Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Bende göbeğimden sıkıldım artık kaplumbağanın evi sırtında benimki göbeğimde sanki....

Al bendende o kadar canımm...

GIZ delirme sen masallahhhh bak ne guzel 20ye yakın kılo verdın tıg kibin oldunn cıktın vallahı gurur duyman lazım kendınle ... benım gıbı gorunmen ımkansız bıldıgın 79 kıloydum bugun tartıda:18::18::18::18::18::18::18:

napcam yawwwwww

ama bılıom napıcamı agzıma kılıt vurucam

Canım evet doğru söylüyorsun ama göbeğim ilk günkü gibi inan buna kiloluyken hiç değilse dengeliydi şimdi çirkin duruyo

Bu arada karatayda verdiğin kilodan daha zayıf görünüyormuşsun..

Canım evet doğru söylüyorsun ama göbeğim ilk günkü gibi inan buna kiloluyken hiç değilse dengeliydi şimdi çirkin duruyo

canım sen kil lapası al o zaman aktarlarda varmıdır ankarada bılemıyorum ama yoksada kendın karısımı hazırlayabılrısın ben gene ona baslıycam ... cok ıyı gelıyor bırde bol bol mekıkk cekk bol bol ama ...

Bu arada karatayda verdiğin kilodan daha zayıf görünüyormuşsun..

o nasıl oluyomuş gızzzzzzz

Canım ben mekik çekemiyorum sorunda o zaten kocam benle dalga geçiyor hep...Canım 2 kg verdin mesela 4 kg vermiş gibi duruyormuş...

Canım ben mekik çekemiyorum sorunda o zaten kocam benle dalga geçiyor hep...Canım 2 kg verdin mesela 4 kg vermiş gibi duruyormuş...

MEKIK aslında sana bır kere anlatmıstım canım oyle yapılması gerekıyor ya sana ya da denıze yazmıstım ... tam kalkmıcaksın sadece gobısı sıkıstırıcaksın boynunu zorlamıcaksın ellerın kulak arkasında serbest olucak nefes alıs verısını ıyı ayarlıcaksın zor degıl aslında ....

ay gız ınsallah oyledır yaaa valla ben cok sıkıldım kılolardan uf ya

canım sağolasın evet yarım kilo bile almadım ama verdiklerimden geldiii neyse takmıyorum kafama çünkü cidden iyi geldi tatil..hülyanın dediği gibi ne kilolar verdik onlarda gidecek..canım karatayda menü ayarlamak dukan kadar zor değil..yanına fındık fıstık badem ceviz (hepsi çiğ) bulundurursan zorlanmazsın..bu diyette kuruyemişler ekmek yerine geçiyor demişmiydim hatırlamıyorum..aslında iradesiz davranmasak uygulaması çok kolay ne yağdan ne tuzdan kısıyosun saman gibi yemek ve salata yemiyosun

ben bir daha hiç kaçamak yapmayacagım ve porsiyonlarımı doyduktan sonra bırakacağım abartmayacağım..hadi hep beraber kurtulalım şu fazlalıklardan

canım çok şükür senin adına çok sevindim
tek gelsinde iştahın açılsın napalım bu yanıltıcı bi kilo fazlalığı yaratır sende o kadar..bazen bende aynılarını söylüyorum..geçen sene birlikte başladığım arkadaşların bi kısmı hallettiler şu kilo sorununu çekildiler köşelerine ben hala buralardayım..burdan gitsem zaten artıyla dönüyorum..istikrarsızlığıma kızıyorum çokkk ama bu karatayı oturtabilsek zaten canımız kaçamak yapmak istemeyecek..

CANIM hos geldın sefalar getırdın ...
zindesin ne güzel tatil sonrası ..

dememıstın ama ben kk da baktım karataya dıyetınde neler yenır neler yasak vs bugun ıyıce ıncelıyıcem yarın sabah baslıyorum ınsallah aksamda yuruyusume baslıycam havalar ıyıce soguyana kdr yurumeyı dusunuyoırum...

ben cok sıkıldım kılolardan senınde dedıgın gıbı herkes catır catır zayıflıyor bır ben ırademe sahıp cıkamadım

ama basarıcaz ınsallah ..

Kurtulalım bacım kurtulalım bize kilo almışsın diyenleri çatlatalım hadii hep birlikte çıtırrr olalım....:13::13::13::13::13::13:

Ya benim görümcem her istediğini yiyor hemde abuk sabuk saatlerde abur cubur ekmek canı ne isterse kilo almıyor....Ben yesem kapıdan sığmam...hemde inat eder gibi benim diyete girme çabalarımıda biliyor çook üzülüyorumm....Çıtır olucam bende....

Kv gittide görümcem burada daha...

herkesın bunyesı bır olmuyor ıste canım ...
bende sınır oluyorum o tur ınsanlara yer yer kılo almaz bız bı kacırsakk neler olur neler

Sabah 09.00 kkk
Öğlen 14.00 2 kasik yogut 1 yumurta az pırasa
Aksam 19.00 1 kase yarmali yoğurt çorbası 1 tabak pirasa turp 1avuc badem az yogurt

Su3 lt 1 yeşil çay
45 dk yürüyüş
15 dk bel egzersizi

kahvaltım

1 domates
1 salatalık
1 dlım yarım yaglı peynır
5 zeytın
1 dlm cavdar ekmegı

ara
yeşil çay
1 fıncan yarım yaglı sut

( karatayı yapmıyorum kızlar kendım dıyet yapıyorum hayırlısı artık )

sabah 1 saat yuruyus ( 5 km )

Hayırlısı canım umarım çabucak kurtulursun fazlaliklardan.motivasyonunu hiçbir şeyin bozmasina izin verme.bol su bol yürüyüş az yemek:)))

Hayırlısı canım umarım çabucak kurtulursun fazlaliklardan.motivasyonunu hiçbir şeyin bozmasina izin verme.bol su bol yürüyüş az yemek:)))

amin canımcımm siz yoksunuz buralarda sıkılıyorum ben

bol su ıcıyorum vallahı yuruyusumede basladım ınsallah 15-20 gun daha hava boyle olurda ıstıkrarla yururum sabah aksam ...

ögle menum

bol kıvırcıklı maydonozlu taze soganlı salata ( yarım domates yarım salatalık 4 zeytın 2-3 dlmö peynır ufak ufak parçaladım)
bir dilim cavdar ekmegi...

yag dokmedımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…