Baş örtüsü ve Arabistan

Ne Bizansı yahu, ne diyorsunuz iyice saçmalamışsınız. Bu arada:

Harem Bizans geleneğidir, ecdadınız Bizans geleneğini 600 yıl yaşadı

Fatih Sultan Mehmet de yarım Rum'dur. Pekçok "ecdad" yarım Rum, Balkanlı veya Rus'tur.

Bu toprakta yaşayan herkeste Bizans DNAsı zaten var, bu toprağın bizden önceki sahipleri onlar. Nefret püskürdüğünüz Yunan'dan Bizanstan genetik,kültürel olarak çok da farkımız yok inanmıyorsanız Yunanların tiplerine bakın. Siz de ben de bir miktar Bizanslıyız.

İnsan insandır. Kürt, Türk, Yunan, Ermeni, Arap bu topraktaki herkes az ya da çok kültürel ve genetik bağ ve kalıtım bulundurur. Bizans mirasını hakaret olarak kullanarak cahillikte çığır açmışsınız. Çomarlık başa bela gerçekten.

bir tanesinin bile anası türk değil:)

search

404 not found.

harf inkılabi ile bir gece nasıl cahil kalındı? bana bunu açıklayabilir misiniz? bilimsel bi makale veri vs var mı?

Harf devriminden önce milletimiz uzaya çıkmıştı ya!!! Toplumun %90ı adını yazacak okuma yazmayı dahi bilmiyordu arkadaş. Şeytan diyor dön Arapça'ya bu tipler adlarını yazamasınlar tüm toplum bunların saçmalıklarından kurtulsun.

Ben universitede okuyorum ama islama uygun yasananilirsa kadin bir meta olmaz da değerli bir varlik olur diyorum siz sadece kadina deger vermeyen kisilere bakip islami kotuluyorsunuz nasilki her insan bir degil her islami yasayanda hakkiyla yasayamiyor malesef yasasaydi boyle olmazdi yani erkeklere kadina kötü olamayi ne islam nede seriat emretmiyor..kisinin kendi tercihi.

İslamı kötülemiyorum, kötülesem bu söylenmez ama kız Kur'an Kurslarına yardımda bulunmam. Şeriat yaşanan ülkelere baktığımda durum çok kötü ben yaşanması gerekene değil yaşatılana bakarım.

Evet turkce notlarım kotuydu, ingilizcem hep 100dü ama su gibi ingilizcem var o yuzden hostes oldum:dondurma:
Ondan mı İngiltereye kursa gidecektin,ayrıca türkçesi kötü olanın ingilizcesi iyi olamaz diye düşünüyorum Cui Bono Cui Bono yanlışsam düzeltir misin;)

Evet gerekmiyor o kendisi istedi kapanırsan daha memnun olurum dedi ama ailemin vs herşeyini gördü annemlerin başı açık gayet iyi yaklaştılar

orada karısı olmadığından emin misin?
neden gerekmediği halde kapanmanı istiyor? seni böyle sevmedi mi? değişirsen sen sen olmayacaksın ki.

bir tanesinin bile anası türk değil:)
baba Türk ya yeter.
çünkü toplumdan eş alsa, taht kavgası bitmeyecekti.
devşirme eşler alıp Farsça isimler verdiler. taht kavgası hanedan içinde yaşandı.

mesele, insan ve iktidar olunca ne savaş biter, ne kadın hevesi, ne de diğerleri.

Osmanlıyı severim ama hatasızdı mükemmeldi demem.
sonuçta geçmişim.
neden nefret edeyim?

değil mi?

Harf devriminden önce milletimiz uzaya çıkmıştı ya!!! Toplumun %90ı adını yazacak okuma yazmayı dahi bilmiyordu arkadaş. Şeytan diyor dön Arapça'ya bu tipler adlarını yazamasınlar tüm toplum bunların saçmalıklarından kurtulsun.
hala çıkamadık ama az kaldı :)

Back
X