Başılık bulamıyorum artık

Ben zaten bu konuda değilim
Hçyalan bile olabilir sinir olduğum şey parama göz dikmesi
Çok haklısın sen yeme içme en ufak bişeyde parayı ver olur, onlar vermese biz nerden biriktirceğiz olur,para zaten onları n olur ben çevrede çok gördüm böyle canını bile sıkma paranının kuruşunu verme

Önce kendimi hazırlayıp sonra ayrılcam zaten
Ben burda tek başıma ağlıyotum o arkadaşlarıyla keyif içinde

Hele dur yahu neden ağlıyorsun kız ağlama

En kötü koşar korsun g...ne rahvan gider

Sıkma canını annen yakındaysa git iftar ziyaretine

Arkadaslarıyla gitmek icin bahane etmis adam resmen.
Bence var ya esinizin teyzesini arayin deyin ki, teyzecim kusura bakma gelemedik eşim gelmek istemedi de beni de mahcup etti. Rezil olsun.

Yarın da yoneticiyle görüşün bakalm para istemis mi gercekten. Ikinci bir batum vakası olabilir elif, böyle yok yere tartisma cikarma sonra da arkadaslarina gitme falan..

Parayı almak ıstemıs apt ıcın yapılacak masrafı bahane etmış keske durust olsaymıs...
Bu tarz gıderler ev sahıbı oder kiraci degıl ve bunu bılmeyen yok.
Muhtemelen kendısı odeyıp kırayı az verecektı yanı kıradan düşecektı halıyle kendı hesabında kalıcaktı

O parayı kullanmak isteyısının gercek nedenını bulun bence

Aklına boşanmak düşen de buraya gelip başlık açıyor. Bunu genel olarak söylüyorum başlık sahibi özel olarak alınmasın. Bence karı da koca da yapıcı olmalı, biri olmazsa diğeri olmalı. Bir aile kolay kurulmuyor.

Esler arasindaki para anlasmamazliklarini cok uzulerek okuyorum maalesef.

Birbirinden para saklanmasini dusunmek, digerinin parasini farkli isguzarliklarla almaya calismak... Ki digerinin parasi demek bile icime sinmiyor. Siz ortak cikmadiniz mi bu yola? Nedir bu senin, benim muhabbetleri...

Siz iki is ortagi misiniz? Yoksa EŞ mi?

Cok uzucu...

Doğru biliyosun, demirbaşları ev sahibi karşılar ev sahibi bile olsanız adam bugün para isteyip verilmesini bekleyemez ki, süresi olur 15 gün içinde 1 hafta içinde vs gibi, herkes cebinde milyarlarla gezmiyo ki tak versin, para nerde diye hikaye yazmış kocan sor yöneticiye meseleyi bakalım aslı var mi

Binanın yapım ve onarım giderlerine kiracı karışmaz mal sahibi karışır o öder parayı... Bunu da bilmiyorsa artık !

Benim takıldığım nokta o kadar para neden çantanızda ?

Kendisi gitmiş teyzesine ben annemlerdeydim iftarda sonra onlar beni eve bıraktı
Sabah da hiç konuşmadık, utanmadan bana küs gibi davranıyo ne kadar komik değil mi hem suçlu hem güçlü
Abartman için para toplanıyomuş o doğru ama ev sahibi verecek tabi ki de bu zaten işin bahanesiydi onun amaçları çok başka

hala konuşmuyor musunuz

Kız sende de ne his varmış bildin boşanıyorlarmış
He şimdi gördüm yeni konusunu. Olacağı buydu. Büyük şeylere tepki veremeyen elif, minik olaylarla hep haklıyken haksız duruma düştü. Önceki para konularının hiçbirini unutmadım. Adamın intikam alacağını tahmin ettim. Bavulu toplayıp bırakmış annesinin evine

Erkekler böyle sırttan vurmayı severler.Karda yürür izini belli etmezler.Hayırlısı olsun haklarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…