- 23 Ağustos 2012
- 51.363
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.114
- 898
Sen "yakışıklı çocuk" kaçırmim diyorsun adamda "paralı kız" kaçırmim modunda
Olmuşsunuz bence
19 sayfa sana dil döken kadınlara yanarım ben
Aynen yahu
Millet onca sayfa boşuna mı dil döktü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen "yakışıklı çocuk" kaçırmim diyorsun adamda "paralı kız" kaçırmim modunda
Olmuşsunuz bence
19 sayfa sana dil döken kadınlara yanarım ben
Diyorum ya daha yakışıklısı yada daha zengin olup çirkini de gelirse bu sefer hadi benden bu kadar eyvallah diyecek şimdi ki kişiye :) o yüzden düşünce yapısını değiştirmeli ilk önce mutlu olmak istiyorsa :)Panpacım şaka yaptım konu sahibesi değilim zaten bu konuda alıcı veya satıcı taraf da değilim alakam yok yani
Yani konu sahibesi adam yakışıklı diye her türlü saçmalığa eyvallah dedi ben de anlamadım kiBu ilişki beynimi yaktı
Günaydın canım.10 senelik evli ve senden yaşça büyük bir ablan olarak bir kaç bişey söylemek istedim sana.DÜĞÜN,her genç kızın hayali.En iyisi olsun, en güzeli olsun, en pahalı eşyalar ve en pahalı gelinlik olsun...Evet neden olsun?Millet "offf düğünün çok güzeldi "desin diye.Yani yaptığımız bütün masraflar hep millet dedi desin diye.Düğün biter,evine gelirsin kapını kapatıp milleti dışarda birakınca hayatın gerçekleri başlar."Bu kadar borcu millet için mi yaptım"Gelinliğe dünyanın parasını verip koyacak yer bulamamak da ayrı..Eşya desen en iyisi bile olsa en fazla 3 sene sonra "sıkıldım ben bunlardan" diyosun.Tabiki herşeyin olsun en iyisi değilde iyisi olsun.Evliliği yıpratan en büyük şey maddiyat.Erkek varlıkta, kadın yoklukta belli edermiş kendini.Hiçbirşeyin olmasın huzurun olsun yeter.35 yaşındayım. Evmiş,eşyaymış umrumda bile değil.Eşimle ve çocuğumla geçirdiğim vaktim herşeyden ve herkesten daha kıymetli.Hakkında herşeyin hayırlısı olur inşallah.arkasaşlar bir önceki konumda sevgilimin beni beğenmediğini eleştirdiğini söylemiştim.. biz barıştık boşuna alınıyorsun senin her Zeren çok kıymetli benim için sende bana baZen birşeyler diyorsun ben alınıyormuyum gibi sözler söyledi ikna etti beni barıştık..
Şimdi bana kızanlarınız olcak biliyorum ama ikimizde üni mezunuyuz hatta o yüksek lisans bile yapmış ama malum iyi bir iş bulmaya yetmiyor bile artık.. ben ondan 600 tl faZla maaş alıyorum şuan ki benimde öyle 3 bin 5 bin değil yani maaşımailesinin deseniZ hiç durumu yok sadece bir evleri ve memlekete hatta arabaları bile olmamış hiç hayatları boyunca.. sevgilim işi gereği yalnız yaşıyır evlenince kirada yazıyacağız.. tmm iki maaş girecek evimize geçinemeyeceğiz die korkuyorum çünkü istanbulda zor belki kıt kanaat benim babamın durumu birazdaha iyi onlara göre..
Şimdi düğünün gelinliği hatta fotoğrafcının hep ucuzuna bakıyorum bu bana biraz koyuyo arkadaşlarkimseye demirorum çünkü onu seviyorum borç harç ile evlenicez benim ve onun biraz birikimi ile işte..
Onada söylemiyorum ama arkasaşlarımın içinde sanırım en ucuza uyguna kaçılmış benim düğünüm olucam benim evim olucakbiliyorum daha kötü halde olup evlenen mutlu olanlar var zaten ne büyük konuştuysam başıma geldi sanırım
Ben asla kendimden daha az kazanan biri ile evlenmem dediğim günleri biliyorum..
