- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Tabii doğru söylyorsun ama bilinirse benden çok o sıkıntıya girer gibi
Aynı bu patronun oğluyla yaşadığımıza döner iş sanıyorum.
Öyle düşünüyor muhtemelen özellikle söylüyor baldan kimse anlamasın bilmesin bak diye
Eğer bu konuyu da eskiyle bağlantılandıracaksanız şöyle söyleyeyim zerre kadar ilgimi çeken bir adam değil.Hali hazirda patlama yapan libidonuzu o anlik frenleyememis olabilirsiniz cagirmakla ( zaten cagirmam hata demenizin altinda bu yatiyor olabilir ) Tabi bu sizin hayatiniz kimin ne dusundugu asla irgalamayabilir sizi ama bir dahaki hatanizda bu kadar kolay ort pas edilecegini dusunmuyorum.Dikkatli olun derim.
Bilmiyorum ki green bunu o söylüyor.Canım niye sıkıntıya girsin ki, burda tek sıkıntı yaşayacak olan sensin niye göremiyorsun bunu?
Katiliyorum
Kimse ayik ya da sarhos tanimadigi herifi evine almasin rica ediyorum
Gordunuz yani gencecik kizi balkondan attilar nerdeyse beraat ettiler. Adamlarin artik sagi solu belli olmuyor, dovuyor, sovuyor, tecavuz ediyor.......rica ederim herkes guvenligini dusunerek hareket etsin artik.
Yok canım mümkün değilKeşke anlatmasaydınız kimseye. Sonuçta değer yargıları fazla önyargılı insanlarımızın sizi yanlış anlayabilirler. Umarım başınıza öyle sıkıntılı bir durum gelmez kötü bir niyetiniz yokmuş sonuçta. Ama birşey de olmaz kahve içip gitmiş zaten başka türlü anlatılmaz heralde. Ben şeyi de merak ettim. Hani ikiniz olur mu diye düşünceniz yokmuş eskiden şimdi var mı kafanızda bir oluru?
Bilmiyorum ki green bunu o söylüyor.
Özellikle kimse bilmesin diye neden ısrar eder ki bi adam
Demek ki onunda çekindiği bir durum var
Duyulursa benim için hiç hoş olmaz zaten
Siz nereden biliyorsunuz ?Patronun oğlu herşeye sahip olmaya alışık şımarık çocuk gibi senide istiyor, sıkılınca oyuncak gibi seni köşeye atacak böyle tiplete güven olmaz, zamanı da bu eczacıbaşının büyük oğulları fabrikadaki işçi kıza aşık olup birde Cinsel birliktelik yaşayınca hamile kalıyor ama ve lakin bu aile o fabrika işçisi kızı eczacılıkta marka olan bu kızı aileye yakıştırmayınca, kadınla evlenmiyor ama çocuk dünyaya gelir bu çocukta annesi öleceğine yakın itirafta bulunuyor senin baban bu diye Sonr kız Babalık davası açık kazanınca sanırım para verip susturdular, çoğu kişi bunu bilmez
Adı çıkmıştır bile benceİşten çık yoksa adın çıkacak. Erkeklerin kendi aralarında herşeyi konuştuğunu düşünenlerdenim.
Film izlemeyi kabul etmedim kiFilm izlemeye geldiyse siz de kabul ettiyseniz niye film izlemediniz ben simdi onu merak ettim :)
FarkındayımResmen belayı başına davet ediyorsun fark ediyormusun..
Siz nereden biliyorsunuz ?
Türk filmi gibi
Farkındayım
Şuan ortalık duruldu çok şükür
Patronun oğlunda bir mahcubiyet var 2 gündür
Patron da şoföre demiş ki kızda bi suç yok işinde gücünde
Hata benim öküz de ayıp bizim ayıbımız oğlum da yaptıklarından çok utanıyor diye
Babasına çok alkollüydüm baba bende utanıyorum kıza ısrar ettim çünkü onu kırmıştım özür dilemek istedm o kafayla konustum demiş
Babası da günler çuvala mı girdi demiş
Oda alkolün etkisiyle o kadar ısrarcı oldum demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?