiyor sevil gitme otur oturduğun yerde dese sen napardın.

sen önce tamam demişsin sonra gidersen ayrılırım diyosun....
bu kadar kendi keyfine göre hareket edilmez ilişkilerde....

Gidersen ilişki biter demeniz çok saçma olmuş. İnadınız uğruna bir ilişkiyi bitirebilecek misiniz gerçekten? Üstelik seviyorum diyorsunuz..

Anlamıyorum ki bu hakkı kendinizde nasıl buluyorsunuz (konu sahibi değil genelde bu tarz insanlar)
tabi ki sonunda dinlemez
ben de dinlemem

Back
X