- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Anasının ağzına çok da bakıyor gibi değil ama sanırım sizin işi cinnet çözecek gibi.
Yatıp kalkıp şükrediyorum halime,ailelerden en az 4 saat uzaktayız ve eşim bu konuda çok anlayışlı diye.Görmem,gitmem gidene görene de karışmam.
Keşke başka şehirlerde olma imkanınız olabilseydi.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun, zor
Evet konularını biliyorum ve merak etmiştim seni uzun zamandır. Boşanma arefesinde yeniden barışmıştın.
O değil bu KV, KP uslanmadı mı daha ya neredeyse evlilik bitiyordu, torunlarınada mı acımıyorlar ya. Ne bu oğluş merakı bi onlarda mı var çocuk?
15 gün olmuş gittikleri, biraz sabret zamanla belki eşin de bıkar git gelden.
Eşinin anneci olma dışında sana karşı soğukluk falan var mı?
Ne kadar mesafe var arada, elbet eşiniz de sıkılacaktır hergün gitmekten.
Hiç mi başka işiniz gücünüz yok canım hergün hergün nezamana kadar gideceksiniz?
Ayrıca arabayla yarım saatlik mesafe. Eskiden aynı sitedeydik.Ne kadar mesafe var arada, elbet eşiniz de sıkılacaktır hergün gitmekten.
Hiç mi başka işiniz gücünüz yok canım hergün hergün nezamana kadar gideceksiniz?
Birlikte yaşamayı teklif etmişlerdi, ben kabul etmeyince boşanma noktasına geldik.
Şimdi de bize oda yapmışlar, gidip kalalım, her gün orada olalım istiyorlar.
Eşimin sıkılacağını da sanmıyorum. Çok istiyorsa gitsin otursun her gün. Ben baştan söylemiştim onlara.
Aslında burada bana barışmamamı, bunların değişmeyeceğini söyleyen arkadaşlar olmuştu.
Eşim bir süredir iyiydi ama şimdi sanki başa dönüyoruz.
Kendi eviniz varken ne odasıymış bu resmen ufak ufak yer yapıyorlar.
Eşinize hatırlatın her ısrar ettiğinde, niye boşanma aşamasına gelip, geri döndüğünüzü.
Kararlı olduğunuzu anlasın, dik durun ki parmaklarında oynatmaya kalkmasınlar.
Kvni karşına alıp konuşacaksın.
"Senin böyle yapman evdeki huzurumu bozuyor. Oğlunla kavga ediyoruz. Çocuğum kötü etkileniyor. Eğer haftada bir kere görüşme şartımı kabul etmeyeceksen şimdi eşyalarımı toplayıp evi terk edip boşanma davasını açıyorum. Bundan sonra da torununuzu mahkemenin babasına verdiği günler görürsünüz." Bunları söyle. Eğer kabul ediyorum derse. Anlaşmayı bozduğun ilk durumda söylediklermi gerçekleştiririm diye açık açık tehdit et. Eşinin de haberi olsun bu konuşmadan. Yok kabul etmiyoruz derse söylediklerini yap. Bu adımı daha önce atmıştın. Çocuğun hatrına bir şans vermiştin. O şanaı kullanamadılarsa senin yapacağın birşey kalmamış.
Tekrar bu güç savaşına girme. Kozlarını açık açık paylaş.
Son nokta konuşması yapacaksın o zaman. Rica gibi değil tehdit gibi konuşacaksın. Kaybedecek birşeyin yok. Sen boşanmayı kabul etmiştin zaten.Tıpkı sizlerin söylediği gibi aldım karşıma konuştum, o zaman henüz taşınmamışlardı, yine bize her gün gelmeye ve gece on ikilere dek oturmaya başlamışlardı. Kv ve eşim vardı.
İkisi de bana haklısın haklısın dedi, evimde rahat oturmak, yalnız kalmak istiyorum, eşimle çocuğumla vakit geçirmek istiyorum bu yüzden boşanmayı düşünüyorum dedim. Haklısın dedi. Ben bu konuşmayı yaptığımda saat akşam 9.30, kv gittiğinde saat gece 12.30'du.
Eşim de zaman zaman itiraz ediyor ama ona da tavır alıyorlar. Küsüyorlar.
Sürekli çocuğu bahane ediyorlar. Torunumuzu görmek istiyoruz diye, zaten uzağa gideceğiz gitmeden görelim, zaten şu olacak görelim.
Gerçekten yine son noktadayım.
Küsüyolar diye eşin gidiyosa sende eşine küs ve gitme.
Çok basit bu zor değil . Gitmek istemeyip gidiyosan hem onlar çağırır hem eşin oralı olmaz.
Son nokta konuşması yapacaksın o zaman. Rica gibi değil tehdit gibi konuşacaksın. Kaybedecek birşeyin yok. Sen boşanmayı kabul etmiştin zaten.
Son nokta konuşması yapacaksın o zaman. Rica gibi değil tehdit gibi konuşacaksın. Kaybedecek birşeyin yok. Sen boşanmayı kabul etmiştin zaten.
Küsüyolar diye eşin gidiyosa sende eşine küs ve gitme.
Çok basit bu zor değil . Gitmek istemeyip gidiyosan hem onlar çağırır hem eşin oralı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?