Başıma Bela Sardım

Canım niye sıkıntıya girsin ki, burda tek sıkıntı yaşayacak olan sensin niye göremiyorsun bunu?

Eğer bu konuyu da eskiyle bağlantılandıracaksanız şöyle söyleyeyim zerre kadar ilgimi çeken bir adam değil.
Ne cinsellik anlamında ne de ciddi bir ilşki anlamında.
Ben ona ofiste patron dışarıda arkadas gözüyle bakıyordum X bey derdim hep sohbet ederken bile
Geldiğinde de bir kahve içti gitti sohbetimiz de hep işle alakalıydı.
Eve almam hata dedim çünkü kendi kendime onun yaptığı saçmalığa ortak oldum yüz vermiş gibi
Kendime bu sebeple kızgınım.

Canım niye sıkıntıya girsin ki, burda tek sıkıntı yaşayacak olan sensin niye göremiyorsun bunu?
Bilmiyorum ki green bunu o söylüyor.
Özellikle kimse bilmesin diye neden ısrar eder ki bi adam
Demek ki onunda çekindiği bir durum var
Duyulursa benim için hiç hoş olmaz zaten

söylemez diyip durmuşsunuz da.

ben birbirinin can ciğer dostu olan adamların aynı zamanda bana ilgi gösterdiklerini çok gördüm. hatta sırf bu yüzden ikişer ikişer reddederdim. çünkü muhabbetimin geçtiğini tahmin edip sinir olurdum.

arkadaşlar doğru tahmin etmiş bence bu junior patronun mevzudan haberi var. acaba mı diye yanaşmaya çalışıyor. hatta belki big patronun da haberi var ki ondan kızdı?

böyle şeyler çabuk duyulur hele erkekler ne kadar dedikoducu bilemezsiniz. benim yakın erkek arkadaşlarım gelir tüm okulda kim kimle yatmış 1 gece önce anlatırdı öğle saatinden önce yayılırdı kendi aralarında. kızların ise hiç haberi yoktu bu dedikodulardan. yani bizden çok konuşuyorlar emin olun

Aynen, öldükten sonra bile kadın suçlu çıkıyor artık. Herkes kendini korumayı bilmeli.

Patronun oğlu herşeye sahip olmaya alışık şımarık çocuk gibi senide istiyor, sıkılınca oyuncak gibi seni köşeye atacak böyle tiplete güven olmaz, zamanı da bu eczacıbaşının büyük oğulları fabrikadaki işçi kıza aşık olup birde Cinsel birliktelik yaşayınca hamile kalıyor ama ve lakin bu aile o fabrika işçisi kızı eczacılıkta marka olan bu kızı aileye yakıştırmayınca, kadınla evlenmiyor ama çocuk dünyaya gelir bu çocukta annesi öleceğine yakın itirafta bulunuyor senin baban bu diye Sonr kız Babalık davası açık kazanınca sanırım para verip susturdular, çoğu kişi bunu bilmez

Keşke anlatmasaydınız kimseye. Sonuçta değer yargıları fazla önyargılı insanlarımızın sizi yanlış anlayabilirler. Umarım başınıza öyle sıkıntılı bir durum gelmez kötü bir niyetiniz yokmuş sonuçta. Ama birşey de olmaz kahve içip gitmiş zaten başka türlü anlatılmaz heralde. Ben şeyi de merak ettim. Hani ikiniz olur mu diye düşünceniz yokmuş eskiden şimdi var mı kafanızda bir oluru?

Yok canım mümkün değil
Hiçbir şekilde bana uygun değil
Kafa yapısı tipi
Hali hareketleri
Konuşmaları
Kısacası benim ilişkş yaşayabileceğim bir adam değil ve ya cinsel çekim olabilecek bir adam değil

Gercekten bu kadar saf misiniz? Biraz kendiniz yaratmissiniz bu durumu. Alkollu adami gece eve cagirirken ne dusundunuz? Alkollu olmasa bile ne bekliyordunuz? Oturup film izlemek istedigini mi dusundunuz gercekten?

Bilmiyorum ki green bunu o söylüyor.
Özellikle kimse bilmesin diye neden ısrar eder ki bi adam
Demek ki onunda çekindiği bir durum var
Duyulursa benim için hiç hoş olmaz zaten

Sadece evli ise çekindiği birsey olur ki o da sizin açınızdan berbat bir durum.ki onda bile erkek tanıdıklarına anlatmasına engel değil.herkes sizden beklenti içinde olabilir o iş yerinde şoför dahil.

Siz nereden biliyorsunuz ?

Türk filmi gibi

Film izlemeye geldiyse siz de kabul ettiyseniz niye film izlemediniz ben simdi onu merak ettim :)
Film izlemeyi kabul etmedim ki
Zaten onu öylesine sorduğu belliydi
Üstüne senle konuşmam gereken şeyler var önemli dedi ısrar etti seni kırdım falan dedi
Ben de o yüzden peki madem dedim

Adamın ilgisi hoşunuza gitmiş,abartıp herşeyi mahvetmişsiniz,ama ne o adam ne de babası hakkınızda ciddi düşünmeyecek bundan sonra

Resmen belayı başına davet ediyorsun fark ediyormusun..
Farkındayım
Şuan ortalık duruldu çok şükür
Patronun oğlunda bir mahcubiyet var 2 gündür
Patron da şoföre demiş ki kızda bi suç yok işinde gücünde
Hata benim öküz de ayıp bizim ayıbımız oğlum da yaptıklarından çok utanıyor diye
Babasına çok alkollüydüm baba bende utanıyorum kıza ısrar ettim çünkü onu kırmıştım özür dilemek istedm o kafayla konustum demiş
Babası da günler çuvala mı girdi demiş
Oda alkolün etkisiyle o kadar ısrarcı oldum demiş

Bu konuşmalar bana hiç inandırıcı gelmedi, ya hiç huyum değil böyle yazmak ama ne bileyim bir yerde bir gariplik var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…