Bırakmadım ama ciddiye de almadım maalesef. Dikkat etmeye çalışarak geçti.gerçi eşim de beni böyle seviyor. Onun da etkisi oluyor haliylekolay gelsin, ilkokula tekrar başladık resmen.
ödev yapmak işkence oldu, daha yarıyıl olmadan.
kilo işini sen yazın bırakmamışsın ne güzel. ben de bırakmasaydım iyiydi.
karbonhidratı az bir hayat sürmekten başka yolu yok. veya sporla dolu bir hayat.
Bırakmadım ama ciddiye de almadım maalesef. Dikkat etmeye çalışarak geçti.gerçi eşim de beni böyle seviyor. Onun da etkisi oluyor haliyle
Ay çok hoşsun çok güldüm.günaydın canım, eşin böyle seviyorsa boşver diyeti şaka tabi.
bizim 5 kilo vermemiz yetecek aslında. boy var, çaktırmıyoruz kilomuzu. ondan bu rahatlığımız.
eski günlerime (yani 10-14 sene önceki halime 58) dönmek istiyorum.
biraz gerçekçi olayım dersem 68 hedefim.
uçuk hayalim/hedefim ise 60
şu an 74,5 kg.
ama senelerdir dolandığım rakam 72 ler.
69 u da görmüştüm ucundan geçen martta
hepsinin ortalamasını alayım bakalım ne çıkçak(58+68+60+74,5+72+69/6=66,91 67 ye yuvarlayım)
hedef kilom 67
Ne diyeti yaaaaaup
up
upppp
nerdesin Baronesim? diyet noldu?
Ne diyeti yaaaaao da neeeee
caponlar icat etmiş, son teknolojix bişii
bırakma diyeti kankim, kışın bünye daha müsait kilo almaya. emeklerin boşa gitmesin.
Aslında şimdiden başlasak iyi olur.mesela ocakla beraber. Bunalmadan mayısa kadar veririz.sen ne uygulamayı düşünüyorsun, bir plan yaptın mı canım?
karbonhidrat/karatay karışımı ortaya karışık bişey yapıyom gibi gibiyim
Evet canım.artık başlamak istiyorum. Ama nasıldı karbonhidrat diyeti nasıldı hatırlamıyorum pekselamhaydi diyete
Dur ben seni etiketliyeyim
Yooo yorulmuyorum canimin sikintisi gidiyor aksineYavrucum yorma kendini begeni tiklayarakk
Sen keyif alıyorsan ben de alıyorum o zamanYooo yorulmuyorum canimin sikintisi gidiyor aksine
Sen keyif alıyorsan ben de alıyorum o zaman
Iyi mademHosuma gitmese niye yapayim canim :) benimkide yokken hazir KKdeyim onunla ugrasmaktan siteye hasret kaliyorum
Disari gitti ne zaman disari gitse sinir oluyorumIyi madem
Biraz ayrıntı ver bakim şu genc hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?