Başıma Bela Sardım

iş arkadaşları ve patronlarla iş saatleri dışında işle alakalı çook acil önemli bir şey yoksa konuşmayıverin. gecenin bi yarısı ölse eve davet etmeyin özellikle. gitsin şoföründe kalsın içtiği yerde sızsın kalsın dert mi arıyorsunuz başınıza. ben çok çok yakın olmadığı sürece arkadaşlarımı da sokmam eve ne patronun oğlu sarhoş gecenin bi yarısı gelecek.

Kardesim üstte Ablamiz Şule Çet diyor!!!

Merhaba,
2. üyelikler tek bir konu açtıktan sonra kapatılan üyelikler değildir, ana üyelikle dile getiremeyeceğiniz özel konuları 2. üyelikle açabiliyorsunuz ve 2. üyelik kurallarına uyduğunuz ya da kapatılmasını talep etmediğiniz sürece yedek üyeliğiniz aktif kalıyor.

Nedir 2. üyelik kuralları?
Bu üyeliklerle yalnızca ana üyelikle açmaya cesaret edemediğiniz sizin için özel olan konuları açabilirsiniz, saçımı ne renk boyayayım, masa örtüm şu mu olsun bu mu, hangi bölümü okuyayım gibi konular açılamıyor.

2. üyelikle diğer üyelerin konularına yorum yazılamaz ve üyeliklerden bir tanesi banlandığında ban süresi dolana kadar diğeriyle siteye giriş yapılamaz.

baldankiz1'in açtığı 2 konuda ana üyeliğiyle yazmaktan çekineceği konular o yüzden 2. üyelik kurallarına aykırı bir durum söz konusu değil.

Şunu da belirteyim 2. üyeliklerin suistimal edilmesi halinde yönetim 2 üyeliği de birleştirme hakkına sahiptir, bu da ana üyeliğinizin deşifre olmasına neden olur, bu sebeple oh ne ala 2. üyelik alıyorlar yanlarına kar kalıyor diye düşünülmesin, böyle birşeye müsade edilmiyor.

Yorumlari okumadim ama iş yerinde 1 mühendis 1 patron un oğlu varsa siz mühendisle birlikte oluyorsunuz sanırım o da patronun oğluna anlattı.
Adam in aklına karpuz kabuğu düştü..
2.si zaten patronun oğluyla beraberdiniz
Burda bizi kekliyorsunuz

Konunuz baştan aşağı hatalarla dolu. Bir işyerinde ortam iyi diye bu kadar ileri gidilmez. Akıl var mantık var. Ayrıca kim ne anlarsa anlasın şoföre böyle şey söylenir mi? Şoför kim? Sarhoş bir adamı eve gece 1 de alarak hatanın en büyüğü sizde. Öyle bir yerde daha fazla duramazsınız, eninde sonunda ayrılmak isteyeceksiniz şuan istemeseniz bile emin olun, bu belayı kendi başınıza siz sarmışsınız, şimdi yapacağınız en doğru şey öyle bir yerde daha fazla bulunmamak.

1 hafta sonra twitter da taciz ediliyorum diye hashtag acarsiniz.. cok merak ediyorum gece yarisi sizi sarhos bir sekilde arayan patronun oglu degil de isyerinin caycisi olsa “zaten kek yemek icin evime geleceklerdi, bende gelsin belki yarin is yerinde evi cok temiz der” gibi komik bir bahaneyle eve kabul eder miydiniz? Bahaneleriniz o kadar komik ki kendinize ya da bize kabul ettirmeye calisiyorsunuz resmen..

