başıma gelmez dediğim olay beni buldu netten tanıştığım biriyle konuşuyorum.

ablacım bende aynı arkşın durumundayım karşımdaki kişinin saplantılı olduğunu düşünüyorum yada abartıyorum bilmiyorum kafam çok karışık belki ilgisi alakası daha önce görmedğim için bana tuhaf geliyo bilemiyorum.herneyse ben bu çocuğa babamın mesleğini söylemedim memur dedim sadce soyadımı kısaltılmış yazdım mesla

bana dediki bigün sen bana babanın mesleğini söylemiyosun soyadını söylemiyosun ama ben istesem senin annein kızlık soyadına kadar bulurum dedi .buna güceüm yeter teknik takip yaptırırım dedi özel heraketçıyım ben adım yeter dedi.ama yapmayacam ben yaparsam anlamıyo istiyorum ki sen güven sen söyle istiyorum demişti.

sence böyle bişi yapabilirmi kişisel bişi için teknik takip falan ne tel verdim ne msn sadce facden msjlaşıyoruz

senin adını soyadını oturduğun yeri(il)..vs.biliyo mu?mesela nerelisin ne okuyosun kaç kardeşsin...vs biliyo mu?

senin adını soyadını oturduğun yeri(il)..vs.biliyo mu?mesela nerelisin ne okuyosun kaç kardeşsin...vs biliyo mu?

adımı biliyo soyadım kısaltma bilmiyo tam olarak babam sinopta görev yapıyo ama ankdayaşıyorum dedi baba tarafı ankada okulumu biliyo2 kardeş oldğumuzu biliyo

eğer hakkında ayrıntılı bilgiye sahipse istediği şeylere ulaşması çok da zor değil.özel harekatçı olmasıyla da bi alakası yok ayrıca.gözünü korkutmak istemiş.sakın karşısında korkak pasif durma.ezilip büzülme.bu tipler insanı sindirmeye çalışır güçlü ol karşısında.tavrın net olsun.

adımı biliyo soyadım kısaltma bilmiyo tam olarak babam sinopta görev yapıyo ama ankdayaşıyorum dedi baba tarafı ankada okulumu biliyo2 kardeş oldğumuzu biliyo

ailenle ilgili bilgi verme.özel hatayına dair bişey anlatma.gizli kal biraz.okuluna çıkar gelirse sorar soruşturur öğrenir rahatça herşeyi.

yok ablacım hiç ayrıntı vermedim sadece ankdayım dedim ama sinopta yaşıyoruz.telimi msnnimi hiç bişi vermedim.korkuyorrum ama korktuğumu belli etmiyorum.kendimi soğutucam o ayrılsın benden.ben bitirirsem bırakmaz ben, diye düşünüyorum.

bazende haksızlık ettiğimi düşünüyorum iyi biri gibi face ortamında arkdaşlarıyla muhabetti falan paylaştıkları güzel şeyler öyle kız arkları falan çok yok mesala.abdestli namzlıymış.ki dini bilgileride oldukça fazla belli bilmiyorum yada ben panik oluyorum

ama yinede temkinliyim herzaman .

iyi yapmışsın canım.madem sadece faceden görüşüyosun engelle gitsin ya da hesabını tamamen kapat yeni bi hesap al.sana ulaşamasın.sakın tlf verme.ısrarcı bi tipe benziyo anlattığına göre.soğuk davranırsın o da umudu keser bence.ben çıkıyorum canım.özelden msj atabilirsin ama cvp yazamamiyi geceler.

saol ablacım biraz kendimden soğutayım direk birden kesersem hırslanır diye düşünüyorum.zaten hep tersliyorum asla yüz vermedim ümitlendirmedim.tek hatam başta çok safça yazdım kendimi anlattım hayatımda kimse olmadığını yemek yapmyı sevdiğimi evimde oturmayı sevdiğimi falan bunalr onun çok hoşuna gitti ama şimdi tam tersini yapıyorum soğur benden basit kız imajı çizicem

biraz tanıştığım kişiden bahsedeyim. Aydın'lı.benden 2 yaş büyük tıp 4 okuyor aydın üniversitesinde.

