- 15 Mayıs 2016
- 2.470
- 4.784
- 133
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Ne demek istediniz anlamadımBi üstteki yaptığım yoruma bakar mısın? Neyse iş işten geçti. . .
Konu sahibini hatırlattınız.Konu sahibinin kim olduğunu hatırlayınca yapmış olduğum yoruma üzüldüm.Ne demek istediniz anlamadım
Olaydaki her şey garip ve yanlış ama en yanlışı şoföre anlatmanız. Adam babanızın oğlu mu, neden güvenip anlatıyorsunuz böyle bir şeyi? Ya o da yanlış anlasa ve "patronun oğlunu evine alan beni de alır" deyip size sarsa?
Yahu burası tecavüze uğrayan gencecik kızların katillerinin, mağdurun bekareti üzerinden savunulduğu ülke.
"Bir kadın bakire değilse, cinsel hayatı varsa 1 kez de benimle sevişmeli. Bu benim en doğal hakkım. Bakire olmayan her bekar kadın kamuya açılmıştır" diye düşünen milyon tane 5 iq'lu adam yaşıyor bu ülkede. Sizdeki neyin cesareti gerçekten anlamıyorum.
Lütfen bu kadar saf olmayın. Tamam istediğinizle istediğinizi yaşayın ama kimseye güvenmeyin. 3 gündür tanıdığınız sarhoş adamları evinize almayın, önünüze gelen adama böyle şeyler anlatmayın. Çıldırdım burada gerçekten. Kendinizi korumayı bilin lütfen ya. Kaç yaşında kadınsınız, hayret bir şey.
Ben bu kadar saf olduğunuzu düşünmüyorum. Adamın da iyi niyetli.Şu kadınların ayıp olmasın sorun olmasın ayağına bu kadar taviz vermeleri gerçekten çok ayıp.Gece yarısından sonra kim kime gitmek ister yada kim misafir kabul eder. (geçen yine bir patron oğlu konusu vardı biri yazmıştı patron oğlu değil de çaycı olsaydı yine aynı davranırmıydın diye?)O saatte şöför gelmek isteseydi yine ayıp olur diye alırmıydın?Ve şöför le Bu konulardan konuşmak sonra şöförün sana ilgisi vardı falan demesi gerçekten çok bayağı.Sınır probleminiz var galiba neden insanlarla özelinizi paylaşıyorsunuz?
Ben sizde patron oğluna karşı olumlu şeyler sezzinledim
Aydınlatma için teşekkürler..senden sonra eski konuları okudum evet doğru tespit adamın niyeti belli konu sahibininde. Sevgilisi varken işyerinde ki biriyle sex arkadaşlığı yapınca doğal olarak erkeklerinde ilgisini çekmiş.Neden kafana taktın ki bu kadar bu olayı sen F*** body olaylarına karşı değilsin zaten e iş yerindeki diğer adamla olan sex arkadaşlığını buda duymuştur bişey koparayım derdindedir takıntı falan yapmaz merak etme bir iki aslır senin gösterdiğin yöne göre yol alır gider en olası kötü ihtimal ona verdin bana vermiyosun tarzında seni aşağılarsa açık açık işi terketmek zorunda kalırsın ve emin ol patroncuk senin öbürüyle ne işler karıştırdığını biliyo erkekler böyle şeyleri anlatmaya bayılır
Zaten hanımefendiye asılanla sex partnerliği yaptığı kişi kuzen bunlar iyi bi muabbet döndürmüştür arasında erkeklere güven mi olurAydınlatma için teşekkürler..senden sonra eski konuları okudum evet doğru tespit adamın niyeti belli konu sahibininde. Sevgilisi varken işyerinde ki biriyle sex arkadaşlığı yapınca doğal olarak erkeklerinde ilgisini çekmiş.
Yazık ya farkında değil ama erkekler kullanmayı malesef çok seviyor.Ee tabii muhabbetleri düşünemiyorum yoksa hangi erkek gece yarısı evine geleyim der.Zaten hanımefendiye asılanla sex partnerliği yaptığı kişi kuzen bunlar iyi bi muabbet döndürmüştür arasında erkeklere güven mi olur
Allah korusun benim de aklıma o olay geldi.Allah korusun, size Şule Çet ismini hatırlatayım.
Bence iş yerinizi değiştirin yada maddi sıkıntıyı göze alıp işsiz kalın bana normal gelmedi bu patron
Bende sonradan hatırladım bayanı üzüldüm açıkcası tamam herkezin hayatı kendinedir ama birazda kendi değerini kendi belirler insan çok üzülcek konu sahibi iki kuzen hangisi yatağa atarız muabbeti yapıyor hanımefendi için yarın bir gün şöförün babanın da dahil olur tecavüz girişiminde bulunmucağı ne malum neler neler okuyoruz yapmayın böyle şeyler lütfen bu ülkede neler oluyor çok cesaret sınırları üzerinde geziyor konu sahibiKonu sahibini hatırlattınız.Konu sahibinin kim olduğunu hatırlayınca yapmış olduğum yoruma üzüldüm.
Herseyi geçtim ülkemizde bu tur Şeyler kadınlar için tehdit unsuru olabiliyor.Senin diğer arkadaşa ne oldu?
Senin yolun yol değil bak sana diyim.
Anlaşıldı özgürsün, free takılıyorsun iyi hoşta gecenin 1inde sarhoş adamı evine almak nedir.
Hergün neler okuyoruz.
Ya başına bi iş gelir böyle, yada adın çıkar bu gidişle.
Bence biraz dikkat et
Zaten hanımefendiye asılanla sex partnerliği yaptığı kişi kuzen bunlar iyi bi muabbet döndürmüştür arasında erkeklere güven mi olur
Konuyu okuyunca benim de aklima direk sule cet geldi... patronla isci arasinda bir mesafe olmasi gerektigini dusunuyorumAllah korusun, size Şule Çet ismini hatırlatayım.
Bence iş yerinizi değiştirin yada maddi sıkıntıyı göze alıp işsiz kalın bana normal gelmedi bu patron
Nedense ben keklemeye çalıştığını düşünüyor gibiyim.Diğer konunda adamın farklı beklentilerinin olduğunu söylemiştin bu adamlar kuzenmiş bir de şoktayım şu an inşallah bizi keklemeye çalışıyosundur.
Nedense ben keklemeye çalıştığını düşünüyor gibiyim.
Aynı konunun devamı ya Ondandır belkiBu 2. Üyelik konusu için muneyi etiketledim ama görmedi sanırım. Özel bi konu için alınıp orda sonlanması gerekmiyor mu acaba? Bu üye artık çift hesap kullanarak sürekli böyle konular mı açacak yani çok garip.
Aynı konunun devamı ya Ondandır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?