Baş Sağlığı

anne-oluyorum

Bebeğini bekliyor..
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2017
384
229
18
Merhaba Hanımlar,

Daha önce de eltimle ilgili burada bir kaç konu açmıştım. Fakat bu kez durum biraz farklı gibi. Bu sabah eltimin amcasının vefat ettiğini öğrendim. Yaşadığımız bir çok olay yüzünden ona karşı çok soğumuştum,beni whatsaptan engelledi diye konu da açmıştım. Bir kaç hafta önce de evi taşıdık, bir telefon dahi açmadı yardıma ihtiyacın var mı diye.. Üstelik hamileyim, hadi yardıma gelmedi, gelmediği gibi aramadı da. Şimdi size sorum, zaten vefat haberini aldıktan sonra içimden aramak geçmişti. Şimdi eşim de ara filan deyince sinirlendim biraz. hayır olayların eşim de farkında fakat aynı şeyi 2 kere ara diye tekrar etmesi sinirlerimi bozdu. Ben diyorum öğleden sonra ararım o diyor şimdi sabahtan ara. Sizce aramalı mıyım aramamalı mıyım?

Babası falan olsa kesin ara derdim de amcaya bisey diyemiyorum. Ben çok takılmazdim heralde, çok sağlam iliskimiz olmadigi icin. Ama baba gibi goruyor çok önem veriyorsa falan bilemem. O zaman araman gerekir de. Normal bi akraba işte diyorsa aramazdim

Bence bir cenaze olduğunda insan aramda böyle oldu şöyle oldu dememeli ,
veya o bana yaptı yapmadı değil tabi bu benim fikrim.
Ölüm çoğu insanı olgunlaştırır çok sevdiği biriyse derinden etkiler.
Ben olsam aramak yerine imkan varsa direk ziyarete giderdim.
Ölümlü dünya bizde bir gün toprak olacağız.

Babası falan olsa kesin ara derdim de amcaya bisey diyemiyorum. Ben çok takılmazdim heralde, çok sağlam iliskimiz olmadigi icin. Ama baba gibi goruyor çok önem veriyorsa falan bilemem. O zaman araman gerekir de. Normal bi akraba işte diyorsa aramazdim

Amcasına karşı nasıl bilmiyorum ama benim takıldığım daha çok eşimin ara diye ısrar etmesi. Ya o kadar koca evi taşıdık, ne kızı ne kendisi aramadı bile. Ondan sonra ipler koptu zaten bende. Onu da geçtim, insanlık bende kalsın diyorum arayım gitsin, ne kaybetcem?

Bence bir cenaze olduğunda insan aramda böyle oldu şöyle oldu dememeli ,
veya o bana yaptı yapmadı değil tabi bu benim fikrim.
Ölüm çoğu insanı olgunlaştırır çok sevdiği biriyse derinden etkiler.
Ben olsam aramak yerine imkan varsa direk ziyarete giderdim.
Ölümlü dünya bizde bir gün toprak olacağız.

Çok haklısınız. Büyük bir ihtimalle kesin evine de gideriz fakat beni geren eşimin ısrarı.

Çok haklısınız. Büyük bir ihtimalle kesin evine de gideriz fakat beni geren eşimin ısrarı.
evet o konuda katılıyorum sinir olduğun birşey ise , insan ısrar edildiğinde yapası varsa da yapası gelmiyor.
Sabr sabr deyin yapacak başka birşey yok.
Erkekler ailelerini tutma koruyup kollama konusunda oldukça profösyeneldir.

Ben arar üzerime düşeni yapardım sonra amcam öldü beni bi aramadı diye ortada konuşur durur. Ara en azından sırtından yükü at konuşamasın

evet o konuda katılıyorum sinir olduğun birşey ise , insan ısrar edildiğinde yapası varsa da yapası gelmiyor.
Sabr sabr deyin yapacak başka birşey yok.
Erkekler ailelerini tutma koruyup kollama konusunda oldukça profösyeneldir.

Kesinlikle çok haklısınız, ama ben yine de insanlık dedim az önce aradım. Kaybedeceğim birşey olduğunu sanmıyorum. En azından suan vicdanım rahat..

Babannem vefat etti aramadı
Ev aldim aramadı hayırlı olsun bile demedi
Oğlum sünnet oldu aramadı bisey demedi
Kaynim yeri ayridir bende esine oda kiziyor
Onlar ev aldi aradim hayırlı olsun dedim hediyesini aldim maddi destek de verdik
Babasi vefat etti aradim ölümdür diye
Babasi icin annem de aradi teyzemde( oğluma teyzem bakıyor )

Sonra benim dayim genc yasta vefat etti ne dayimla beraber iki cenazeniz daha oldu birer hafta arayla.
Cenaze koye gittiği icin bizimkiler de köye gitti .. oğluma bakmak icin kv gorumcem geldi bir hafta yanimda kaldi .. kv komsulari dahi arayıp başsağlığı diledi o bir telefon bile acmadi ... hadi beni birak annemi teyzemi arayabilirdi ...

Sonradan kac kez ayni ortamda olduk onlar bize geldi ailemle de gorustuler insan bir agizi acip tek kelime etmez mi ohaaa yaaa

Yeter dedim insan bu kadar da olmaz bir daha ailesinden bisy olsa ne ararim ne sorarim dedim .. kv sen yine duramazsin vicdanın rahat birakmaz seni ölüyü de diriye de sahip çıkarsin ama aramasan da hakkindir dedi
Şimdi bisey olsun diye bekliorum bakalım tavrım nasil olacak ...

Back
X