Baş örtüsü ve Arabistan

bir tanesinin bile anası türk değil:)

harf inkılabi ile bir gece nasıl cahil kalındı? bana bunu açıklayabilir misiniz? bilimsel bi makale veri vs var mı?

Harf devriminden önce milletimiz uzaya çıkmıştı ya!!! Toplumun %90ı adını yazacak okuma yazmayı dahi bilmiyordu arkadaş. Şeytan diyor dön Arapça'ya bu tipler adlarını yazamasınlar tüm toplum bunların saçmalıklarından kurtulsun.

İslamı kötülemiyorum, kötülesem bu söylenmez ama kız Kur'an Kurslarına yardımda bulunmam. Şeriat yaşanan ülkelere baktığımda durum çok kötü ben yaşanması gerekene değil yaşatılana bakarım.

Evet turkce notlarım kotuydu, ingilizcem hep 100dü ama su gibi ingilizcem var o yuzden hostes oldum
Ondan mı İngiltereye kursa gidecektin,ayrıca türkçesi kötü olanın ingilizcesi iyi olamaz diye düşünüyorum Cui Bono yanlışsam düzeltir misin

Evet gerekmiyor o kendisi istedi kapanırsan daha memnun olurum dedi ama ailemin vs herşeyini gördü annemlerin başı açık gayet iyi yaklaştılar

orada karısı olmadığından emin misin?
neden gerekmediği halde kapanmanı istiyor? seni böyle sevmedi mi? değişirsen sen sen olmayacaksın ki.

bir tanesinin bile anası türk değil:)
baba Türk ya yeter.
çünkü toplumdan eş alsa, taht kavgası bitmeyecekti.
devşirme eşler alıp Farsça isimler verdiler. taht kavgası hanedan içinde yaşandı.

mesele, insan ve iktidar olunca ne savaş biter, ne kadın hevesi, ne de diğerleri.

Osmanlıyı severim ama hatasızdı mükemmeldi demem.
sonuçta geçmişim.
neden nefret edeyim?

değil mi?

hala çıkamadık ama az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…