ablacım bende aynı arkşın durumundayım karşımdaki kişinin saplantılı olduğunu düşünüyorum yada abartıyorum bilmiyorum kafam çok karışık belki ilgisi alakası daha önce görmedğim için bana tuhaf geliyo bilemiyorum.herneyse ben bu çocuğa babamın mesleğini söylemedim memur dedim sadce soyadımı kısaltılmış yazdım mesla
bana dediki bigün sen bana babanın mesleğini söylemiyosun soyadını söylemiyosun ama ben istesem senin annein kızlık soyadına kadar bulurum dedi .buna güceüm yeter teknik takip yaptırırım dedi özel heraketçıyım ben adım yeter dedi.ama yapmayacam ben yaparsam anlamıyo istiyorum ki sen güven sen söyle istiyorum demişti.
sence böyle bişi yapabilirmi kişisel bişi için teknik takip falan ne tel verdim ne msn sadce facden msjlaşıyoruz
senin adını soyadını oturduğun yeri(il)..vs.biliyo mu?mesela nerelisin ne okuyosun kaç kardeşsin...vs biliyo mu?
ablacım bende aynı arkşın durumundayım karşımdaki kişinin saplantılı olduğunu düşünüyorum yada abartıyorum bilmiyorum kafam çok karışık belki ilgisi alakası daha önce görmedğim için bana tuhaf geliyo bilemiyorum.herneyse ben bu çocuğa babamın mesleğini söylemedim memur dedim sadce soyadımı kısaltılmış yazdım mesla
bana dediki bigün sen bana babanın mesleğini söylemiyosun soyadını söylemiyosun ama ben istesem senin annein kızlık soyadına kadar bulurum dedi .buna güceüm yeter teknik takip yaptırırım dedi özel heraketçıyım ben adım yeter dedi.ama yapmayacam ben yaparsam anlamıyo istiyorum ki sen güven sen söyle istiyorum demişti.
sence böyle bişi yapabilirmi kişisel bişi için teknik takip falan ne tel verdim ne msn sadce facden msjlaşıyoruz
adımı biliyo soyadım kısaltma bilmiyo tam olarak babam sinopta görev yapıyo ama ankdayaşıyorum dedi baba tarafı ankada okulumu biliyo2 kardeş oldğumuzu biliyo
eğer hakkında ayrıntılı bilgiye sahipse istediği şeylere ulaşması çok da zor değil.özel harekatçı olmasıyla da bi alakası yok ayrıca.gözünü korkutmak istemiş.sakın karşısında korkak pasif durma.ezilip büzülme.bu tipler insanı sindirmeye çalışır güçlü ol karşısında.tavrın net olsun.
yok ablacım hiç ayrıntı vermedim sadece ankdayım dedim ama sinopta yaşıyoruz.telimi msnnimi hiç bişi vermedim.korkuyorrum ama korktuğumu belli etmiyorum.kendimi soğutucam o ayrılsın benden.ben bitirirsem bırakmaz ben, diye düşünüyorum.
biraz tanıştığım kişiden bahsedeyim. Aydın'lı.benden 2 yaş büyük tıp 4 okuyor aydın üniversitesinde.
biraz tanıştığım kişiden bahsedeyim. Aydın'lı.benden 2 yaş büyük tıp 4 okuyor aydın üniversitesinde.
Arkadaşın Aydınlı..( Bu Konuda Fikrimi Hiç Sorma )
Buraya Kadar Anladım..
İstanbul Aydın Üniversitesi'nde mi Okuyor..:26:
Aydın Üniversitesi'nde mi??:26:
Aydın'da Aydın Üniversitesi Yok..
Adnan Menderes Üniversitesi Var..
İstanbul Aydın Üniversitesi'nde de Tıp Fakültesi Yok..
Anlamadım Bu İşten Bir Şey..
Sahi Nerde Okuyormuş Sorsana Tekrar
söylediği herşeyin doğruluğundan emin misin?
canım kafayı aydınla bozmuşum
ege üniversitesinde okuyor. düzeltmeyi yapıyorum hemen
canım ege üniversitesi izmirde :S:44:
Çok Heyecanlı Tez Canlı..
Bence Aydın'da Yaşıyor..
Ege Üniversitesi'nde Okuyor..
merhaba..
bir çok kötü örnek olmasına rağmen iyileride göz ardı etmemek lazım..
ben 2 sene önce eşimle face de okey oynarken tanıştım.
bende tam hayatıma kimseyi sokmıycam temkinli olucam dediğim anda tanıdım onu..
o sinoptaydı ben istanbuldaydım..
konusmaya basladıgımızdan 2 ay sonra istanbula geldi,
görüştük..
sanki yıllardır benım hayatımın bi parçasıymıs gibiydi.
çok uzatmıyım..
tanıştık..
4 ay sonra nişanlandık..
11 ay sonra nikahımız oldu..
14 ay sonrada düğünümüzü yaptık..
2 yıldırda evliyiz..
birbirimize o kdr aşığız ki anlatamam..
iyiki face e girmişim iyiki onu tanımışım iyiki benim kocam olmus..
demek istediğim kendinede onada bi şans ver sonuçta hiç beklemediğin anda karşına güzel fırsatlar çıkabiliyo..gene temkini elden bırakma iyi şanslarr darısı başına insallah....
hay ağzına sağlık arkadasım aynen öyler
iki gündür giremedim nete anca fırsat bulabildim.iki gün boyunca bana mesaj attı ama eskisi gibi değildi o da kendini geri cekmişti.ama şimdi baya mesaj atıyor ben aklımdaki tüm soruları sordum ona.
açık açık dedim bazen senin aşırı kıskanc,baskıcı,saplantılı,kavgacı,kafa göz dalan biri oldugunu düşünüyorum dedim.ohaa o kadar öcümüyüm ben herşey orta karar bende dedi:44:
kıskanclık konusunu da konuştuk şort ve göğüs dekoltesi giyinmesini istemem hic bir erkekte istemez dogru düzgün dedi.haklı aslında.
birde akşam kına vardı kuzenimle dertleştik.o da internetten tanıştıgı erkek arkadasıyla 4 bucuk yıldır beraber.sevgilisi 5 ay sonra askerden dönecek şimdi ev bakıyorlar cocuk istanbulda iş buldu.evlenmeyi planlıyorlar.bana bir kaç tavsiyede bulundu. sakın kesitrip atma vesile olmuş olabilir dedi.kıskmet bu sonucta emin olduktan sonra bir görüş bakalım dedi.
ben her zamanki gibi hem tıp okuyor hem yakışıklı neden ualnız neden beni buldu dedim kuzenim bana sende güzelsin sende üniversite okuyorsun ama bunca yıldır yalnızsın olmayınca olmuyor demekki dedi.banao an dank etti işte
burada derdimi paylaştım görüşlerin çogu en azından görüşüp bir şans verme yönünde.herkese yorumları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
bir de benim en büyük korkularımdan biribir ilişki yaşayıp bir şekilde biterse kendimi bir ilişkiyle yormuş olucam diye düşünürdüm.ama kuzenim ve arkadaşım "ee bu olasılık her ilişkide var.bu düşünceyle yola cıkarsan kimseyi bulamazsın" dedi.
hala biraz kafam karışık ama daha olumluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?