- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
-
İşte bahane onun derdi başkaYarın verse nolurmuş yani parayı
Elif iyi yapıyorsun bana kızacaklar olacak burada biliyorum ama kadının kendine ait t bi parası olacak kocasından habersiz biriktirdiğiBu para konusuyla ilgili açtığım bi kaç konu var onları okuyun isterseniz o yüzden benim param diyorum ve biriktirmesem bu parayıda dağıtmıştı birilerine
Evet o konuda zaten haksızım ben ama kasıtlı yaptığım bişey değildiSen niye 3000 tl ile geziyorsun durup duruken...sende normal değilsin
Hayyy allahım yaaa eşin oruç tutuyor muHayır delirmiş gibiydi
Durmadan laf saydı bende kapattım
Evet bence de öyleElif iyi yapıyorsun bana kızacaklar olacak burada biliyorum ama kadının kendine ait t bi parası olacak kocasından habersiz biriktirdiği
Haaa neticede zora düşünce gerçek ihtiyaç olunca vs o para tabii ki ortaya çıkar
Ama bi paranın biriktiği bilindiği zaman erkekler ilk para işinde onu kullanmak istiyor
Tıtuyorda böyle öi davranır oruç tutan insan zor tuttum kendimi ağlamamak içinHayyy allahım yaaa eşin oruç tutuyor mu
Oruç mu başına vurdu nedir
Evet o konuda hatalısın hayır bişe değil iyi cesaret ben biraz fazla para olunca tedirgin oluyorum bi de bişeylerden kısarak biriktirdiğin para Allah korusun kaybolsa çalınsa falanEvet bence de öyle
Burda benim tek hatam çantamda taşımam parayı ama oda fırsatım olmadığı için
Parayı ondan kaçırıyomuşum
Öyle bir insan olsam neyse diycem
6 yıldır tanıyamamış beni rezil
Orucun ilk günü genelde gergin oluyor işte insanlarTıtuyorda böyle öi davranır oruç tutan insan zor tuttum kendimi ağlamamak için
Öyle mi diyorsunuz yaElif iyi yapıyorsun bana kızacaklar olacak burada biliyorum ama kadının kendine ait t bi parası olacak kocasından habersiz biriktirdiği
Haaa neticede zora düşünce gerçek ihtiyaç olunca vs o para tabii ki ortaya çıkar
Ama bi paranın biriktiği bilindiği zaman erkekler ilk para işinde onu kullanmak istiyor
Ev sahibi nerde?Mrb herkese sinirden ellerim titriyo resmen
Öğleden sonra annemlere geldim, burada biraz oturcaktım iftar için de eşim beni alıcaktı iftar davetine gidecektik onun teyzesine..
Aradım 1saat önce ne zaman geliyosun diye.
Evdeymiş ve bina yöneticisi gelmiş bina etrafına birşey yapılacakmış para istemiş az bi para değil yani ve yanında yokmuş
Neyse işte senin paran nerede dedi bana ( biriktirdiğim para var) yanımda çantamda dedim
İşte başladı laf saymaya sen niye o kadar parayı yanında taşıyosun benden mi kaçıtıyodun daha neler neler paragözmüşüm ben . Gelmiycem dedi bende ne halin varsa gör paragöz senin gibilere denir dedim.
Bütün sinirimi bozdu anlayacağınız hayır yani bu yaz evden çıkıyoruz ve zaten kiracıyız o parayı vermek zorunda değiliz yanlış mı biliyorum?
Sanki adam boğazına yapışmış ver diye
Bence bu bahane kavga çıkarmak için bahane aradı sanırım yani bilmiyotum altında eminim vardır birşey
Ben kendimi bazı şeylere hazırlamaya çalışıyorum ama o kadar güçsüzüm ki nasıl olacak bilmiyorum
Bence öyleÖyle mi diyorsunuz yaben hiç birktirmiyorum habersiz.acaba biriktirsem mi
Bulunduğumuz ildeEv sahibi nerde?
İşte diyorumya altında başka birşey var ve resmen biriktirdiğim parsya gözünü dikmiş
Ondan neden istemiyorlar da elinizden istiyorlar ailemde yaptırıyor kiracılarınkinin parasını ev sahipleri veriyorBulunduğumuz ilde
Ben zaten bu konuda değilimOndan neden istemiyorlar da elinizden istiyorlar ailemde yaptırıyor kiracılarınkinin parasını ev sahipleri veriyor
Yok zaten vermemVerme
Boşanır ederseniz parayı verdiğin için kafanı taşa vurursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?