- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi nursehulya
-
Hmm cok akillica kizartmiyorsan bende deneyeyim.oglum nugget isteyip duruyor yarin yapacaktim kendime senin yontemle yapayim:)
Salatanda çok güzel her seyden var bir sey denemezkiii
Günaydiiinnnn ,,, dene dene güzel oluyorrryeşil mercimk hem tok tutuyor, hem ffaydali, hmdee metabolzmyi hizlandiriyormuş. Bugn tw de izledmmm
anladım canım belkı bır surelıgıne gorumcen yardımcı olabılır ya da tanıdık bıldık bırını bulabılır bebısebakması ıcın ...
masallah canımm ne guzel yaa ben utanıyorum yazmaya kılomu
merhaba canım sen aramıza yenı katıldın sanırım hosgeldın geç oldu ama
O zaman haftaya güzel rakalmlarla bekliyoruz canımm sana güveniyorumm herşey güzel olacak sabır ve azimle...
Merhabaaa hosbulduukkewet bi kac kere yazdm knsuyordnz goremednz .
ama genede yazıcam canım yoksa olmaz ......
+1000 ( 1 kılo ) gramla karsınızdayımducanda 78 olduydum bozulunca tekrarrr cıkmıs bulunuyorum
Canım bu + lar seni yıldırmasın hırlandırsın inşallah...
Günaydın kızlar ben bu hafta verdim mi veremedim mi bilmiyorum gerçekten. Tartım bozuk. Oğlum çekyattan yere düşürdü tartıyı. Geçen hafta 59.9 dum ama bi 63.4 ü gösterdi cumartesi. Bi de bu sabah tartıldım 59.8. Eğer doğruysa sadece 100 gr vermiş oluyorum. O kadar çaba gösterdim, spor yaptım 45-dk -1 saat arası. Yediklerime dikkat ettim ama olmadı.
Günaydın kızlar ben bu hafta verdim mi veremedim mi bilmiyorum gerçekten. Tartım bozuk. Oğlum çekyattan yere düşürdü tartıyı. Geçen hafta 59.9 dum ama bi 63.4 ü gösterdi cumartesi. Bi de bu sabah tartıldım 59.8. Eğer doğruysa sadece 100 gr vermiş oluyorum. O kadar çaba gösterdim, spor yaptım 45-dk -1 saat arası. Yediklerime dikkat ettim ama olmadı.
İnş kızlar dediğiniz gibidir. o kadar çabaya 100 gr az, bunda bişey var. Neyse inş yarın annemlere gidince avm ye uğrayıp pil alırım doğru mu yanlış mı anlarız. Sizler napıyosunuz? İyi misiniz?
İnş kızlar dediğiniz gibidir. o kadar çabaya 100 gr az, bunda bişey var. Neyse inş yarın annemlere gidince avm ye uğrayıp pil alırım doğru mu yanlış mı anlarız. Sizler napıyosunuz? İyi misiniz?
yanlıstır canım emın ol .. şöyle düşün ben bazen gun ıcınde fazla kacırıyorum aksamı 400-500 gram fazlayım sabah kalkıyorum -400 500lerdeyımm ... yanı bu sekılde ben 400 500 gram eksık geldıgıme gore senın spor artı dıyetle 100 gram eksıde olman olanaksız
denızcım nerelerde gelmedı hıc
Bende merak ettim denizi umarım önemli bişey yoktur...
Misafir varken dikkat etmek zor canım. Bazıları anlayış göstereceğine dalga bile geçebiliyo az yememizle. Böyle birileriyse canım istemiyr filan deyip az yersin. Yapacağın şeyleri canın çekerse çok az tadımlık yersin.İyiyim şükür canım haftasonu yatılı misafirim var diyeti bozmam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?