Ne Bizansı yahu, ne diyorsunuz iyice saçmalamışsınız. Bu arada:
Harem Bizans geleneğidir, ecdadınız Bizans geleneğini 600 yıl yaşadı
Fatih Sultan Mehmet de yarım Rum'dur. Pekçok "ecdad" yarım Rum, Balkanlı veya Rus'tur.
Bu toprakta yaşayan herkeste Bizans DNAsı zaten var, bu toprağın bizden önceki sahipleri onlar. Nefret püskürdüğünüz Yunan'dan Bizanstan genetik,kültürel olarak çok da farkımız yok inanmıyorsanız Yunanların tiplerine bakın. Siz de ben de bir miktar Bizanslıyız.
İnsan insandır. Kürt, Türk, Yunan, Ermeni, Arap bu topraktaki herkes az ya da çok kültürel ve genetik bağ ve kalıtım bulundurur. Bizans mirasını hakaret olarak kullanarak cahillikte çığır açmışsınız. Çomarlık başa bela gerçekten.
harf inkılabi ile bir gece nasıl cahil kalındı? bana bunu açıklayabilir misiniz? bilimsel bi makale veri vs var mı?
Peki hamilemiymis,supe duyordu en son . Cok karisti kafam simdiHaziran'dan bu yana Arap 3. sevgili.
kimden hamile kaldığını o da bilemedi belki :)
Ben hala o kinudayim buna gecemedim bebek var mi bebekPeki hamilemiymis,supe duyordu en son . Cok karisti kafam simdi
Ben universitede okuyorum ama islama uygun yasananilirsa kadin bir meta olmaz da değerli bir varlik olur diyorum siz sadece kadina deger vermeyen kisilere bakip islami kotuluyorsunuz nasilki her insan bir degil her islami yasayanda hakkiyla yasayamiyor malesef yasasaydi boyle olmazdi yani erkeklere kadina kötü olamayi ne islam nede seriat emretmiyor..kisinin kendi tercihi.
Peki hamilemiymis,supe duyordu en son . Cok karisti kafam simdi
Yaa alahim yarabim ona takilmadimda , daha gecen yasim gec dogrumam bu cocugu diyordu. 10 gun gecmedi daha.
Sonra evlenemeye karar verdi. Bu ne hiz kizim ya
Yaa tuhArapca ogrenmekte cok zor((
Ama sizde bi konuyu kapatmafan ona geviyonuz cik cik cikne meraklı çıktın sende:))
Ondan mı İngiltereye kursa gidecektin,ayrıca türkçesi kötü olanın ingilizcesi iyi olamaz diye düşünüyorumEvet turkce notlarım kotuydu, ingilizcem hep 100dü ama su gibi ingilizcem var o yuzden hostes oldum
Yetiyor da, ailesi bilmiyor ingilizceYaa tuh
Neyse, ingilizcen yeter sana Dubailerde..
Evet gerekmiyor o kendisi istedi kapanırsan daha memnun olurum dedi ama ailemin vs herşeyini gördü annemlerin başı açık gayet iyi yaklaştılar
baba Türk ya yeter.bir tanesinin bile anası türk değil:)
Benim suan ingilizcem b2 ama c2 seviyesinde ogrenmek istiyorum ama b2 de cok iyi bir seviyedir sadece thy için istiyordum daha iyi ingilizceOndan mı İngiltereye kursa gidecektin,ayrıca türkçesi kötü olanın ingilizcesi iyi olamaz diye düşünüyorumCui Bono yanlışsam düzeltir misin
o da faketi muhtemelen :)Peki hamilemiymis,supe duyordu en son . Cok karisti kafam simdi
Harf devriminden önce milletimiz uzaya çıkmıştı ya!!! Toplumun %90ı adını yazacak okuma yazmayı dahi bilmiyordu arkadaş. Şeytan diyor dön Arapça'ya bu tipler adlarını yazamasınlar tüm toplum bunların saçmalıklarından kurtulsun.
harf inkılabi ile bir gece nasıl cahil kalındı? bana bunu açıklayabilir misiniz? bilimsel bi makale veri vs var mı?
hala çıkamadık ama az kaldı :)Harf devriminden önce milletimiz uzaya çıkmıştı ya!!! Toplumun %90ı adını yazacak okuma yazmayı dahi bilmiyordu arkadaş. Şeytan diyor dön Arapça'ya bu tipler adlarını yazamasınlar tüm toplum bunların saçmalıklarından kurtulsun.
Yok çok zorlamadı zaten ama hani isterim dediorada karısı olmadığından emin misin?
neden gerekmediği halde kapanmanı istiyor? seni böyle sevmedi mi? değişirsen sen sen olmayacaksın ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?