Arkadaşın Aydınlı.. ( Bu Konuda Fikrimi Hiç Sorma )
Buraya Kadar Anladım..

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde mi Okuyor..:26:
Aydın Üniversitesi'nde mi??:26:

Aydın'da Aydın Üniversitesi Yok..
Adnan Menderes Üniversitesi Var..

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde de Tıp Fakültesi Yok..

Anlamadım Bu İşten Bir Şey..
Sahi Nerde Okuyormuş Sorsana Tekrar

biraz tanıştığım kişiden bahsedeyim. Aydın'lı.benden 2 yaş büyük tıp 4 okuyor aydın üniversitesinde.

Arkadaşın Aydınlı.. ( Bu Konuda Fikrimi Hiç Sorma )
Buraya Kadar Anladım..

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde mi Okuyor..:26:
Aydın Üniversitesi'nde mi??:26:

Aydın'da Aydın Üniversitesi Yok..
Adnan Menderes Üniversitesi Var..

İstanbul Aydın Üniversitesi'nde de Tıp Fakültesi Yok..

Anlamadım Bu İşten Bir Şey..
Sahi Nerde Okuyormuş Sorsana Tekrar

canım kafayı aydınla bozmuşum
ege üniversitesinde okuyor. düzeltmeyi yapıyorum hemen

söylediği herşeyin doğruluğundan emin misin?

canm dogru herhalde yani dediğim gibi resimlerini felan attı bana.iyi kötü yanlarının hepsini anlattı.
ama işte zaten bende bazı huyları yüzünden tereddüte düştüm.şimdi yavaş yavaş sogutuyorum kendimden mesaj atmıyor doğru düzgün.belkide böyle hayırlısıdır.zaman gösterecek.

ya tüh benim soyadamı biliyor ya msnde yazıyordu. okulumuda biliyor sadece semytimi bilmiyor.
ama sanmıyorum gelip sorup araştıracagını felan öğrenci zaten

merhaba..
bir çok kötü örnek olmasına rağmen iyileride göz ardı etmemek lazım..
ben 2 sene önce eşimle face de okey oynarken tanıştım.
bende tam hayatıma kimseyi sokmıycam temkinli olucam dediğim anda tanıdım onu..
o sinoptaydı ben istanbuldaydım..
konusmaya basladıgımızdan 2 ay sonra istanbula geldi,
görüştük..
sanki yıllardır benım hayatımın bi parçasıymıs gibiydi.
çok uzatmıyım..
tanıştık..
4 ay sonra nişanlandık..
11 ay sonra nikahımız oldu..
14 ay sonrada düğünümüzü yaptık..
2 yıldırda evliyiz..
birbirimize o kdr aşığız ki anlatamam..
iyiki face e girmişim iyiki onu tanımışım iyiki benim kocam olmus..
demek istediğim kendinede onada bi şans ver sonuçta hiç beklemediğin anda karşına güzel fırsatlar çıkabiliyo..gene temkini elden bırakma iyi şanslarr darısı başına insallah....

Çok Heyecanlı Tez Canlı..
Bence Aydın'da Yaşıyor..
Ege Üniversitesi'nde Okuyor..

hay ağzına sağlık arkadasım aynen öyler

iki gündür giremedim nete anca fırsat bulabildim.iki gün boyunca bana mesaj attı ama eskisi gibi değildi o da kendini geri cekmişti.ama şimdi baya mesaj atıyor ben aklımdaki tüm soruları sordum ona.

açık açık dedim bazen senin aşırı kıskanc,baskıcı,saplantılı,kavgacı,kafa göz dalan biri oldugunu düşünüyorum dedim.ohaa o kadar öcümüyüm ben herşey orta karar bende dedi:44:

kıskanclık konusunu da konuştuk şort ve göğüs dekoltesi giyinmesini istemem hic bir erkekte istemez dogru düzgün dedi.haklı aslında.

