Baş örtüsü ve Arabistan

Arabistan' daki 7 yıldızlı otelde 5 gün konaklama, eşimle bana ücretsiz uçak bileti, 5000 lira da ''alın gönlünüzce harcayın'' parası verseler gitmem. Yasalarını iyi öğren gideceksen de, alışma alışmama kısmını değil. Gidip dönememek var oralardan. Kocan izin vermiyor dönemezsin diyen bir yasası varsa ne yapacaksın? Adamlar daha yeni kadınlara araba kullanmayı serbest bıraktılar. O da insanlıktan değil, sırf ülke pazarı canlansın diye.

Ayyy ne cesaret arabistan?

Evet ulke disina cikmak icin esten veya babadan izin gerekiyormus.
 
Sizin bu evlenmeye karşı bu kadar düşkünlüğünüz başınıza iş açacak. Orda yapabileceginize inanmiyorum.
Okul devam edecekti vs çalışacaktiniz ?
Hayatiniza her giren erkekle evlilik mi düşünülür?
Daha 5 ay olmuş ulke değiştireceksiniz biraz akıl fikir yahu.
Sorsam sevdiği şeyleri bile bilmezsiniz.
 
erkek arkadaşına göre alkol normal, hosteslik ters :) modern demişsin de bir kez daha düşün bence.
 
Sizin bu evlenmeye karşı bu kadar düşkünlüğünüz başınıza iş açacak. Orda yapabileceginize inanmiyorum.
Okul devam edecekti vs çalışacaktiniz ?
Hayatiniza her giren erkekle evlilik mi düşünülür?
Daha 5 ay olmuş ulke değiştireceksiniz biraz akıl fikir yahu.
Sorsam sevdiği şeyleri bile bilmezsiniz.

Ne demek modern olması yeterli ona göre,gerisi tırı viri yani..
 
Evet dediğin gün bunların hepsini düşünmüş olman gerekmez miydi? Şeriatla yaşayabilecek misin onu düşün. Hostes bi kadın tek başına araba bile kullanamayacak, olur mu? Değer mi? İşi ciddiye bindirmeden enine boyuna konuşun
 
hadi cnm gerçekten nasıl yapacaksın, şöyle söylim kendi balkonuna bile tek çıkamazsın...
 
Arkadaşlar seneye Arabistan taşınıyorum erkek arkadaşım evlenme teklifi etti yüzük taktı aileler de biliyordu zaten herneyse sevgilim benimle gezdi tozdu herşeyi birlikte yaptık hem en yakın arkadaşım hemde sevgilim oldu (5 aydır birlikteyiz çok ani oldu) Türkçe öğrettim ona gerçekten de birbirimizi seviyoruz öyle çok fazla kuralları olan biri degil (alkol vs kullanıyo) normalde Araplarda bunlar çok yanlış ama o öyle degil modern biri. Lakin geleceği konuştuğumuzda evlendikten sonra çalışmamı istemiyor benim hostes oldugumu biliyor tabi ki ama evlendikten sonra yapmamı istemiyor onlara göre yanlış bu. Herneyse, zaten Arabistan da yaşamak başörtüsünü göze almak demektir. Fakat ben dini konular hakkında hiçbirşey bilmiyorum ailemde de türbanlı yok zaten. Nasıl alışabilirim bu duruma?
Gecen konuyla alakali test yaptin mj ?sonuc ne oldu ya da regl oldun mu? evlilik teklifi almana sevindim bu arada
 
Ailen EVET! diyecekmi bu ilişkine,bence HAYIR..
Bir ailenin bunu kabul edip kızının arabistan gibi biryere gitmesine izin vermez..
Ben olsam izin vermem,saçlarını yolar kemiklerini kırardım ..
Vallahi ben eve kilitlerdim, aklı başına gelinceye kadar. Zaten aklının başında olmadığı, sadece türban konusunda emdişeli olduğundan belli.
 
Back
X