- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.402
- 133
- Konu Sahibi baldankiz1
-
Kardesim üstte Ablamiz Şule Çet diyor!!!Ben babası tepki gösterecek diye çok korktum o geldi ama adam her zaman ki gibiydi.
Sabah şoför de konusmuş öküzlük benm oğlumda iyi değil kıza söyle reddetsin oralı olmasın demiş.
Ama şu saatten sonra ben bu adamın odasına da gitsem sohbet de etsem yanlış anlaşılır.
Üstelik eskisi gibi olamam artık onunla bu şeklde hislerini bile bile
Mecburiyetten katlanırım ama gözler hep üzerimde olacak
Merhaba,Cahil cesareti bu resmen hiç değilse aklı başında bi ev arkadaşın olsa keşke. Diğer samimi iş arkadaşın senden bahsetmiş patroncuğun da bundan yüz bulmuş olabilir. Bu konular ardı ardına hiç mantıklı gelmedi bana açıkçası.
Ayrıca 2. Üyelik özel bir konu için alınıp bu konuda fikir alındıktan sonra bi son bulmuyor mu? Sürekli burdan o oldu bu oldu diye konu açılacaksa herkes 2. Üyelik alsın ordan tutturabildiğince yazsın o zaman.Mune bu konuda net bilgi verebilir misin?
Merhaba,
2. üyelikler tek bir konu açtıktan sonra kapatılan üyelikler değildir, ana üyelikle dile getiremeyeceğiniz özel konuları 2. üyelikle açabiliyorsunuz ve 2. üyelik kurallarına uyduğunuz ya da kapatılmasını talep etmediğiniz sürece yedek üyeliğiniz aktif kalıyor.
Nedir 2. üyelik kuralları?
Bu üyeliklerle yalnızca ana üyelikle açmaya cesaret edemediğiniz sizin için özel olan konuları açabilirsiniz, saçımı ne renk boyayayım, masa örtüm şu mu olsun bu mu, hangi bölümü okuyayım gibi konular açılamıyor.
2. üyelikle diğer üyelerin konularına yorum yazılamaz ve üyeliklerden bir tanesi banlandığında ban süresi dolana kadar diğeriyle siteye giriş yapılamaz.
baldankiz1'in açtığı 2 konuda ana üyeliğiyle yazmaktan çekineceği konular o yüzden 2. üyelik kurallarına aykırı bir durum söz konusu değil.
Şunu da belirteyim 2. üyeliklerin suistimal edilmesi halinde yönetim 2 üyeliği de birleştirme hakkına sahiptir, bu da ana üyeliğinizin deşifre olmasına neden olur, bu sebeple oh ne ala 2. üyelik alıyorlar yanlarına kar kalıyor diye düşünülmesin, böyle birşeye müsade edilmiyor.
Çok zekisiniz ama benim birlikte olduğum adam şirketin çalışanı değilYorumlari okumadim ama iş yerinde 1 mühendis 1 patron un oğlu varsa siz mühendisle birlikte oluyorsunuz sanırım o da patronun oğluna anlattı.
Adam in aklına karpuz kabuğu düştü..
2.si zaten patronun oğluyla beraberdiniz
Burda bizi kekliyorsunuz
Sizin diger olayi biliyor olmasin bu kucuk patron. Sarhos sarhos size gelmesini ben ona bagladim
Yok bilmiyor bilmesine de imkan yokAy direkt aklıma bu geldi benim, diğer konuya da hep bunu yazmak istedim ama sanane kadının hayatından, cinsellik herkesin hakkı vs dendi, teorik olarak doğru da bizim ülkede pratik olarak ne kadar geçerli? Üstelik böyle 3-5 kişinin olduğu aile şirketlerinde? Aklıma gelen resmen başıma geldi hatta sona soracaktım B baldankiz1 sizin işyerinde patron falan var mı o da başına bela olur diyecektim ben demeden konu sahibi yazmış
Yok bilmiyor bilmesine de imkan yok
Çünkü zaten diğer görüştüğüm adam özellikle bilinmemesini istiyor.
Asla gidip de söylemez.
Ben asla çalışanla böyle birşey yaşamazdım ama sen istisnasın sana güveniyorum falan dedi hatta bana
Diğer adam bizim şirketin çalışanı değil ama onunla birlikte çalışmak durumunda kalıyoruz haftada 1 gelir ayrıca akrabalar
Söylemez yani
Benim bilindik hesabım biraz deşifre oldu diyebilirim.Bunu neden bilindik hesabınızdan değil de bir konu açmak için izin aldığınız ikinci hesaptan yazdınız, bende bunu merak ettim
Tabii doğru söylyorsun ama bilinirse benden çok o sıkıntıya girer gibiKonu erkeklerse hiç emin olma güzelim.
Olmamalıymış evet.sürekli samimi bi iş ortamı vs demişsiniz. sizin hatanız burda. iş hayatında böyle samimiyet olamz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?