- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi nursehulya
-
Cidden canim ya ter atmadim ama 4-5 saatimi aldi serildim kaldim..
Canim, benim finduk olayina donmesin istersen once hesapla sonra miktarini ayarla...ben sok olmustum 2 avuç findik dedim altiustu...corba pilav sulukofte az degil kalorileri diye hatırlıyorum
Bu arada menun cok guzel aksam meyve ye istersen ikindide yemediysen.yada salatalik cok ise yarıyor
İnşallah canim hepimiz icin devami gelsin...
kilolar gitsin, saglik ve hafiflik gelsinnn
Tamam canim bana nasil istersen hitap edebilirsin.hani birden hulyacim dedim ya fazla mi samimi oldu diye sorduydum:))
Cidden canim ya ter atmadim ama 4-5 saatimi aldi serildim kaldim..
Canim, benim finduk olayina donmesin istersen once hesapla sonra miktarini ayarla...ben sok olmustum 2 avuç findik dedim altiustu...corba pilav sulukofte az degil kalorileri diye hatırlıyorum
Bu arada menun cok guzel aksam meyve ye istersen ikindide yemediysen.yada salatalik cok ise yarıyor
Hoşgeldin aramiza tanimak isteriz seni. ..Güle güle büyüt bebegini
Ben her gun takiliyorum foruma, motivasyonum artiyor yalniz olmadigimi görmek güç veriyor..sanada tavsiyem ayrilma buralardan...sevgiler
Hulyacim topik Başkanımız cizelge falan yapsak mi ?
Boyum 170 kilom da malesef 77iste hedefim 62. Bende gunluk yediklerimi paylasirim. Yorum yapabilirsiniz yediklerime. Onceki yil diyetisyenin bana verdigi listeyi kullaniyorum suan
Çizelge yapalım tabikide ama ben şu ara bizim ufaklıkta pek vakit bulamıyorum bu saatlarde gece halledeyim bu işi sabaha topikte olur inşallah...
Tamam canım zaten uygun olduğum zmanlarda girebiliyorum tpiğe..Seni çok iyi anlıyorum bende de ayni durumlar.birde bende iki tane cocuk gozumun önünü zor görüyorum:)
Sabah ya da yarin birgün farketmez ne zaman uygun olursan motive eder iyice hepimizi
Benim boy 1, 65 canim digerleri cizelgemde mevcut . ikinci baslangic 9 eylül canim
Baslayali 4-5 gun oldu daha alismaya calisiorum.
Sabah yarim domates yarim salatalik, 1kk peynir, 5 zeytin, maydonoz, 1 dilim kepek ekm.
Ogle 1 kase corba , 1porsiyon zeytinyagli patlican, 1kase yogurt, 1 dilim kepek ekm.
Ara 1 armut yarim kase sutlac (olmasaydi iyi olurdu)
Aksam 1 kase corba 4 yemek kasigi makarna 2kofte buyuklugunde tavuk ve bol salata
Ara 2 dilim karpuz yarim su bardagi sut
KULLANICI ADI BAŞLANGIÇ KİLO BOY ŞUANKİ KİLO VERİLEN KİLO HEDEF KİLO
Nursehulya 81.3 1.60 66.1 15.2 57
Kenyalıkiraz 87 ? 78 9 60
Mydenizzz 77 1.65 68 9 60
Arzuayten 77 1.70 77 0 62
arkadaşlar çizelge böyle cuma günleri bildirim sonrası yenileriz şöyle olsaydı güzel olurdu diye bir fikriniz var mı çizelge hakkında...
eline sağlık canım gayet güzel olmuşta sadece her sayıyı kendi bölümünün altına denk getirebiliyorsan daha seçik olurtekrar eline sağlık
ben bu akşamı 1070 kaloriyle kapattım akşamda patlıcan yemeği yogurt ve az közlenmiş biber soğan falan yedim
sonrada bir şeftali 0 kaçamakla devam bakalımm
Hulyacim alinti yaoamiyorum da oyle yazicam.
Aslinda ewet fazla oluyo bende asiri doyuyorum ama dedigim gibi ben doktorun verdigi listeyi uyguluyorum. Kadin bunlarin tamamini yememi soylemisti. Bende zaten bu sekilde kilo verdim daha once. Aa
Aslinda gun boyunce tum besin gruplarindan almami sagliyor bu liste. Meyve, protein, karbonhidrat vs. Benim yazdiymdan daha az yeme demisti. Bakalim bir hafta gideyim boyle. Sonuc alamazsam azaltirim bende.
Hulyacim alinti yaoamiyorum da oyle yazicam.
Aslinda ewet fazla oluyo bende asiri doyuyorum ama dedigim gibi ben doktorun verdigi listeyi uyguluyorum. Kadin bunlarin tamamini yememi soylemisti. Bende zaten bu sekilde kilo verdim daha once. Aa
Aslinda gun boyunce tum besin gruplarindan almami sagliyor bu liste. Meyve, protein, karbonhidrat vs. Benim yazdiymdan daha az yeme demisti. Bakalim bir hafta gideyim boyle. Sonuc alamazsam azaltirim bende.
Düzelttim bakalım olacakmı...[/QUOTE]KULLANICI ADI BAŞLANGIÇ KİLO BOY ŞUANKİ KİLO VERİLEN KİLO HEDEF KİLO
Nursehulya 81.3 1.60 66.1 15.2 57
Kenyalıkiraz 87 ? 78 9 60
Mydenizzz 77 1.65 68 9 60
Arzuayten 77 1.70 77 0 62
arkadaşlar çizelge böyle cuma günleri bildirim sonrası yenileriz şöyle olsaydı güzel olurdu diye bir fikriniz var mı çizelge hakkında...
Düzelttim bakalım olacakmı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?