Nerde hata yaptım die sorardım kendime burda yapmışım kendimi yüksekte görmüşüm hem en iyilerine layık görmüşüm..
keşke biraz durumları olsaydı
İçimi döktüm gece gece işte ..takmıyor gibi görünsemde takıyorum 29 yaşındayım bide artık öyle atıp tutmuyorum bu yüzden çünkü sevmek birine kalpten ısınabilmek kolay değil bi yaştan sonra onu gördüm.
Daha iyisi yok diye biriyle evlenilmezBen çok bekledim enn iyisi cıkıcak die ama cıkmıo 30 olcam yakında ve yalnız olmak istemiyorum artık.. onada gönülden ısındım ısınmadım diyemem ki yakışıklı bide beğeniyorum çok.. diğer bahsettiğim şeylere takılıp elimden kaçırmak istemiyorumda ne yapacağımı şaşırdım
arkasaşlar bir önceki konumda sevgilimin beni beğenmediğini eleştirdiğini söylemiştim.. biz barıştık boşuna alınıyorsun senin her Zeren çok kıymetli benim için sende bana baZen birşeyler diyorsun ben alınıyormuyum gibi sözler söyledi ikna etti beni barıştık..
Şimdi bana kızanlarınız olcak biliyorum ama ikimizde üni mezunuyuz hatta o yüksek lisans bile yapmış ama malum iyi bir iş bulmaya yetmiyor bile artık.. ben ondan 600 tl faZla maaş alıyorum şuan ki benimde öyle 3 bin 5 bin değil yani maaşımailesinin deseniZ hiç durumu yok sadece bir evleri ve memlekete hatta arabaları bile olmamış hiç hayatları boyunca.. sevgilim işi gereği yalnız yaşıyır evlenince kirada yazıyacağız.. tmm iki maaş girecek evimize geçinemeyeceğiz die korkuyorum çünkü istanbulda zor belki kıt kanaat benim babamın durumu birazdaha iyi onlara göre..
Şimdi düğünün gelinliği hatta fotoğrafcının hep ucuzuna bakıyorum bu bana biraz koyuyo arkadaşlarkimseye demirorum çünkü onu seviyorum borç harç ile evlenicez benim ve onun biraz birikimi ile işte..
Onada söylemiyorum ama arkasaşlarımın içinde sanırım en ucuza uyguna kaçılmış benim düğünüm olucam benim evim olucakbiliyorum daha kötü halde olup evlenen mutlu olanlar var zaten ne büyük konuştuysam başıma geldi sanırım
Ben asla kendimden daha az kazanan biri ile evlenmem dediğim günleri biliyorum..
Nerde hata yaptım die sorardım kendime burda yapmışım kendimi yüksekte görmüşüm hem en iyilerine layık görmüşüm..
keşke biraz durumları olsaydı
İçimi döktüm gece gece işte ..takmıyor gibi görünsemde takıyorum 29 yaşındayım bide artık öyle atıp tutmuyorum bu yüzden çünkü sevmek birine kalpten ısınabilmek kolay değil bi yaştan sonra onu gördüm.
Bize bişey kanıtlamak zorunda değilsin Paraydı sevgiydi felan bizler dış kapının dış maNdalıyız.
sen önce kendine dürüst ol ve ne istiyorum ben diye bi düşün. Sen ne istediğine bilmiyorsun biliyorsun aslında ama ne şiş yansın ne kebap diyorsun. Sen karar verince bize deki ben bunu istiyormuşum aslında karar verdim de bizde sana ona göre yorum yapalım yazık bi ton insan birsürü yorum yapıyor ve her ihtimali de söylüyorlar sana teşbihde hata olmazmış kırmak istemem seni ama sen ne emmeye geliyorsun ne g.mmeye.
İç güveysi alın kurtulun bence hem yakışıklı hem paralı hemde zengin düğünü yaparsınız ( dalga geçmek için söylemiyorum ciddiyim bu konuda her istediğiniz olmuş olur)
Ufacık tavsiye mutlu olamadıktan sonra yerin dibine batsın pahalı düğünüde resmide eşyasda bide böyle düşün. Eşya düğün resim felan bunlar mutluluğa giden yolda bir araçtır. araçlarında ne olduğu önemli değildir.mutlu olabileceğine inanıyorsan araçlara takılma çok fazla bence önemli olan senin mutluluğun sevdiğin adamla birlikte bir ömür geçirmektir.