- 11 Mart 2013
- 33.549
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.736
- 798
- 32
- Konu Sahibi anne-oluyorum
İyi yapmışın boşver ölümden ötesi Yok bencede . Ee ne dedi sanaAradım az önce. Düşündüm ölüm hepimiz için. Herkes kendi yaptıklarından sorumludur dedim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi yapmışın boşver ölümden ötesi Yok bencede . Ee ne dedi sanaAradım az önce. Düşündüm ölüm hepimiz için. Herkes kendi yaptıklarından sorumludur dedim..
İyi yapmışın boşver ölümden ötesi Yok bencede . Ee ne dedi sana
kendi vicdaniniz için arayin ama o fesatsa amcaya pekte duskunlugu yoksa bunu bahane edip beni aradi diye dusunebilir o da ona kalmis iyilik yap denize at
bu konuda kisasa kisas. Yani cenaze baska ev tasimak baska. sende o tasinirken aramazsin. cenaze icin arasan bence iyi olur.
ben konulari karistirmayi sevmem. degisik bir karakterim.
Annemin canezesine gelmeyen kimsenin cenazelerine gitmedim ve bas sagligi dilemedim ama dügünlerine filan katildim.
Kesinlikle, ben şimdi doğru olanı yaptım diye düşünüyorum.
Belki daha sonra sorunlarınızı halledeceksiniz kirginliklariniz geçecek ama ölüm çok başka
Arayın başsağlığı dinleyin bence
En temizi olmuş bende aynen böyle yapardım boşverBaş sağlığı diledim, Dostlar sağolsun dedi, yapabileceğim birşey olup olmadığını sordum. Yok sağolasın dedi. Hayırlı günler diledim kapattık
Benimde dayım öldü eltimle yüzyüzede geldik demedi vallahi bı başın sağolsun ama gerek te yok zaten o dese ne olur demese ne olur hiç umrumda olmadı sizinde canınız ne istiyorsa öyle yapın bence kimsenin ısrarına bakmayın bı baş sağlığına bile aramadın derse whatsaptan aradım dersinizMerhaba Hanımlar,
Daha önce de eltimle ilgili burada bir kaç konu açmıştım. Fakat bu kez durum biraz farklı gibi. Bu sabah eltimin amcasının vefat ettiğini öğrendim. Yaşadığımız bir çok olay yüzünden ona karşı çok soğumuştum,beni whatsaptan engelledi diye konu da açmıştım. Bir kaç hafta önce de evi taşıdık, bir telefon dahi açmadı yardıma ihtiyacın var mı diye.. Üstelik hamileyim, hadi yardıma gelmedi, gelmediği gibi aramadı da. Şimdi size sorum, zaten vefat haberini aldıktan sonra içimden aramak geçmişti. Şimdi eşim de ara filan deyince sinirlendim biraz. hayır olayların eşim de farkında fakat aynı şeyi 2 kere ara diye tekrar etmesi sinirlerimi bozdu. Ben diyorum öğleden sonra ararım o diyor şimdi sabahtan ara. Sizce aramalı mıyım aramamalı mıyım?