- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.121
yapıcam canım yuruyusle tecrube ettım ben cok cabuk gıdıyor kılolar ... sadece dıyetle cok uzun soluklu oluyor ... kararlıyım baslıyorum hadı hayırlısı ya zayıflıycammmmmmm artık ytr yanı iri görunmekten skldm
yapıcam canım yuruyusle tecrube ettım ben cok cabuk gıdıyor kılolar ... sadece dıyetle cok uzun soluklu oluyor ... kararlıyım baslıyorum hadı hayırlısı ya zayıflıycammmmmmm artık ytr yanı iri görunmekten skldm
Al bendende o kadar canımm...
GIZ delirme sen masallahhhh bak ne guzel 20ye yakın kılo verdın tıg kibin oldunn cıktın vallahı gurur duyman lazım kendınle ... benım gıbı gorunmen ımkansız bıldıgın 79 kıloydum bugun tartıda:18::18::18::18::18::18::18:
napcam yawwwwww
ama bılıom napıcamı agzıma kılıt vurucam
GIZ delirme sen masallahhhh bak ne guzel 20ye yakın kılo verdın tıg kibin oldunn cıktın vallahı gurur duyman lazım kendınle ... benım gıbı gorunmen ımkansız bıldıgın 79 kıloydum bugun tartıda:18::18::18::18::18::18::18:
napcam yawwwwww
ama bılıom napıcamı agzıma kılıt vurucam
Canım evet doğru söylüyorsunama göbeğim ilk günkü gibi inan buna kiloluyken hiç değilse dengeliydi şimdi çirkin duruyo
Bu arada karatayda verdiğin kilodan daha zayıf görünüyormuşsun..
canım sen kil lapası al o zaman aktarlarda varmıdır ankarada bılemıyorum ama yoksada kendın karısımı hazırlayabılrısın ben gene ona baslıycam ... cok ıyı gelıyor bırde bol bol mekıkk cekk bol bol ama ...
o nasıl oluyomuş gızzzzzzz
Canım ben mekik çekemiyorum sorunda o zaten kocam benle dalga geçiyor hep...Canım 2 kg verdin mesela 4 kg vermiş gibi duruyormuş...
canım gunaydınnn ben geldımmmmmmmmmmmmmm
tatılının guzel olmasına sevındım ve tatılde yarım kılo bıle almamıssın bu da gayet sevındırıcı bır haber canım .... karataya yarın baslıyorum canım ... bır turlu menumu ayarlıyamadım aksam yuruyerek gıdıcem eve yuruyuslere basladım ... sabahlarıda yuruycem .. bugun dısarı ısım vardı işe yuruyemedım ama yagmurlugum sırt cantam takıp geldım
yururken kendımı cok rahatlamıs hıssedıyorum ... gobekım fılan cıkmıs kızlar bıde kendıme aksamları crunch programı ayarlıycam bel basen gobek bolgem ıcın ....
bide dambıl alıcamm yanlarım ıcın egılıcem dogrulucam
Canım günaydın sonunda dört gözle beklediğim reglim geldi haftasonu haliyle iştahım çook açıktı ve diyet vs kalmadı şimdi uyandım yine bol kaçamaklı kahvaltımı yaptım...Bu akşam başlicam artıkbazen kendime çook kızıyorum çocuk gibiyim aldığım kararları uygulayamıyorum...bu sefer tamam diyorum canım bu kaçamak sondu...Sende üzülme canım toparlayacağına inanıyorum...İnsan herzaman başını alıp gidemiyor gezmelere o yüzden sıkma canını 300 gram bize nedir ki biz kaç kilolar vermişiz ...
canım sağolasın evet yarım kilo bile almadım ama verdiklerimden geldiii neyse takmıyorum kafama çünkü cidden iyi geldi tatil..hülyanın dediği gibi ne kilolar verdik onlarda gidecek..canım karatayda menü ayarlamak dukan kadar zor değil..yanına fındık fıstık badem ceviz (hepsi çiğ) bulundurursan zorlanmazsın..bu diyette kuruyemişler ekmek yerine geçiyor demişmiydim hatırlamıyorum..aslında iradesiz davranmasak uygulaması çok kolay ne yağdan ne tuzdan kısıyosun saman gibi yemek ve salata yemiyosun
ben bir daha hiç kaçamak yapmayacagım ve porsiyonlarımı doyduktan sonra bırakacağım abartmayacağım..hadi hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan
canım çok şükür senin adına çok sevindim
tek gelsinde iştahın açılsın napalım bu yanıltıcı bi kilo fazlalığı yaratır sende o kadar..bazen bende aynılarını söylüyorum..geçen sene birlikte başladığım arkadaşların bi kısmı hallettiler şu kilo sorununu çekildiler köşelerine ben hala buralardayım..burdan gitsem zaten artıyla dönüyorum..istikrarsızlığıma kızıyorum çokkk ama bu karatayı oturtabilsek zaten canımız kaçamak yapmak istemeyecek..
SENİN misafırler gıttıler mı ?
canım sağolasın evet yarım kilo bile almadım ama verdiklerimden geldiii neyse takmıyorum kafama çünkü cidden iyi geldi tatil..hülyanın dediği gibi ne kilolar verdik onlarda gidecek..canım karatayda menü ayarlamak dukan kadar zor değil..yanına fındık fıstık badem ceviz (hepsi çiğ) bulundurursan zorlanmazsın..bu diyette kuruyemişler ekmek yerine geçiyor demişmiydim hatırlamıyorum..aslında iradesiz davranmasak uygulaması çok kolay ne yağdan ne tuzdan kısıyosun saman gibi yemek ve salata yemiyosun
ben bir daha hiç kaçamak yapmayacagım ve porsiyonlarımı doyduktan sonra bırakacağım abartmayacağım..hadi hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan
canım çok şükür senin adına çok sevindim
tek gelsinde iştahın açılsın napalım bu yanıltıcı bi kilo fazlalığı yaratır sende o kadar..bazen bende aynılarını söylüyorum..geçen sene birlikte başladığım arkadaşların bi kısmı hallettiler şu kilo sorununu çekildiler köşelerine ben hala buralardayım..burdan gitsem zaten artıyla dönüyorum..istikrarsızlığıma kızıyorum çokkk ama bu karatayı oturtabilsek zaten canımız kaçamak yapmak istemeyecek..
Kv gittide görümcem burada daha...
Ya benim görümcem her istediğini yiyor hemde abuk sabuk saatlerde abur cubur ekmek canı ne isterse kilo almıyor....Ben yesem kapıdan sığmam...hemde inat eder gibi benim diyete girme çabalarımıda biliyor çook üzülüyorumm....Çıtır olucam bende....
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1 dlım yarım yaglı peynır
5 zeytın
1 dlm cavdar ekmegı
ara
yeşil çay
1 fıncan yarım yaglı sut
( karatayı yapmıyorum kızlar kendım dıyet yapıyorum hayırlısı artık )
sabah 1 saat yuruyus ( 5 km )
Hayırlısı canım umarım çabucak kurtulursun fazlaliklardan.motivasyonunu hiçbir şeyin bozmasina izin verme.bol su bol yürüyüş az yemek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?