Başıma dert aldım

Seftalireceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2019
695
588
53
Herkese merhaba. Uzatmadan konuya girmek istiyorum. Bir akrabamın kayınvalidesi oğluna ;
oğlum bugün gel birlikte uyuyalım diyor ama gelinde yukarıda oturuyor .Ve zaten bir sürü sorun yaşadı ve evliliği bitti kadının. Benim de bu durum sinirimi bozdu.Tabiki benimde bir sürü sorunum var kayınvalidemle. Tweeter hesabım var ve gündemdeki kadın cinayetleri veya başka konularla ilgili içimden gelen her şeyi yazıyordum. Bu durumu da ele alarak şöyle bir Tweet attım."Evlenen oğlunu kendine koca zanneden kaynanalardan nefret ediyorum" diye.
Fakat ismimi değiştirmedim çünkü yanlış bir şey yapmıyordum. Görümcem de beni bulup stalklıyor. Bu yazının altına hmm yazıyor. Bende buna annene mi alındın dedim başka kaynanan mı var yazdı. Bende annenle ilgili bir sorun mu varda aramızda sen böyle düşündün dedim o da yo yazmış. Bugün kayınvalidemi aradım cevap vermedi ki telefon elinden hiç düşmez.Yani görümcem ya başka şekilde anlattı ya da yazdıklarımı gösterdi.14 yaşında görümcem ve daha önce eşim ve benimle ilgili de yalan söyledi yalanı ortaya da çıktı.Ama ne dedi ne yaptı bilmiyorum. Fakat ben ona yazmadım ki. Ya da benim kayınvalidem öyle bir şey yapmadı.Ki zaten şuan aynı şehirde bile değiliz iki aydır.Durduk yere kendi başıma bela aldım.Ve bir hafta sonra oraya gideceğiz sizce ne yapmalıyım. Konuyu açıp anne sana ithafen yazmadım yanlış anlama diye açıklama yapayım mı yoksa konu bir yerde açılırsa mı söyleyeyim. Bu arada taşlayıcı gruplar için de şunu belirtmek istiyorum. Ben bu sözü kayınvalideme yazmış olsaydım bile onun bana söylediği küfür, hakaretin yanında az kalırdı. Ama yanlış anlaşılmak istemiyorum benim derdim bu.

Ee sizinki öyle yapmıyorsa alınmasın, yapıyorsa da ayağını denk alsın. Ne çekiniyorsunuz ki? 14 yaşındaki bebeye bakıp da kvye laf filan anlatmazdım ben olsam. Eşinize deyin istiyorsanız böyle böyle bir olay oldu çok garipsedim diye. Konu açılırsa da size yazmadım kendi özel hayatınıza bakın deyip posta koyun. Ayrıca o kayınvalide ve oğluş da birbiri ile evlensin yani evli barklı oğluna gel koyun koyun yatalım demek sapıklık zaten.

Yazılanları gerekli gereksiz ustune alınan tipler azalarak bitse keske.

Hıcbısey yapmayın, mevzusu olursa eger sen aklıma bile gelmedin yazarken dıyın ve gecın. Canhıras acıklama yapmayın. Ki ona yazmamıssınız zaten yemin etseniz basınız agrımaz.

Ee sizinki öyle yapmıyorsa alınmasın, yapıyorsa da ayağını denk alsın. Ne çekiniyorsunuz ki? 14 yaşındaki bebeye bakıp da kvye laf filan anlatmazdım ben olsam. Eşinize deyin istiyorsanız böyle böyle bir olay oldu çok garipsedim diye. Konu açılırsa da size yazmadım kendi özel hayatınıza bakın deyip posta koyun. Ayrıca o kayınvalide ve oğluş da birbiri ile evlensin yani evli barklı oğluna gel koyun koyun yatalım demek sapıklık zaten.
Yok canım eşime söyledim zaten eşim seslenmedi.Oralı bile olmadı.Çünkü Kayınvalidem zaten herkese diyor beni sevmediğini istemediğini. Ben ona hiç saygısızlık yapmadım ve onun sorunlu olduğunu biliyorlar.

Ne kadar üstüne düşüp kendinizi ifade etmeye çalışırsanız kayinvalideniz o kadar çok üstünüze gider, bir de ortada bir şey yokken koz olarak kullanır.
Yerinizde olsam ne arar ne de yaptığınız yorumun konusunu açarım.
Bir hafta sonra gidince de hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Kendisi konuyu açarsa da senlik bir durum yok, böyle birşey mi yaşadık üstüne alındın derdim. Sakın pasif kalmayın üste çıkın.

Ne kadar üstüne düşüp kendinizi ifade etmeye çalışırsanız kayinvalideniz o kadar çok üstünüze gider, bir de ortada bir şey yokken koz olarak kullanır.
Yerinizde olsam ne arar ne de yaptığınız yorumun konusunu açarım.
Bir hafta sonra gidince de hiçbir şey olmamış gibi davranın.
Kendisi konuyu açarsa da senlik bir durum yok, böyle birşey mi yaşadık üstüne alındın derdim. Sakın pasif kalmayın üste çıkın.
Yazdıklarımı duymuş ki bir aydır aramıyor.Bende aramayacaktım ama bugün bir arayayım dedim yinede. Zaten açmadı.

12 yaşından beri çekiyorum.
Hahahaha gorumceyı kest sutten yeni kesilmiş, gorumcelık yapıyor. Ver agzının payını hatta muhattap olma bu kız cocuguyla bence.

En buyuk derdi, bugun giysem olması gerekirken twıt altına hm yazacak kadar buyumuste kuculmus.

Hiç seslenmeyin alındıysa da alınsın. Her lafı ölçüp tartmaktan biri yanlış anlar mı diye düşünmekten çok sıkıldım. Ama sosyal medyada böyle bişey yazarken aklınıza gelmeliydi. Takmıyosanız yazın ama kendinizi açıklayacaksanız devamlı bi dahasına dikkatli paylaşımlar yapın bence

Back
X