Başıma Bela Sardım

Kk'daki bu başlıklar da beni öldürüyor artık. Herkesin en az sizin kadar zekası var, olayın az çok nasıl geliştiğini herkes tahmin ediyor.
Gecenin bir yarısı eve gelmek isteyen erkeğe kimse iyi niyetinden buyur demez çünkü tacizden, tecavüzden korkar.
Siz resmen acaba olur muyuz diye davet edip, aranızdaki ilişkiyi de adamın etrafına duyurmaya çalışmışsınız. Adamın babası "reddetsin" diyince beklemediğiniz bir tepki görmüşsünüz ve şimdi hangisini yaparsanız yapın diğer tarafın kovma ihtimali var diye düşünüyorsunuz ama boşuna korkmayın sizin patroncuk sizinle ciddi düşünmüyor, düşünen erkek gecenin bir yarısı evine geleyim diye tutturmaz.

Katiliyorum
Kimse ayik ya da sarhos tanimadigi herifi evine almasin rica ediyorum
Gordunuz yani gencecik kizi balkondan attilar nerdeyse beraat ettiler. Adamlarin artik sagi solu belli olmuyor, dovuyor, sovuyor, tecavuz ediyor.......rica ederim herkes guvenligini dusunerek hareket etsin artik.

Aydınlatma için teşekkürler..senden sonra eski konuları okudum evet doğru tespit adamın niyeti belli konu sahibininde. Sevgilisi varken işyerinde ki biriyle sex arkadaşlığı yapınca doğal olarak erkeklerinde ilgisini çekmiş.

Zaten hanımefendiye asılanla sex partnerliği yaptığı kişi kuzen bunlar iyi bi muabbet döndürmüştür arasında erkeklere güven mi olur

Zaten hanımefendiye asılanla sex partnerliği yaptığı kişi kuzen bunlar iyi bi muabbet döndürmüştür arasında erkeklere güven mi olur
Yazık ya farkında değil ama erkekler kullanmayı malesef çok seviyor.Ee tabii muhabbetleri düşünemiyorum yoksa hangi erkek gece yarısı evine geleyim der.

Senin diğer arkadaşa ne oldu?
Senin yolun yol değil bak sana diyim.
Anlaşıldı özgürsün, free takılıyorsun iyi hoşta gecenin 1inde sarhoş adamı evine almak nedir.
Hergün neler okuyoruz.
Ya başına bi iş gelir böyle, yada adın çıkar bu gidişle.
Bence biraz dikkat et

Konu sahibini hatırlattınız.Konu sahibinin kim olduğunu hatırlayınca yapmış olduğum yoruma üzüldüm.
Bende sonradan hatırladım bayanı üzüldüm açıkcası tamam herkezin hayatı kendinedir ama birazda kendi değerini kendi belirler insan çok üzülcek konu sahibi iki kuzen hangisi yatağa atarız muabbeti yapıyor hanımefendi için yarın bir gün şöförün babanın da dahil olur tecavüz girişiminde bulunmucağı ne malum neler neler okuyoruz yapmayın böyle şeyler lütfen bu ülkede neler oluyor çok cesaret sınırları üzerinde geziyor konu sahibi

Herseyi geçtim ülkemizde bu tur Şeyler kadınlar için tehdit unsuru olabiliyor.
Sonra adliyelerde karakollarda uğraşmak İnternet'e düşüp rezil olmakta var.
Eğer konu gerçekse 25 yasında bir kadının tüm bu ihtimalleri Düşünebiliyor olması gerekli.

Allah korusun, size Şule Çet ismini hatırlatayım.
Bence iş yerinizi değiştirin yada maddi sıkıntıyı göze alıp işsiz kalın bana normal gelmedi bu patron
Konuyu okuyunca benim de aklima direk sule cet geldi... patronla isci arasinda bir mesafe olmasi gerektigini dusunuyorum

Nedense ben keklemeye çalıştığını düşünüyor gibiyim.

Bu 2. Üyelik konusu için muneyi etiketledim ama görmedi sanırım. Özel bi konu için alınıp orda sonlanması gerekmiyor mu acaba? Bu üye artık çift hesap kullanarak sürekli böyle konular mı açacak yani çok garip.

Aynı konunun devamı ya Ondandır belki

Yürek mi yedin acaba doğru dürüst tanımadığın sarhoş adamı gece 1’de eve alıyorsun.. Çok mu dizi izliyoruz biz acaba da kendimizi böyle avrupada zannediyoruz.. Türkiye’de yaşıyoruz ama unutmayalım, arada unutuyorsanız açıp haber izleyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…