- 13 Şubat 2017
- 52
- 6
- 1
- 31
- Konu Sahibi Sonsuza_kadar
-
Sorma canım ya herkes dertli, senin derdin ne kader arkadaşımne ifet bir burcmus arkadas :) forumda zaten (fal topiklerinde) kizlarin cogu basak burcu erkeginden muzdarip benimkide öyle sinir etti beni. Tabi burcta bir yere kadar
Sorma canım ya herkes dertli, senin derdin ne kader arkadaşım
O zaman istemiyo mu :/ kiIstedigi birseyin hemen olmasini ister olmayincada karalar baglar birde birsey olacaksa tam olmali onun icin yani bazi konularda mükemeliyetcilik var
O zaman istemiyo mu :/ ki
Bir basak olarak sunu diyebilirim
Sana ilk baslarda yeterince ilgi gostermis ama sanirim senden karsiligini istedigi oranda gorememis boyle olunca da seviyeyi korumayi tercih etmis yani soyle dusunuyo olabilir bana ne kadar deger veriyosa o kadar deger veririm
Hatta senin agzini bile yoklamis garibim ama senden karsilik olmamis
Ama henüz yüzyüze bile görüşmedik böyle bişey olma ihtimali var mıdır canım yani hoşlanmış olabilir miBir basak olarak sunu diyebilirim
Sana ilk baslarda yeterince ilgi gostermis ama sanirim senden karsiligini istedigi oranda gorememis boyle olunca da seviyeyi korumayi tercih etmis yani soyle dusunuyo olabilir bana ne kadar deger veriyosa o kadar deger veririm
Bide kendisini geri çekince ilgisizleşince soğuk davranınca istemediğini düşünüyo insanBir basak olarak sunu diyebilirim
simdi düsününce bende hatirladim benim erkek arkadasimda agizimi aramisti tabi ben biraz cikismistim ters tepki vermistim sonra o itiraf etmisti ama. Ama o ilk ne kadar veriyorsa o kadar veriririm kafasinda degildi
Ama henüz yüzyüze bile görüşmedik böyle bişey olma ihtimali var mıdır canım yani hoşlanmış olabilir mi
Ben onu egosunu tatmin etmek için söylüyo diye düşünmüştüm açıkçası:/
Bide kendisini geri çekince ilgisizleşince soğuk davranınca istemediğini düşünüyo insanister istemez
Valla sanırım bende çok karamsarım yada fazla bişey bekliyorum , hani sürekli aradığında düşündüğüm şey canı sıkılıyor vakit geçiriyor olmuştuBasaklar duygusal da olur neden olmasin senden hoslaniyo olabilir
Valla sanırım bende çok karamsarım yada fazla bişey bekliyorum , hani sürekli aradığında düşündüğüm şey canı sıkılıyor vakit geçiriyor olmuştuBasaklar duygusal da olur neden olmasin senden hoslaniyo olabilir
Anlattığıma göre arkadaş olarak yaklaşmış olma ihtimali Yok mu canım :/ emin olsam yakınlaşıcam da işte olamıyorum malesefAnladigim kadariyla ilk baslarda seninle ilgileniyomus sonra seni yoklamis sen de tersleyince cekmis kendini senin ettigine tepki bence
Anlattığıma göre arkadaş olarak yaklaşmış olma ihtimali Yok mu canım :/ emin olsam yakınlaşıcam da işte olamıyorum malesef
Valla sanırım bende çok karamsarım yada fazla bişey bekliyorum , hani sürekli aradığında düşündüğüm şey canı sıkılıyor vakit geçiriyor olmuştubiraz da dengesiz olduğundan kendisi emin olamıyorum ki nasıl emin olucam üf üf
Bi anlayabilsem :'(Bu saatten sonraki sana karsi tavirlarina bak ona gore adim at
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?