- 13 Şubat 2017
- 52
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Sonsuza_kadar
-
Ne kadar fenasınız siz yaVuuuuu bende oyle yaparım hephatta kötü davranmak az bile kalır 1 ay birine sürekli laf soktum hiç pes etmedim yahu
En azından kendimizin farkındayız bu da bir gelişmeNe kadar fenasınız siz ya
Ömrümü yedinizİlgisiz ve uzak durması zaten bu yüzden çünkü başaklar her detayı düşünür onun kafasındaki düşünceleri bi gorsen arkana bakmadan kaçarsın gerçiokadar karmaşığızdır yani
Doğru canım Buda iyi bişey tabiEn azından kendimizin farkındayız bu da bir gelişme
Ayy sorma
İyice uzaklaştı :'(En azından kendimizin farkındayız bu da bir gelişme
Oyyyy oyyyy adı üstünde dengesizler ne yapsam olmadı :OMerhaba hanımlar...
Benim de sorunum dengesiz başak. Bazen sürekli yazıyor, sabah akşam konuşur, bazen bir hafta, on gün kaybolur, hatta yazdığım mesaja cevap vermez. O arada ben tekrar ne yazar, ne sorarım. Bir süre sonra yeniden aynı sıcak havada hiçbir şey olmamış gibi sabah akşam konuşmaya devam. Son dönemde günaydın mesajlarına filan başladı bir de. Ama onun dışında yazmıyor.
Fikri olan var mı?
Kafa dengiydik zaten Hemde çok Ama yine dengesiz yine dengesiz birden kesti samimiyeti sonra da niye uzaklaştın filan diye sorduğum da hep bi bahanesi olduBen de Başak burcuyum nalet gelsin olmaz olsun böyle burçÇok üstelemeyin zaten ölçer tartar düşünür kararını çoktan verir ancak kafa dengi arkadaş olup hoş sohbetinizle tutarsınız.
Aramızda hiç bişeyde geçmedi bi kere aramıştı bi daha geç açma telefonumu ddi ondan sonra her aradığında direk açtım mesaj atsa cevapladım atmasa da ben attım herşey mükemmeldi birden uzaklaştı bende sordum niye böylesin diye sana samimi mi davranayım uzak mı bilemedim dedim sonra düzeldi gibi aradan zaman geçince yine uzaklaştı yine söyledim yine düzeldi gibi bu sefer tekrar uzak yine söyledim ama hallederiz ddi değişen bişey YokBen de Başak burcuyum nalet gelsin olmaz olsun böyle burçÇok üstelemeyin zaten ölçer tartar düşünür kararını çoktan verir ancak kafa dengi arkadaş olup hoş sohbetinizle tutarsınız.
Başkası Yok onu biliyorum canım da işte dersleri filan bahane ediyor ;(Vardır aklında başka şeyler onun çok üsteleme. Bazen yoğunluk iş yükü de uzaklaşmaya sebep oluyor. Bazen de başkasını bulmmuştur klasik erkek davranışı.
Gerçekten ne istediğini anlamıyorum. Sadece arkadaşsak ona göre davransın. Benim bildiğim böyle günaydın mesajları, dengesiz tavırlar arkadaşlık dışına çıkar ama o yönde de adımı yok.Oyyyy oyyyy adı üstünde dengesizler ne yapsam olmadı :O
Yok yok kuzum hiç bi zaman tam olarak ne istediğini anlamayacaksın bundan emin olabilirsin :/Gerçekten ne istediğini anlamıyorum. Sadece arkadaşsak ona göre davransın. Benim bildiğim böyle günaydın mesajları, dengesiz tavırlar arkadaşlık dışına çıkar ama o yönde de adımı yok.
Yok yok kuzum hiç bi zaman tam olarak ne istediğini anlamayacaksın bundan emin olabilirsin :/
Onlar bile kendilerini bilmiyo kiYok mudur Başak uzmanı, fikir verecek biri forumda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?