Baş örtüsü ve Arabistan

Ben tartısma cıksın istemedim zaten ailelerimiz tanıştı yüzügüde taktık yani vazgeçmem sadece kapanmak veya orada yaşamış görmüş veya tatile gitmiş insanlardan yorum almak istedim nette okuduklarım bana yetmedi
Sen bu adamdanmi gebe oldugunu dsunuyordun cevap verin allah askinaaa

Iftira atip Insanlarin degerlerine saldiramazsin. Hangi osmanli dusmani tarihciden ogrendin acaba. Osmanli bizim atamiz ve degerimiz hakaret etmek yasak bizde bizansa sovmuyoruz burada

Ne Bizansı yahu, ne diyorsunuz iyice saçmalamışsınız. Bu arada:

Harem Bizans geleneğidir, ecdadınız Bizans geleneğini 600 yıl yaşadı

Fatih Sultan Mehmet de yarım Rum'dur. Pekçok "ecdad" yarım Rum, Balkanlı veya Rus'tur.

Bu toprakta yaşayan herkeste Bizans DNAsı zaten var, bu toprağın bizden önceki sahipleri onlar. Nefret püskürdüğünüz Yunan'dan Bizanstan genetik,kültürel olarak çok da farkımız yok inanmıyorsanız Yunanların tiplerine bakın. Siz de ben de bir miktar Bizanslıyız.

İnsan insandır. Kürt, Türk, Yunan, Ermeni, Arap bu topraktaki herkes az ya da çok kültürel ve genetik bağ ve kalıtım bulundurur. Bizans mirasını hakaret olarak kullanarak cahillikte çığır açmışsınız. Çomarlık başa bela gerçekten.

harf inkılabi ile bir gece nasıl cahil kalındı? bana bunu açıklayabilir misiniz? bilimsel bi makale veri vs var mı?
search

Son düzenleme:
Dubai'de çalışan arkadaşım vardı. Yabancı kadınlar için çoğu şeyin serbest olduğunu, sokakta-avmlerde sarışın Avrupalı kadınların Fink attığını, ama havanın rezalet derecede sıcak ve nemli olduğunu söylemişti.
Ama arkadaşım türk veya müslüman değildi. Yani belki de gayrimuslumlere saglanan bir özgürlüktür bu. Onu öğrenebileceğin çokça mecra var internette.
Ayrıca hosteslik gibi özgür ruhlu insanların seçeceği bir meslek sahibi bir kadının 'calismana izin vermiyorum' diyen bir adamla ne işi olabilir ki?
Biraz dil öğrenip air amirates'e hostes olmayı araştırabilirsiniz. Şartları karşılıyormusunuz vs..
Öyle balıklama pat diye atlamayın derim ben.
Ayrıca orada ailesiyle mi yaşayacaksınız?
Eğer ailesine çok yakın yaşayacaksınız da sıkıntı...
Ben mesela Avrupa'ya tatile gittiğimde coook daha rahat davranırim. Tatilde tanıştığım arkadaşım beni çok rahat, çok eglenceli, sokakta bile sabahlayacak biri olarak tanımasına rağmen İstanbul'a geldiğinde onda kalamam mesela, 12de evde olmam lazım:)
Bilmem anlatabildim mi?
Göç başka , turizm başka
Senin İstanbul'daki o modern - özgür habibin memlekete gidince özüne dönmesin?
Şam'da bir Türk kızı kitabındaki gibi ayrilirsan (ülkenin yasalarından güç alıp) çocuklarıni vermemezlik yapmasın??
Bence bunlar tek tek dusunmen gerekecek şeyler...

yo benim arkadaşım türk ve müslüman dubaide çok rahat yaşadı. döndüler şimdi gerçi.
umman da var bir arkadaşım onun keyfine diyecek yok denize bile giriyorlar bikiniyle.

Ne Bizansı yahu, ne diyorsunuz iyice saçmalamışsınız. Bu arada:

Harem Bizans geleneğidir, ecdadınız Bizans geleneğini 600 yıl yaşadı

Fatih Sultan Mehmet de yarım Rum'dur. Pekçok "ecdad" yarım Rum, Balkanlı veya Rus'tur.

Bu toprakta yaşayan herkeste Bizans DNAsı zaten var, bu toprağın bizden önceki sahipleri onlar. Nefret püskürdüğünüz Yunan'dan Bizanstan genetik,kültürel olarak çok da farkımız yok inanmıyorsanız Yunanların tiplerine bakın. Siz de ben de bir miktar Bizanslıyız.

İnsan insandır. Kürt, Türk, Yunan, Ermeni, Arap bu topraktaki herkes az ya da çok kültürel ve genetik bağ ve kalıtım bulundurur. Bizans mirasını hakaret olarak kullanarak cahillikte çığır açmışsınız. Çomarlık başa bela gerçekten.

bence ben yuzde yuz saf osmanlıyım siz bizans soyusunuz diye hakaret etmek istemiş orda.

sizi de takdir ettim yani bi de sakin sakin bilgi veriyosunuz :D cahille cahil olabilsek keşke.

Hanım abla mazoşist galiba, insan yerine konmamaktan zevk alıyor. Başka bir açıklama düşünemiyorum.

Ben universitede okuyorum ama islama uygun yasananilirsa kadin bir meta olmaz da değerli bir varlik olur diyorum siz sadece kadina deger vermeyen kisilere bakip islami kotuluyorsunuz nasilki her insan bir degil her islami yasayanda hakkiyla yasayamiyor malesef yasasaydi boyle olmazdi yani erkeklere kadina kötü olamayi ne islam nede seriat emretmiyor..kisinin kendi tercihi.

Yaa alahim yarabim ona takilmadimda , daha gecen yasim gec dogrumam bu cocugu diyordu. 10 gun gecmedi daha.
Sonra evlenemeye karar verdi. Bu ne hiz kizim ya
Haziran'dan bu yana Arap 3. sevgili.
kimden hamile kaldığını o da bilemedi belki :)

Back
X