- Konu Sahibi nursehulya
-
- #1.141
Iyi akşamlar kizlar nasildi gununuz??
Hulyacim nasildi kontrol sonucunuz inşallah yolundadir her şey
Kirazcim tatlim cok sıkıldın di mi? Kusura bakma yaaa aslinda oglen geldim devamda edecektim ama niyetliydim azicik uzanayim dedim uyumuş kalmisim.uyanincada bebek iftar derken gelemedim..bu bi kac gun böyle olabilir. .ya 2 yada duruma göre 3 gün tutacagim inşallah
Menumu yazayım
Sahur kkk
Aksam tarhana çorbası, et sote, turp, ,pirasa, badem ve gunkurusu
Yeşil cay. Su az oldu 2 lt geçirmeye calisicam..
Spor yürüyüş
Iyi akşamlar kizlar nasildi gununuz??
Hulyacim nasildi kontrol sonucunuz inşallah yolundadir her şey
Kirazcim tatlim cok sıkıldın di mi? Kusura bakma yaaa aslinda oglen geldim devamda edecektim ama niyetliydim azicik uzanayim dedim uyumuş kalmisim.uyanincada bebek iftar derken gelemedim..bu bi kac gun böyle olabilir. .ya 2 yada duruma göre 3 gün tutacagim inşallah
Menumu yazayım
Sahur kkk
Aksam tarhana çorbası, et sote, turp, ,pirasa, badem ve gunkurusu
Yeşil cay. Su az oldu 2 lt geçirmeye calisicam..
Spor yürüyüş
Merhaba canım bir sorun var gibi kalbiyle ilgili dediler salı günü tekrar götüreceğim...salı belli olacak ne olduğu...
evet sıkıldımm vallahı .. Allah kabul etsın canım ... ben aksama kdr gayet guzeldı aksam cok rahatsızlandım eve gıttım bı kepce corba ıkı ymk kasıgı taze fasulye yedım bır dlm cavdar ekmegıyle.... sonra nane lımon ıctımm veeeeeeee helva yedımm bıde sekerpare bıde muzfekat cok guzellerdı sabah gene dırayetlı bır sekılde basladım ...
canım hos geldın gecmıs olsun ınsallah cıddı bırsey cıkmaz ... sımdıkı doktorlarada guven olmuyor oyle cok sey duydumkı adamlar sırf tahlıl yapsınlar rontgen ceksınler artı para cebe gıtsın dıye ondan bundan suphe edıyorlar ama sonuc temız cıkıyor ...
sabah
1 byk bardak sıcak suya 1 lımon sıkıp ıctım işe geldıgımde ıse
yarm domats
1 salatalık ( cengelkoy )
1,5 dlm cavdar ekmegı
3-4 zeytn
maydonoz
ve bır dılım yarım yaglı peynır
hıc su ıcesın gelmıyor ya kışın
Merhaba canım bir sorun var gibi kalbiyle ilgili dediler salı günü tekrar götüreceğim...salı belli olacak ne olduğu...
Merhaba arkadaşlar bugün yediklerimin devamını yazayım akşam menüm mercimek çorbası,balık,salata...yemekten yarım sat önce 10 tane fındık yemiştim...1 lt su içtim daha içicem çünkü az oldu..40 dk kadar yürüyüş yaptım...ayın 25 inde oğlumun doğum günü var hedefim o güne kadar işin büyük kısmını halletmek...Ayrıca pedagojik formasyon için ales çalışmaya başlicam İnşallah...
evet sıkıldımm vallahı .. Allah kabul etsın canım ... ben aksama kdr gayet guzeldı aksam cok rahatsızlandım eve gıttım bı kepce corba ıkı ymk kasıgı taze fasulye yedım bır dlm cavdar ekmegıyle.... sonra nane lımon ıctımm veeeeeeee helva yedımm bıde sekerpare bıde muzfekat cok guzellerdı sabah gene dırayetlı bır sekılde basladım ...
