- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
-
Aç
mesaj atsın cevap vermek daha kolay olur.
İyi misin diye sorunca keşke sayenizde değilim falan deseydin
hayır canım sen tamamen yanlış anladın.Ama o zaten bilerek öyle yapıyor. Laf söylersem "gelme, ben zorlamadım, hatta gitmeyeceğim demişsin, bunu öğrenmeme rağmen torunum için seni aradım ve iyilikle seni konuştum" diyecek.
Bu da bizi eşimle iyice birbirimize düşürür. Yani bana sen de politik davran dediniz. Yine mi olmamış?
Ben de şöyle düşünmüştüm, madem iyi ayağına yatıyor, ben de onun gibi davranayım ama gidip gelmeyi keseyim.
Ay bilemedim ya. Tek bildiğim artık gitmeyeceğim, onun tavrına göre de tavır takınacağım.
Mevzuyu zaten biliyor da, "ben her şartınızı kabul ederim, gelmeseniz de bana uyar, siz aranızda halledine" getiriyor. Yani söylesem adım gibi eminim "tamam kızım gelmezsen gelme, hiç gelme" diyecek.
Her türlü saldırıya hazır olduğunu anladım zaten. Bir de misafirlerinin yanında aramış.
İş yine benim koca müsveddesinde bitiyor. İnşallah açar ağzını tek kelime eder de, ona sorarım ben. Anan halimizden memnun, o benimle canım-cicim de sana ne oluyor diyeceğim.
e desin.Mevzuyu zaten biliyor da, "ben her şartınızı kabul ederim, gelmeseniz de bana uyar, siz aranızda halledine" getiriyor. Yani söylesem adım gibi eminim "tamam kızım gelmezsen gelme, hiç gelme" diyecek.
Her türlü saldırıya hazır olduğunu anladım zaten. Bir de misafirlerinin yanında aramış.
İş yine benim koca müsveddesinde bitiyor. İnşallah açar ağzını tek kelime eder de, ona sorarım ben. Anan halimizden memnun, o benimle canım-cicim de sana ne oluyor diyeceğim.
Bu yoruma tamamen katılıyorum konu sahibi. Lütfen buradaki yazılanları iyi oku. Sen iyi yumuşak davranarak hiç bir yere varamazsın. Anında çat çat söyleyeceksin. Tabi kavga çıkaracak bir şekilde değil yoruma, sorulara, ısrarlara kapalı bir şekilde ciddi ve net konuşacaksın ki bir şeyler rayına girsin.hayır canım sen tamamen yanlış anladın.
sen politik falan davranmayacaksın çünkü bu kadın kadar rol kesemezsin.
sen direkt ve düz, bir anda tüm bağları koparacaksın.
eşin zaten anasının ağzında bakıyor. sen dünya iyisi bir kadınsın ama anası sana kötü dediği için sen kötü eş oldun ve 3 ay seni aramadı, neden, annesi istemediği için.
evladını aramadı, neden, annesi izin vermediği için.
senin için zaten çözüm yolu tıkalı gibi bir şey.
sadece son kozlarını oynuyorsun. o yüzden kocan kv ne derse desin. kestirip atacaksın, ben bundan sonra böyleyim. işine gelen gelir, gelmeyen yaya kalır diyeceksin.
senin eşin iyi değil. kv sana çirkeflik yapmadığı için eşin de sana iyi davranıyor. senin kv bugün eşine karın çok kötü, kalbimi kırdı dese, eşin de senin kalbini paramparça eder.
doğru mu?
Sakin bunu düşünme. Belki ortada kötülük yoktur. Kimin sözü geçecek davası vardır. Otorite savaşı.Acaba benim kaynanam iyi de sorun bende mi?Kendimden şüphe ettiriyor bu kadın bana. Daha önce dedikleri yaptıkları da olmasa. Biz kötüyüz diyeceğim.
