Başarısızlık ve bazı problemler

Nasıl değiştirebilirim, söylediğiniz ruh hallerini yaşıyorum direkt olarak ama nasıl değişir hiç bilmiyorum...

O zaman senin bu depresyonda işin yok Bir ders hiçbirşey.Ben son sınıfta yaz okulundan geldiğimde okulun uzamadı mı diye şok oldu sınıf arkadaşlarım.

O ara kendim yapamadım ama sonradan anladım.Sıkıntı arkadaşları fazla önemsemekmiş. Olayları umursamakmış.Önce kendimi düşünmem gerektiğini anladım.Kastım bencillik değil öncelik bilmek.Kendinden yok yere ödün vermemek.O dönem üzüldüğüm kafama taktıklarımdan yanımda kalan yokNe olursa olsun önce aile sonra kendim.Evlenince de eş katılıyor bir deBana ders oldu şimdi rahatım

Nasıl değiştirebilirim, söylediğiniz ruh hallerini yaşıyorum direkt olarak ama nasıl değişir hiç bilmiyorum...
Canım bi insana sürekli sen aptalsın desek öyle hisseder sende sürekli başarısızım diye diye öyle hissediyorsun tam tersine çevirmen lazım ben de öyleydim olumlama işe değiştim

Çevredeki insanların düşünceleri o kadar etkiliyor ki, mesela bir ders tipi konusunda yetenekli değilim ve o tip derslerden düşük notlarla geçiyorum, başkaları yapıyor ve ben yapamıyorum psikolojisinden dolayı etkileniyorum. Arkadaşları fazla düşünmek zarar cidden, günü geçirmelik arkadaşlıklara sıcak bakmazdım hiç ama bazen öyle olması gerekiyor sanırım :) Teşekkürler moral için.

Canım bi insana sürekli sen aptalsın desek öyle hisseder sende sürekli başarısızım diye diye öyle hissediyorsun tam tersine çevirmen lazım ben de öyleydim olumlama işe değiştim
Evet bunu erkek arkadaşım da çok fazla söylüyor ve o her söylediğinde tamam bundan sonra başaramıyorum demeyeceğim deyip devam ediyorum demeye :) Yapısal bir şey değiştirebilir miyim bilmem ama en azından başarabildiklerime odaklanmaya karar verdim, umarım yapabilirim. Teşekkür ederim :)

Yapıyorsun bile bak inşallah iyi olacak her şey

Kac yasindasin?Tipatip aynisini ben de yasiyorum.Konularima bakarsan görürsun.Arkadas ilişkisi ve ozellikle dersler.Ben de hep basariliydim.Il birinciligi turkiye birinciligi ama simdi hic bir sey yok.Dibe cakildim.16 ya girdim bu arada.

Kac yasindasin?Tipatip aynisini ben de yasiyorum.Konularima bakarsan görürsun.Arkadas ilişkisi ve ozellikle dersler.Ben de hep basariliydim.Il birinciligi turkiye birinciligi ama simdi hic bir sey yok.Dibe cakildim.16 ya girdim bu arada.
20 yaşındayım, sana tavsiyem, lise bitip gidecek illaki ama asla istemediğin bölümü yazma, ne puan alırsan al... Bunu seçim zamanı hatırla, puanım boşa gitmesin deyip istemediğin bölümü sakın yazma, üniversitede de aynısını çekersin.

Aslinda kazandığım lise ildeki en iyi lise ama calismassan olmuyor iste.

Aslinda kazandığım lise ildeki en iyi lise ama calismassan olmuyor iste.
Aynı yollardan geçtim, lisede yine idare ediyorsun bir şekilde ama üniversite için zamanın gelmiş aşağı yukarı, şu andan bıkmaman lazım daha önünde bir yol var, eğer doğru bölümü seçersen lisedekinden daha kolay atlatırsın ona dikkat et...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…