- 25 Ağustos 2014
- 21.008
- 50.176
- 798
Ya ben vallahi heryeri aynı sanıyodum arkadaşlar ben Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dhabi den bahsediyorum farklıymış arabistandan

Hostessin ama iki ulkeyi ayni sanıyordun, hmm ok.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya ben vallahi heryeri aynı sanıyodum arkadaşlar ben Birleşik Arap Emirlikleri Abu Dhabi den bahsediyorum farklıymış arabistandan
Tutan mı var? Çok beğendiyseniz gidiverin oralara. Şu yaptığınız suç. Burası Türkiye Cumhuriyeti zorunuza gitse de.
Olede Turkiyede ole bisey olmaz merak etmeyin.. Turk kadini kaldiramaz. Bizimkiler once 1 taneyi idare etsinler :)Gülmek bile içimden gelmio yakında yasalaştırırlar korkunç![]()
Öyle bir hale geldik ki. Bunlar böyle de rahatlar işte. Bu kafalarin kocasi dövsün aldatsın kuma getirsin zerre acimam. Özendikleri ülkede kadınlar daha yeni araba kullanma hakkına sahip oldu. Bunlar cumhuriyetin verdiği haklarla utanmadan cumhuriyeti kötülüyorlar. Acaba Arabistan da da böyle kendilerini ifade edebilirler miydi?
Ben turkiyeyi cok seviyorum oncelikle bunu sorgulamak size dusnemis..
norvecliyi ovunce modern arabida yerince yine modern isinize nasil gelirse
Eğer Allah kadına 3 te 1 mal paylaşımı verdiyse bu bunun dogru oldugundandir. Kadına daha az değer verildiğinden değil.Açılın ben bir banlanayım!
Değer derken? Kutsal kitabı hiç açıp okumadınız sanırım? Miras, dayak gibi konuları içerenleri özellikle. Bir açıp bakın. Ne kadar değerli(!) olduğunuzu görün.
Ayrıca madem bu kadar meraklısınız;
Yallah Arabistana!
Gitte bir gör bakalım var mıymış yok muymuş o kadına olan değer, üstüne basıp geçerler ağzını açtırmazlar valla. Gözünü sevdiğim osmanlısıymış karı kızla yemişler hükümdarlık hak getireElin norveclisinde iş varda arapta mi yok keske onlarin yasalari bizde olsaydida bizlerde dukkanlarimizi bile acik birakip gidebilseydik en iyisi seriat bu ulkeye de sart sizin gibi densiz zihniyetlerden kurtulmasi icin
Gozunu sevdigimin osmanlisi dunyaya hukumdarken, kadinlara baski yapiliyor ozgurlukleri kisitlaniyor diye diye geldigimiz nokta bak kadin metalaştirilmis ve köle gibi cocuk ev is yemek temizlik alışveriş hepsi onda oysaki islamin kadina verdigi deger paha bicilemez..
Turk kadinin önce Turk erkegi kaldiramazOlede Turkiyede ole bisey olmaz merak etmeyin.. Turk kadini kaldiramaz. Bizimkiler once 1 taneyi idare etsinler :)
Hostessin ama iki ulkeyi ayni sanıyordun, hmm ok.
Şeriat gelsin diyenler bişeyi kaçırıyo sanırım
Her erkek beş kişi ile evlenecek ve kocalarımız elimizden alındığında hoşuna giden var mı?
Şeriat gelsin diyenler bişeyi kaçırıyo sanırım
Her erkek beş kişi ile evlenecek ve kocalarımız elimizden alındığında hoşuna giden var mı?
Eğer Allah kadına 3 te 1 mal paylaşımı verdiyse bu bunun dogru oldugundandir. Kadına daha az değer verildiğinden değil.
Evi gecindirme görevi kadına değil erkek e verilmiştir..
Erkeğin daha fazla mal almasının mantığı budur.
Kaldı ki evlenen bir kadinin kocasına da 3.te 2 oranında mal verilmiştir. Burda adalet sağlanmış olur..
yok 7.Şeriat gelsin diyenler bişeyi kaçırıyo sanırım
Ben cok kisa sure once ordaydim.Fotograf çektirmek yada cekmek yasak degildi.Bunu nerden duydunuz bilemiyorum ama yanlis bilgi..Fotoğraf çekilmek yasak hatta çok kısa süre önce hac ve umrede bile yasaklandı fotoğraf çekilmek
Araştırabilirsiniz
Sacmalamayin.. suan yaptiginiz islami savunmak degil araplari savunmak :) soyler misin o kadar muslumansa bu insanlar ya da soyle diyeyim orayi yonetenler bu kurallari koyup mesrulastiranlar o kadar seriatciysa.. neden islam alemini kirip gecirirlerken tam tersi gidip islam karsitlarinin yaninda oluyolar? Niye seslerini cikarmiyolar?
Ben norgecli isvesliylede olma taraftari degilim ams senin yaptigin aciklamanin elle tutulur bi yani yok..