Bence bu söyle söyler böyle söyler dediğin lafları kv dene söylersen mi? Ona söyletsen de kurtulsan mı?Mevzuyu zaten biliyor da, "ben her şartınızı kabul ederim, gelmeseniz de bana uyar, siz aranızda halledine" getiriyor. Yani söylesem adım gibi eminim "tamam kızım gelmezsen gelme, hiç gelme" diyecek.
Benim eşim de aynen böyle yahu. Çok üzücü bir durum. Allah böyle adamlardan da korusun.hayır canım sen tamamen yanlış anladın.
eşin zaten anasının ağzında bakıyor. sen dünya iyisi bir kadınsın ama anası sana kötü dediği için sen kötü eş oldun ve 3 ay seni aramadı, neden, annesi istemediği için.
sadece son kozlarını oynuyorsun. o yüzden kocan kv ne derse desin. kestirip atacaksın, ben bundan sonra böyleyim. işine gelen gelir, gelmeyen yaya kalır diyeceksin.
senin eşin iyi değil. kv sana çirkeflik yapmadığı için eşin de sana iyi davranıyor. senin kv bugün eşine karın çok kötü, kalbimi kırdı dese, eşin de senin kalbini paramparça eder.
doğru mu?
gerçekten çok üzücü.Benim eşim de aynen böyle yahu. Çok üzücü bir durum. Allah böyle adamlardan da korusun.
hayır canım sen tamamen yanlış anladın.
doğru mu?
e desin.
Ama sen böyle hiç bişey yokmuş gibi davranırsan hiç olmaz ama. Hiç olmadı hiç konuşma daha iyi.
Benim kv ve kp de seninkiler gibiydi. Sabah kalkıp gideyim akşam yatmaya eve geleyiö. Hatta onada gelmeyeyim beraber oturalım.
Her gün bi kaç kez konuşalım her aradığında tlfna çıkayım gibi istekleri vardı. Artık fenalık geçirip açmıyodun tlfnları ard arda 10 kez arayıp mesaj atardı. Niye açmıyosun diye kızardı bi de. Ne zaman ararsa ulaşmak zorundaymış boşuna mı elimde tlfn varmış.
İnadına açmadım tlfnları kızmaya kalktığında da ben elimde tlfnla dolaşamam bi kere arayın görünce dönerim dedim. Sonra merak ediyoruz ondan diyoruz ayağına yattılar. Baktılar bende tavır aynı şimdi bi mevzu yoksa tlfn görüşmesi yapmıyoruz. (Zor oldu) gidip gelme de her günden hafta da bir bazen 2 hafta da bir e düştü.
Ama sen hala torunları görmek hakları va diye düşünürsen bunu başaramazsın. Belli ki yüzün yumuşak onlarda sonuna kadar deniyoşar her yolu.
Senın ne demek ıstedıgını anlamıyor mu acaba?Bu arada yapım gereği sert olamıyorum sanırım. Yani daha doğrusu güzellikle çözmeye çalışıyorum, olmuyorsa parlıyorum. Mesajım kimi arkadaşlara çok hafif gelebilir açıklamam bu yüzden. Elimde değil.
Senın ne demek ıstedıgını anlamıyor mu acaba?
Sen ona gıtme mı dıyorsun yoksa 24 saatte bır arayıp tacız edılmek mı ıstemıyorsun ?
Kocan nıye gerekıyorsa gıtmıyor o aılesını susturacak sadece , mudahale etmeyın dıyecek gerekırse daha uzun sure gıtmeyeceksınız rutıne oturmayakcak bız 1 aydır kayınvalıdemlere gıtmıyoruz cunku bıraz saglık sorunlarımız var onlar bu surecte 1 kere geldıler o kadar ıkı elım kanda gıtmek zorunda hıssetmıyorum her hafta mesela
Bu nasıl sacmalık, her hafta ıs cıkısı gıdıp orada yemek yıyor cok sacma ya ılla tepkı vermenıze gerek bıle yokkı bır gun olur haydı dersın, ıkıncı gun olur ınsan bı ulan ben napıyorum demez mı ! PesBen gitmeyi kesemedim ama azalttım, bu defa eşim her iş çıkışı uğruyor. Bir hafta boyunca sabrettim, o bir haftada sadece 1 akşam yemeğini benimle evde yedi. Bende şarteller attı tabi, anladım ki olmayacak. Kesin kararımı verdim, bugün de bildirdim. O yüzden buna kızdıysan bundan sonra ben de hiç gitmem diyor.
