Başıma gelen tuhaf olay

Belki de esi degildi o kadin
Ablasi falandi ve bosanmis cocuklu abisine birini ariyorlardi 🤷‍♀️ en masum kismindan baktim yine de hos degil
Siz yazınca fark ettim aslında adam ve kadın evli olup olmadığını bilmiyorum. Üçü bir arada gelince öyle yorumladım ama kızın hiç baba dediğini duymadım. Onlar gelince çok oturmadım zaten oğlumu gitmeye ikna etmeye çalışıyordum.

Kimseyle konuşmamayı tercih ederek doğru yapıyormuşum kızımı oyun alanına götürünce ya avm de geziyorum ya da kızımı beklerken kitap okuyorum çünkü dışarısı pislik kaynıyor bknz konu

Şu ayaküstü hayat hikayesini anlatan insanları ağzım açık dinliyorum ya 15 yıllık arkadaşım ne özel hayatımı bilir ne genel hayatımı yeriz içeriz gezeriz ama kimseyede özel hayatımı anlatmam yani anne babama bile.. cok saf biri gibi geldiniz burdan yanlış anlamayın iyi niyetli aslında herkesi kendiniz gibi sanmayın dışarısı çakal dolu dikkat edin çevrenizde ki insanlara ağzınızdan çıkan kelimelere..

İyi akşamlar hanımlar,

Bugün oğlumu oyun alanına götürdüm. Oğlum hemen oyuna daldı bende tek başıma oğlumu izliyordum. Sonra yanıma bir kadın geldi ve yanıma oturmak istedi bende izin verdim. Ordan burdan konuşurken eşimden boşanmak üzere olduğumdan bahsettim. Bunu söyledikten sonra arkadaşıyla mesajlaşmaya başladı ve onuda oyun alanına çağırdı. Yarım saat sonra arkadaşı eşiyle geldiler ve yanımıza oturdular. İlk gelen kadın bende 7-8 yaş büyüktü ama çift olanların yaşları 45-50 civarıydı, ve yanlarındada 10 yaşlarında bir çocuk vardı. Adam ilk geldiği andan itibaren bana çok tuhaf bakıyordu. Bir arada sadece 10 dakika oturduk ve adam gözünü benden hiç ayırmadı ama eşinin hiç umrunda değildi, diğer kadında umursamadı bu durumu. En son adam bana ısrarla içecek bir şeyler almak isteyince hemen oradan oğlumuda alıp kalktım. Eve gelince gerçekten kendimi çok kötü hissettim. Acaba ilk kadın onları oraya bilerek çağırmış olabilir mi?
Umarım takip etmemişlerdir sizi evinizi öğrenmek için

Takip bile edebilirlerdi. Artık sizi tanıyorlar. Gözünüzü 4 açın. Ay bu ne böyle ? Yalnız olan kadının çok dikkat etmesi gerek. Siz oturup anlatıyorsunuz. Bir daha oraya gitmeyin. Ben köyde evde tekken gelen akraba konu komşu bile olsa içerde kardeşim, babam vs var diyorum. Belli mi olur devir kötü.

Verilmiş sadakaniz varmis insan dalgınlıkla bazen yapiyor oyle seyler adamlarda oyle guzel konuşuyorki bisey anlamiyorsun .hepimize tecrube oluyor boyle seyler bir daha biri gelirse corona var yaklasmayin dersiniz

Benim boşanma sürecim çok çetrefilli geçti. Ben 5 yıl sonra insanlara bahsedebildim. Bakın anlatabildim demiyorum sadece bahsedebildim. Konuyu konuşabildiğim sadece 20-25 senelik 2 dostum vardı, onlardı. Havadan sudan konuşurken aile konularına nasıl girdiniz anlamadım. Karşı taraf bilerek sorgulamışsa da bile ipin ucunu kaçırmamalısınız. Kime ne ay boşansam da boşanmasam da. Sanki derdime derman mı olacak?

Back
X