Bir genç kızın gizli günlüğü gibi oldu bu hesap arkası yarına ne gelecek bakalım

Çok zekisiniz ama benim birlikte olduğum adam şirketin çalışanı değil
Birlikte çalışıyoruz dışarıdan geliyor bizim şirkete
Patronun oğluna anlatmasının mümknatı yok zaten kimse bilmesin istiyor özellkle

Bütün yorumları okudum.
Haklısınız çoğunuz da
Ben zaten yaptığımı savunmuyorum ki
Hata yaptığımın farkındayım eve alarak
Ama şuna kızıyorum kendi kendinize yeni bastan hikaye yazmanıza
Yok ben ondan etkileniyormuşum yok ben onunla olur muyuz diye düşünmüşüm yok babasına bilerek haber salmışım bla bla
İnanın dün arkadasımın birine anlattım şok oldu
Şu sebepten şok oldu
Bu senin anlattıklarını yapan adamla anlattığın X Bey aynı kişi mi dedi
Onu hiç tanımayan benim anlattığım bir arkadasıma sorsanız beyefendi saygılı kibar ama biraz da saf diye anlatır.
Çünkü benim gözümde öyleydi.
Hiçbir zaman onunla birşeyler yasamak onu tavlamak vs. aklımdan geçmedi
Bir anlık boşluğuma denk geldi evde kız kardeşim de vardı
Her adama evime aşacak değilim zaten sürekli şakasını yapıyorlardı baldan yeni eve tasındı bizi davet etmedi diye
O gece de ısrar edince bende kahve ikram ederm içip gider dedim öyle de oldu
Bu arada alkol sürekli alıyor ama öyle kendini bilmez halde gezmiyor dolaşmıyor
Öncesnde biliyordum
Şimdi dışarıdan bir gözle bu kadar endişe etmekte çok haklısınız.
Bende fazla rahat davrandım her ne olursa olsun bu denli rahat olmamalıydım.
Dediğim gibi şoföre anlatma sebebim de duyulursa eğer akıllarda yanlış bir düşünce uyandırmamaktı
Ama şoför babasına anlatarak bayağı bir karıstırdı ortalığı
Bugün geldi işyerine bana karsı bir mahcubiyet vardı yüzünde gayet mesafeli davranıyorum
Tesekkürler

Sizin diger olayi biliyor olmasin bu kucuk patron. Sarhos sarhos size gelmesini ben ona bagladim

Ay direkt aklıma bu geldi benim, diğer konuya da hep bunu yazmak istedim ama sanane kadının hayatından, cinsellik herkesin hakkı vs dendi, teorik olarak doğru da bizim ülkede pratik olarak ne kadar geçerli? Üstelik böyle 3-5 kişinin olduğu aile şirketlerinde? Aklıma gelen resmen başıma geldi hatta sona soracaktım B baldankiz1 sizin işyerinde patron falan var mı o da başına bela olur diyecektim ben demeden konu sahibi yazmış

Yok bilmiyor bilmesine de imkan yok
Çünkü zaten diğer görüştüğüm adam özellikle bilinmemesini istiyor.
Asla gidip de söylemez.
Ben asla çalışanla böyle birşey yaşamazdım ama sen istisnasın sana güveniyorum falan dedi hatta bana
Diğer adam bizim şirketin çalışanı değil ama onunla birlikte çalışmak durumunda kalıyoruz haftada 1 gelir ayrıca akrabalar
Söylemez yani

Konu erkeklerse hiç emin olma güzelim.

Bunu neden bilindik hesabınızdan değil de bir konu açmak için izin aldığınız ikinci hesaptan yazdınız, bende bunu merak ettim
Benim bilindik hesabım biraz deşifre oldu diyebilirim.
Eski sevgilim buralarda takıldığımı biliyordu
Birkaç ay önce nasıl olduysa beni bulmuş ve konularımın bazılarını okumuş bende güvenemedim oraya yazmaya
Kullanıcı adımı değiştirsemde ss almış konuyu yazarak bulabilir diye düşündüm.

Konu erkeklerse hiç emin olma güzelim.
Tabii doğru söylyorsun ama bilinirse benden çok o sıkıntıya girer gibi
Aynı bu patronun oğluyla yaşadığımıza döner iş sanıyorum.
Öyle düşünüyor muhtemelen özellikle söylüyor baldan kimse anlamasın bilmesin bak diye

Hali hazirda patlama yapan libidonuzu o anlik frenleyememis olabilirsiniz cagirmakla ( zaten cagirmam hata demenizin altinda bu yatiyor olabilir ) Tabi bu sizin hayatiniz kimin ne dusundugu asla irgalamayabilir sizi ama bir dahaki hatanizda bu kadar kolay ort pas edilecegini dusunmuyorum.Dikkatli olun derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…