Anlamıyor mu gerçekten yoksa mahsus mu yapıyor yoksa gerçekten annesi küstüğü için arada mı kalıyor ben de bilmiyorum.
Geçen hafta doğum günüydü, ailesiyle kutladık. Neyse bir pasta kesip eve gideceğiz diye anlaştık, ailesine de söyledik. Babası hadi pastayı keselim ben de çıkacağım dedi. Kv oturdu hüngür hüngür ağlıyor. Yalnız kalmak istemiyorum. Çocuklar da gidecekmiş, bari sen gitme beni yalnız bırakma diye. Eşim de kıyamadı tabi. O gün bu gün bir haftadır kavgalıyız. Yani bir gün gitsek etkisi bir hafta sürüyor, gitmesek o tek gidiyor yine olmuyor.
Olmuyor yani, yok olmuyor.
Bu nasıl sacmalık, her hafta ıs cıkısı gıdıp orada yemek yıyor cok sacma ya ılla tepkı vermenıze gerek bıle yokkı bır gun olur haydı dersın, ıkıncı gun olur ınsan bı ulan ben napıyorum demez mı ! Pes
inanıyor musun kocana?Bana bir söz vermiştin. Cümleni olduğu gibi yazıyorum "...yapamazsan sana namus ve şeref sözü dilekçeyi elimle yazarım, ikimiz de imzalarız, gidip davayı açarım, hiç uğraşmadan bir kerede boşanırız." Şimdi bu sözü tutmanı istiyorum. Lütfen o dilekçeyi hazırla. Uzun zamandır düşünüyorum. Tartışma, kavga gürültü istemiyorum. Bir çözümü olduğunu düşünmüyorum, kararım kesindir. Ortak karara varamazsak kendim halletmek zorunda kalacağım ama lütfen durumu o noktaya getirmeyelim. Ailene açıklayabilirsin ama ben şimdilik kimseye söylememenden yanayım, kararımdan ötürü senden başka kimseyle muhatap olmak istemiyorum, seni de kimseyle muhatap etmeyeceğim. Arada bir çocuk var ve bu yüzden ne yazık ki hep iletişim mecburiyetinde kalacağız, bu yüzden kimse kimseyle yüz göz olmasın. Kocaman insanlarız en azından evliliğimiz konusunda kararı kendimiz verelim. Kavga edeceksen bu konuyu yüz yüzeyken açmayalım ama sakin kalabileceksen konuşuruz. Kolay gelsin.
Eşim de "yuvam bu sebepten dağılacaksa, gerekirse bundan sonra ben de gitmem." dedi.
Özellikle sevgili B Began senin fikirlerine ihtiyacım var, gerçekten karışığım. Ne yapmalıyım ?
inanıyor musun kocana?
gerçekten gitmez mi, annesini üzdüğünü düşünüp, bedeni evdeyken aklı orada olursa, sözünü tutmuş mu olacak?
aklı annesindeyken seninle mutlu bir gün geçirebilecek mi?
eğer cevap hayırsa ve içinden şans vermek geçmiyorsa, şimdiye kadar hiçbir sözünü tutamadığını düşünürsek bu işi kısadan bitirmelisin.
eğer "keşke bu son şansı da verseydim" diye pişman olacaksan, tamam de ve bekle sadece.
bence ne kocan ne kv değişmez.
bugün olmasa gelecek ay bu dilekce imzalanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?