birde akşam kına vardı kuzenimle dertleştik.o da internetten tanıştıgı erkek arkadasıyla 4 bucuk yıldır beraber.sevgilisi 5 ay sonra askerden dönecek şimdi ev bakıyorlar cocuk istanbulda iş buldu.evlenmeyi planlıyorlar.bana bir kaç tavsiyede bulundu. sakın kesitrip atma vesile olmuş olabilir dedi.kıskmet bu sonucta emin olduktan sonra bir görüş bakalım dedi.

ben her zamanki gibi hem tıp okuyor hem yakışıklı neden ualnız neden beni buldu dedim kuzenim bana sende güzelsin sende üniversite okuyorsun ama bunca yıldır yalnızsın olmayınca olmuyor demekki dedi.banao an dank etti işte

burada derdimi paylaştım görüşlerin çogu en azından görüşüp bir şans verme yönünde.herkese yorumları için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

bir de benim en büyük korkularımdan biribir ilişki yaşayıp bir şekilde biterse kendimi bir ilişkiyle yormuş olucam diye düşünürdüm.ama kuzenim ve arkadaşım "ee bu olasılık her ilişkide var.bu düşünceyle yola cıkarsan kimseyi bulamazsın" dedi.

hala biraz kafam karışık ama daha olumluyum

canım maşallah Allah mutluluğunuzu artırsın.işte böyle güzel örneklerde var.ama duygularım çok karışık.emin olamıyorum bir türlü.olumlu yorumları görüyorum hemen yumuşuyorum sonra birşey okuyorum hobaa soğuyorum hemen.kararsızlık bunca yıl benim en büyük sorunum oldu.hala da olmaya devam ediyor.Allah yardımcımız olsun hepimizin

canım bende 22 yasındayım ve üniversiteye bende gidiyorum...dedğin tarz bir olay benimde basıma gelmişti :) inanlımaz ilgili inanılmaz karakterli vs.vs.kesinlikle görüşmem diyordum beni ikna etti görüştük ( ama o beni okulda görmüş arkadsına ismimi sormus ve face ten eklemişti bizim okulda değildi) ve görüştükten sonra aramadı..neymiş ben ciddi ilşki yasanılcak bir kızmısım o hazır değilmiş,uzaktaymısım :) falan filan..en basından bilmiyordu sanki...sakın yanlıs anlama bu kötü bir örnek senin konustugun kişi cok iyi biride olabilir benim sana söylemek istediğim zaman o kadar kötüki...hele üniversite döneminde..artık erkeklerin cogu ego tatmini o zamanını kurtarıcak olaylarla ilgileniyorlar...inan benm basıma cok böyle seyler geldi ..ilgi alaka kıskanclık sonra hersey poff diye ucuverdi..sakın kendini cok kaptırma ilgisine elbet konus görüş tanı ama kaptırma derim ben..cünkü eski yasadıgın olayda yeterince kırılmıssın.yeterince duygusal bir kızsın bir dahakini kaldıramayabilirsin...iyice tanı canım ve zamana bırak..eger kaderinde varsa coook uzaktada olsa olur..

Canımmm lütfenn kapılıp gitme...
Sen ne yaşadığıysan aynısını yaşadım, fazlası var eksiği yok. aynı..
O yüzden beni dinle.Şimdi ki sevgilim benim netten 2 yıldır konuştuğum biriydi ve 17 ekimde 2. yılımız olacak. O şimdi askerde, döndüğünde nişanlanacağız..
Ama bu 2 yıl o kadar zor geçti ki, ayrı şehirlerde olmak,Onun ilk olması benim ona kapılıp gitmem çooook zorladı beni.

O yüzden ona şans ver ama asla asla unutma İLK olmayı haketmiyorsa yol ver gitsin, çünkü senin gibi güzel ve hiç sevgilisi olmayan bir kızla her erkek çıkmak ister, ve sen içlerinden sana değer veren biriyle çıkmalısın. bunu unutma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…