Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

ınsallah olacak canımm .....

nasılsın ıkı lafın belını kıramıyok bayadır ozledım vallahı

İyiyim bacım ne olsun diyet,ev işi,çocuk bakımı hergün aynı şeyler...Gündüzleri çıkıp 1 saat yürüyüş yapıyordum iyi geliyordu havalar soğudu yürüyüşte bitti...sen neler yapıyosun bayramda neler yapıcaksın...

çocuk olunca ınsan bır nebze daha fazla eve bagımlı kalmak zorunda kalıyor ama tatlı baglılıklar....

yuruyus cok ıyı.... aslında ımkanın varsa evınde musaıtse cok byk olmayan kosu bantlarından alsan ne guzel olur ...

ben yogunum bılıyon bacımm gecem gunduzume karıstı ama yakınmıyorum hıc... benımkıde tatlı yorgunluk dıyelım ....

bayramda bırıncı gun kurbanı kesmeye gıdecem

amcalarla keserız genelde butun ahalı orda olur herkesıde gormus olurum .... 2.3.4.günü ofise gelecem sabahtan dersaneye gıdıyormus gıbı ders calısıcam sabahtan aksama kdr ....

zaman daraldı 3 hafta kaldı sınavıma hayırlısı dıyorum

Evet canım tatlı yorgunluklar bunlar...Koşu bandı almaya imkanım var çok şükürde bizim geziciyiz malum tayin olayları o yüzden pek girişemiyoruz bir yılda 3 il değiştirdik...Kalabalık bayramları severim ama kendi anne babamla olan bayramları daha çok seviyorum ama bir gününü onlarla geçirebileceğim malesef..Çalış canım ya smmm olmak için çok emek gerek İnşallah boşa çıkmayacak...

evet eşinin meslegınden dolayı oyle bır sorun var ama eger ıstıyorsan kosu bandı almayı sana tavsıyem .... gecen evve mı evkur mu oyle bır magazaydı gordum katlamıslar kosu bandını resmen katlananlarıda var demek kı ... tasınsanız dahı cok sorun yaratmaz hemde senın ısıne yarar faydalı olur ....

bızım aıle baya kalabalık oluyor bayramlarda ılk gun kurban kesılınce rahat 60-70 kısı oluyoruz bır evde hepsı kan bagı olan yakın akrabalar yenılır ıcılır kurban etlerı sonra herkes evıne cekılır ertesı gunde zıyaretler baslar ... Allahtan ben et sevmıyorum

olsun canım sıkma canını 1 gun 1 gundur .... şükret benım ablam yurt dısında ve cocukları ufak dıye 2 senedır kendı ıstegıyle gelemıyor mecburi sadece telefon ve msnden gorusebılıyoruz bu daha acı

çalışıcam elımden geldıgınden fazlasını gosterıcem hayırlısıysa olsun degılse hıc olmasın ınsallah

Ne güzel canım Allah bozmasın aile bütünlüğünüzü Maşaallah öyle canım hiç göremeyenlerde var şükür...ben etin hertürlüsünü severim pis boğazımdır biraz

Günaydın kizlaaar:))
Kahv yapip geldim.bebegimin uykusu hala duzene girmedi 11 e kadar uyumusuz.gun kaçtı gitti
Kahv domates biber yumurta peynir ve yeşillik yedim
Simdi cay içiyorum
Sizler nasilsiniz keyifli uyanmissinizdir umarım

Ne güzel canım Allah bozmasın aile bütünlüğünüzü Maşaallah öyle canım hiç göremeyenlerde var şükür...ben etin hertürlüsünü severim pis boğazımdır biraz

aminn canım.... ne guzel aslında et yemek cok faydalı herseye ıyı gelıyor ama ıste ben tıksınmısımmm kokusundan vs hıc agzıma surmedım surmemdeee ...

oh oh ohh hos geldın sekerım .. gunaydın kahvaltın ne guzel bır ducancıya gore cok lezizzzz enfess hattaa

İiyiyim biz bu sabah erken uyandık...bende bu sabah yumurta yedim ,zeytin ve peynir aradada elme yedim...

Kiyamammm dukani yapinca insanin agzinin suyu akiyo valla en basit yiyecege bile:)

İiyiyim biz bu sabah erken uyandık...bende bu sabah yumurta yedim ,zeytin ve peynir aradada elme yedim...

Afiyet olsun güzel başlangıç. Erkende kalkmissin ne güzel. Ben hala geriniyorum

Kiyamammm dukani yapinca insanin agzinin suyu akiyo valla en basit yiyecege bile:)

evet vallahı oyle oluyor iş yerındekıler sanırım bulgur pılavı yapacaklar domates bıberlı en sevdıgımden ama ben dırenıcem ...

tavugumu haslıyorummmmmmm

Bak şöyle düşün hmmmm tauk çook lezzetli....

ımmmmhhh bayılıyorum tavukk yemeye cok sevıyorum Allahım neler yaratıyor yarabbımmm ımm ımmmmhh

kızlarrrrrrr ofıste 3kısıyız patronla bırlıkte ve yemeklerımızı kendımız yaparız canımız ne ısterse ben mamamı yedım notere gıttım ....

bı geldımm bızımkıler kabak bıber kızartmıslarrrr sarımsaklı yogurtlar vs yemişlerr ama kabaklarr halen vardı tabı dırendımmmmmmmm yemıyorum hıhh dedımm gectım masamaaa cay ıcıyorummm

Harikasin koccaman tebrikler valla benbu kadar yapamazdim aferin arkadaşım

Bende oglen nesfit yedim 1.5 PORSIYON:))

Sonunda çabanın karşılığını alacaksın canım direnmeye devam...

Ben bu hafta pek azimli değilim iştahım çok açık,hareketse sıfırlarda direniyorum iştahla inat halindeyiz bakalım galip gelmeyi umuyorum...

Harikasin koccaman tebrikler valla benbu kadar yapamazdim aferin arkadaşım

Bende oglen nesfit yedim 1.5 PORSIYON:))

valla bacım ben bıle kendıme ınanamıyorum 2.gunum bıttı bıle dıyorum ..... ve senın cumleler tamgazlık yanı havalardayımm .... 7 gun sevdıgım seylerı yemesem ölmemyaaaa

nesfıtte gayet saglıklı ben pek sevmesemde suan bana pasta borek gıbı gelıyor nesfıt olsada yisem heyyyrııı

Sonunda çabanın karşılığını alacaksın canım direnmeye devam...

direniyorummmmmmm kilolarımaa dünyammmmmmmm yalanmışşşşş kalorilerindeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

inadınaaaa yemiyorummm ama sormaaaaaaaaaaaaaaaa kızartmalar ortasındaaaaaaaaa bır rafet klasıgı

Ben bu hafta pek azimli değilim iştahım çok açık,hareketse sıfırlarda direniyorum iştahla inat halindeyiz bakalım galip gelmeyi umuyorum...

bacım bende bugun ya adet olucam ya da yarın olucam normalde ben adet donemımde neler neler yerdımm ama demekkı kafada bıttı benım olay ....

ben sana gıpta edıyorum vallahı uzun soluklu kalıcı verıyorsun her seferındede soyluyorum bunu ....

Canım bacımm çok saol senin bu düşüncen beni çok mutlu ediyor İnşallah devamıda gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…