- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
Çok haklısın sen yeme içme en ufak bişeyde parayı ver olur, onlar vermese biz nerden biriktirceğiz olur,para zaten onları n olur ben çevrede çok gördüm böyle canını bile sıkma paranının kuruşunu vermeBen zaten bu konuda değilim
Hçyalan bile olabilir sinir olduğum şey parama göz dikmesi
Önce kendimi hazırlayıp sonra ayrılcam zaten
Ben burda tek başıma ağlıyotum o arkadaşlarıyla keyif içinde
Önce kendimi hazırlayıp sonra ayrılcam zaten
Ben burda tek başıma ağlıyotum o arkadaşlarıyla keyif içinde
hala konuşmuyor musunuzKendisi gitmiş teyzesine ben annemlerdeydim iftarda sonra onlar beni eve bıraktı
Sabah da hiç konuşmadık, utanmadan bana küs gibi davranıyo ne kadar komik değil mi hem suçlu hem güçlü
Abartman için para toplanıyomuş o doğru ama ev sahibi verecek tabi ki de bu zaten işin bahanesiydi onun amaçları çok başka
Senin boşanman yakın. Hissediyorum
He şimdi gördüm yeni konusunu. Olacağı buydu. Büyük şeylere tepki veremeyen elif, minik olaylarla hep haklıyken haksız duruma düştü. Önceki para konularının hiçbirini unutmadım. Adamın intikam alacağını tahmin ettim. Bavulu toplayıp bırakmış annesinin evineKız sende de ne his varmış bildin boşanıyorlarmış
He şimdi gördüm yeni konusunu. Olacağı buydu. Büyük şeylere tepki veremeyen elif, minik olaylarla hep haklıyken haksız duruma düştü. Önceki para konularının hiçbirini unutmadım. Adamın intikam alacağını tahmin ettim. Bavulu toplayıp bırakmış annesinin evine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?