Başardım 5 ayda 15 kilo verdim geriye kalanları birlikte verelim!

Doğru söylüyorsun kalorileri çoktur dikkat etmem lazım.meyve yerim belki yada iki kaşık yoğurt.Salatalık beni acayip acıktırıyo salatalıktan sonra gözüm birşey görmez ne bulursam saldırırım

İnşallah canim hepimiz icin devami gelsin...
kilolar gitsin, saglik ve hafiflik gelsinnn
Tamam canim bana nasil istersen hitap edebilirsin.hani birden hulyacim dedim ya fazla mi samimi oldu diye sorduydum:))

Sıkıntı olmaz böyle şeyler aynı yola başkoymuş arkadaşlarız gönlünden nasıl geçerse öyle hitap edebilirsin canım...

ter atmamışsındır ama faydası olur.örneğin oturmakla ayakta durmak arasında bile kalori farkı var mutlaka faydası olur...

Çizelge yapalım tabikide ama ben şu ara bizim ufaklıkta pek vakit bulamıyorum bu saatlarde gece halledeyim bu işi sabaha topikte olur inşallah...

Boyum 170 kilom da malesef 77 iste hedefim 62. Bende gunluk yediklerimi paylasirim. Yorum yapabilirsiniz yediklerime. Onceki yil diyetisyenin bana verdigi listeyi kullaniyorum suan

Tamam canım sen yediklerini yaptığın fiziksel aktiviteleri paylaşırsın.Yenimi başladın yoksa başlangıç kilon bu mu

Çizelge yapalım tabikide ama ben şu ara bizim ufaklıkta pek vakit bulamıyorum bu saatlarde gece halledeyim bu işi sabaha topikte olur inşallah...

Seni çok iyi anlıyorum bende de ayni durumlar.birde bende iki tane cocuk gozumun önünü zor görüyorum:)
Sabah ya da yarin birgün farketmez ne zaman uygun olursan motive eder iyice hepimizi
Benim boy 1, 65 canim digerleri cizelgemde mevcut . ikinci baslangic 9 eylül canim

Tamam canım zaten uygun olduğum zmanlarda girebiliyorum tpiğe..

Baslayali 4-5 gun oldu daha alismaya calisiorum.
Sabah yarim domates yarim salatalik, 1kk peynir, 5 zeytin, maydonoz, 1 dilim kepek ekm.

Ogle 1 kase corba , 1porsiyon zeytinyagli patlican, 1kase yogurt, 1 dilim kepek ekm.

Ara 1 armut yarim kase sutlac (olmasaydi iyi olurdu)
Aksam 1 kase corba 4 yemek kasigi makarna 2kofte buyuklugunde tavuk ve bol salata
Ara 2 dilim karpuz yarim su bardagi sut

Canım sabah menün gayet güzel,öğlen menünde zeytin yağlıyı yarım porsiyon yeseydin iyi olurdu,sütlaçı zaten olmasaydı demişsin.Yanlış anlama canım benimde bugün biraz öyle oldu çok kaçırmışsın sanki akşam öğününde makarnayı azaltsan belki daha iyi olur.dediğim gibi bende akşamları kaçırıyorum.Aslında illaki canımız birşey istediğinde öğlen yesek abartmadan akşam menümüzü hafif tutsak amacımıza daha çabuk ulaşırız gibi geliyo bana...

Evet bugünkü menümün toplam kalori değeri 1148 kcal bakalım yarın sabah tartı ne gösterecek...

KULLANICI ADI BAŞLANGIÇ KİLO BOY ŞUANKİ KİLO VERİLEN KİLO HEDEF KİLO

Nursehulya 81.3 1.60 66.1 15.2 57

Kenyalıkiraz 87 ? 78 9 60

Mydenizzz 77 1.65 68 9 60

Arzuayten 77 1.70 77 0 62

arkadaşlar çizelge böyle cuma günleri bildirim sonrası yenileriz şöyle olsaydı güzel olurdu diye bir fikriniz var mı çizelge hakkında...

eline sağlık canım gayet güzel olmuşta sadece her sayıyı kendi bölümünün altına denk getirebiliyorsan daha seçik olur tekrar eline sağlık

ben bu akşamı 1070 kaloriyle kapattım akşamda patlıcan yemeği yogurt ve az közlenmiş biber soğan falan yedim
sonrada bir şeftali 0 kaçamakla devam bakalımm

Hulyacim alinti yaoamiyorum da oyle yazicam.
Aslinda ewet fazla oluyo bende asiri doyuyorum ama dedigim gibi ben doktorun verdigi listeyi uyguluyorum. Kadin bunlarin tamamini yememi soylemisti. Bende zaten bu sekilde kilo verdim daha once. Aa
Aslinda gun boyunce tum besin gruplarindan almami sagliyor bu liste. Meyve, protein, karbonhidrat vs. Benim yazdiymdan daha az yeme demisti. Bakalim bir hafta gideyim boyle. Sonuc alamazsam azaltirim bende.

Aslında ben tam senin dediğin gibi yaptım ama mesaj paneline girince böyle birbiribne girdi mesajın üzerinde düzeltmeyi denicem bakalım olucakmı...

Canım diyetisyen dediyse doğrudur tabi ona uy bakalım sonucu hepberaber görürüz.Bu arada bu listeyi uygularken emziriyormuydun..

KULLANICI ADI BAŞLANGIÇ KİLO BOY ŞUANKİ KİLO VERİLEN KİLO HEDEF KİLO

Nursehulya 81.3 1.60 66.1 15.2 57

Kenyalıkiraz 87 ? 78 9 60

Mydenizzz 77 1.65 68 9 60

Arzuayten 77 1.70 77 0 62

arkadaşlar çizelge böyle cuma günleri bildirim sonrası yenileriz şöyle olsaydı güzel olurdu diye bir fikriniz var mı çizelge hakkında...[/QUOTE]
Düzelttim bakalım olacakmı...

Son düzenleme:

Merhaba. Diyetisyen sana hep ayni listeyi mi verdi? Genelde her hafta degisiyor diye biliyorum bu listeler. ..başlangıçta evet böyle başlıyorlar ama sonra azaltıyorlar

Düzelttim bakalım olacakmı...[/QUOTE]

Boşver canim daha ugrasma gayet iyi işte. Bu cizelge olaylari bi cok topikte sorun oluyor.kayiyor yazilanlar falan
Ellerine saglik umarim hizlica degisir cizelgemiz eksiye dogru
Bu arada hepinize gunaydinnnn:)))

Düzelttim bakalım olacakmı...

Boşver canim daha ugrasma gayet iyi işte. Bu cizelge olaylari bi cok topikte sorun oluyor.kayiyor yazilanlar falan
Ellerine saglik umarim hizlica degisir cizelgemiz eksiye dogru
Bu arada hepinize gunaydinnnn:)))[/QUOTE]

Günaydın canım

Ilk etapta 8 yemek kasigi sbz yemegi vardi oglen. Bikac hafta sonra 6 kasiga dusurdu vs bunun gibi seyler. Hepsi aklimda zaten bu daha ilk haftam biraz vrrdikce midede kuculuyo zaten azalticam.

Gecen yil diyet yaparken emzirmiyodum canim oglum fazla emmedi. 5 aylikti hic emmiyodu bende kosmustum diyetisyene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…