- 23 Ağustos 2012
- 51.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.131
- 898
- Konu Sahibi Su_perisiiii
Çete olmasınlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum olabilirde yada eşi çok saftı ve adam sapık.Çete olmasınlar![]()
Hayır takip etmediler oyun alanı açık bir yerdi ben arabayla geçerken hala oturuyorlardı.evin boş olduğunu yanlız olduğunuzu anlamışlar umarım takip etmezler yada swinger
Bilmiyorum olabilirde yada eşi çok saftı ve adam sapık.
Allah korusunEşi değildir o kadın yancısıdır, Allah affetsin kaçırabilirler ya da tuzağa düşürüp satabilirler![]()
Bana da öyle geldi. Fena tezgah kurmuşlar yalnız. Çocuk parkları da insanların doğal olarak güvende hissettiği bir yer.Eşi değildir o kadın yancısıdır, Allah affetsin kaçırabilirler ya da tuzağa düşürüp satabilirler![]()
Belki de esi degildi o kadinBilmiyorum olabilirde yada eşi çok saftı ve adam sapık.
Siz yazınca fark ettim aslında adam ve kadın evli olup olmadığını bilmiyorum. Üçü bir arada gelince öyle yorumladım ama kızın hiç baba dediğini duymadım. Onlar gelince çok oturmadım zaten oğlumu gitmeye ikna etmeye çalışıyordum.Belki de esi degildi o kadin
Ablasi falandi ve bosanmis cocuklu abisine birini ariyorlardien masum kismindan baktim yine de hos degil
Ne eşi yahu ! Saf olan sensin benim.. millet çakal olmuş. Mügede ne senaryolar duyduk bu çetelerle alakalı.Bilmiyorum olabilirde yada eşi çok saftı ve adam sapık.
Doğru katılıyorumBelki kadın pazarlayan birileridir kimseyle konuşmayın böyle şeyleri
Umarım takip etmemişlerdir sizi evinizi öğrenmek içinİyi akşamlar hanımlar,
Bugün oğlumu oyun alanına götürdüm. Oğlum hemen oyuna daldı bende tek başıma oğlumu izliyordum. Sonra yanıma bir kadın geldi ve yanıma oturmak istedi bende izin verdim. Ordan burdan konuşurken eşimden boşanmak üzere olduğumdan bahsettim. Bunu söyledikten sonra arkadaşıyla mesajlaşmaya başladı ve onuda oyun alanına çağırdı. Yarım saat sonra arkadaşı eşiyle geldiler ve yanımıza oturdular. İlk gelen kadın bende 7-8 yaş büyüktü ama çift olanların yaşları 45-50 civarıydı, ve yanlarındada 10 yaşlarında bir çocuk vardı. Adam ilk geldiği andan itibaren bana çok tuhaf bakıyordu. Bir arada sadece 10 dakika oturduk ve adam gözünü benden hiç ayırmadı ama eşinin hiç umrunda değildi, diğer kadında umursamadı bu durumu. En son adam bana ısrarla içecek bir şeyler almak isteyince hemen oradan oğlumuda alıp kalktım. Eve gelince gerçekten kendimi çok kötü hissettim. Acaba ilk kadın onları oraya bilerek çağırmış olabilir mi?
Aynısını düşündümevin boş olduğunu yanlız olduğunuzu anlamışlar umarım takip etmezler yada swinger