canım hos geldın gecmıs olsun ınsallah cıddı bırsey cıkmaz ... sımdıkı doktorlarada guven olmuyor oyle cok sey duydumkı adamlar sırf tahlıl yapsınlar rontgen ceksınler artı para cebe gıtsın dıye ondan bundan suphe edıyorlar ama sonuc temız cıkıyor ...
sabah
1 byk bardak sıcak suya 1 lımon sıkıp ıctım işe geldıgımde ıse
yarm domats
1 salatalık ( cengelkoy )
1,5 dlm cavdar ekmegı
3-4 zeytn
maydonoz
ve bır dılım yarım yaglı peynır
hıc su ıcesın gelmıyor ya kışın
Canım ben düzenli kontrol zannettim okuyunca cok sasirdim .rutin kontrolde mi cikti bu ihtimal yoksa şikayetiniz mi vardı. .okuyunca hemen yazamadım ama inan namazlarimin ardindan hep dua ettim kuzuna..inşallah onemli bir şey cikmaz doktorlar hep en kötü ihtimalleri söylüyorlar sen bizden daha iyi bilirsin..bana da hamileyken neler soyledi doktorlar gozumun yasiyla gecti günlerim. .inşallah senin bebegindede sadece varsayimla kalir..
Allah su mübarek günün hurmetine cumlemizin evladina sağlık versin
Canım düzenli kontrolde tesadüf sonucu çıktı herhangi belirtisi yok dışarıdan fakat ekg çekildi anormallikler var eko randevusu ve akciğer filmi randevusu salıya o gün dr a götürecez bakalım....Allah senden razı olsun canım ...Amin canım cümlemizin evladına sağlık huzur versin...
Canım düzenli kontrolde tesadüf sonucu çıktı herhangi belirtisi yok dışarıdan fakat ekg çekildi anormallikler var eko randevusu ve akciğer filmi randevusu salıya o gün dr a götürecez bakalım....Allah senden razı olsun canım ...Amin canım cümlemizin evladına sağlık huzur versin...
Tebriklermerhaba
bir yıl önce vitrin camlarına bakınca koca mideli bir kadın görüyordum.görünce kafamı çeviriyordum.
sağlığı da bozulan bu kadın için bişeyler yapmaya karar verdim.hiç onaylamadığım halde benim gibi hemşire olan arkadaşımı dinlemeye karar verdim.ilk 3 ayda 10 kilo verdim.trigliseridim 1000 den 100 e düştü.diz ağrılarım geçti.nefesim rahat.kalbimin sesi kulağımda değil.kendimi iyi hissediyorum.%47 olan yağ oranım %22.daha ne olsun.artık vitrin camekanlarına gördüğüm kişiyi seviyorum.kendimi seviyorum.
Icini ferah tut canım inşallah sonuclar temiz çıkar allah dermansiz dert vermesin..ozelden yazarim birazdsn.bebek uyandi simdi
Bu arada face de saglikli yaşıyoruz diye bi sayfa var.karatayci kari koca acmis..orayi incelersen dogrularoni yanlışlarını görürsün. Ben baya dogru bildiğim yanlis gordum
Gelicem canım :)
merhaba
bir yıl önce vitrin camlarına bakınca koca mideli bir kadın görüyordum.görünce kafamı çeviriyordum.
sağlığı da bozulan bu kadın için bişeyler yapmaya karar verdim.hiç onaylamadığım halde benim gibi hemşire olan arkadaşımı dinlemeye karar verdim.ilk 3 ayda 10 kilo verdim.trigliseridim 1000 den 100 e düştü.diz ağrılarım geçti.nefesim rahat.kalbimin sesi kulağımda değil.kendimi iyi hissediyorum.%47 olan yağ oranım %22.daha ne olsun.artık vitrin camekanlarına gördüğüm kişiyi seviyorum.kendimi seviyorum.
Tebrikler
Canım ekmeksiz doyuyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?