- 22 Mayıs 2012
- 732
- 360
- 83
- Konu Sahibi PembeBulutlar_
-
Ben onu sitede ilk kez tanıştığımız gün gördüm.Eşinden boşanmadan 1 gün önce.Peki sadece girip kimseyle konusmadigini nerden biliyorsun.
Hem o sitede tanismadinizmi demekki mazisi var orda
romanyali demissen seni Hristiyan zannediyor.
Ayrica Avrupa ülkelerine romanyali kadın akımı var bu aralar, abd yede gitme yollarını arıyorlardır. Bu arada güzel oluyor romanyali kızlar erkekler tarafından beğenilirler
Inşallah seni kötü kızlardan yada kandirabilecegi kızlardan zannetmemistir.
ABD ye yerleşmek istemediğini biliyorsa neden ikimiz için planlarım var dedi? Kısa süreliğine bir iliskimi hayal Ediyordu?Ben onu sitede ilk kez tanıştığımız gün gördüm.Eşinden boşanmadan 1 gün önce.
Ben zaten agnostik olduğumu söyledim ona,gerçekten de öyleyim.Kendisi de Hristiyan hem de birazcık muhafazakar olduğunu söyledi ama bana karşı kesinlikle yargılayıcı bir tavır takınmadı.Hayır öyle zannedemez çünkü ona amacımın bu olmadığını , ondan bir şey beklemediğimi ve bunun son konuşmamız olduğunu söyledim. O da zaten benim amacımın ABD'ye yerleşmek olmadığını bildiğini söyledi.5 gündür de konuşmuyoruz zaten ve konuşmayacağım da.
Hayır yanlış anladınız sanırım.Duygularımı açmamın nedeninin onu ABD'ye gitmek için kullanmak olmadığını biliyordu . Çünkü biliyorsunuz internet ortamı,yaş farkı vs..ABD ye yerleşmek istemediğini biliyorsa neden ikimiz için planlarım var dedi? Kısa süreliğine bir iliskimi hayal Ediyordu?
Evet muhafazakar. Kendi de söylüyordu zaten.Ayrica muhafazakâr dir. Tuhaf tarikatlar var orda
Zaten bunları yapanda direkt benim amacım oraya yerleşmek demiyo, ölüyorum aşkından diyor, sen beni etkiledietkiledin diyor vs vsHayır yanlış anladınız sanırım.Duygularımı açmamın nedeninin onu ABD'ye gitmek için kullanmak olmadığını biliyordu . Çünkü biliyorsunuz internet ortamı,yaş farkı vs..
O kısma bir yorum yapamayacağım doğrusu . Bir daha konuşmayacağımız için öyle bir niyetim olmadığını anlar zaten . Geçtii,gittii..Zaten bunları yapanda direkt benim amacım oraya yerleşmek demiyo, ölüyorum aşkından diyor, sen beni etkiledietkiledin diyor vs vs
o kart cakalda biliyordur
Doğru yoldasin. Yas farki cok.Düşünsene adam 10 sene sonra andropoza girerO kısma bir yorum yapamayacağım doğrusu . Bir daha konuşmayacağımız için öyle bir niyetim olmadığını anlar zaten . Geçtii,gittii..
Esi olsaniz sizle 7, 8 saat konusmaz,buna emin ol.sizi kandirana kadar.
Evlenin bes dak.hic susmadan konus bir kelimesini anca dinlerrrr...
Aklini basina al.sen gencecik bir kac yil sonra elma kurduna donecek bir adamdan ne bekliyorsun.
Doğru yoldasin. Yas farki cok.Düşünsene adam 10 sene sonra andropoza girer
Canım 18 yaşındasın ... Lütfen etrafında yasıtın genc erkeklere bak cok ıyı bır karar vermıssın zaten ve bunu sürdür lütfen..Belkı onun sana anlattıgı hıkayeler tamamen yalandır bunu bılemezsın kı..Babanın yasında bu adam ..Sakın yanlıs hayallerle hayatını yoketme..Lütfen kararlılıgını surdur ve uzak kal..
Esi olsaniz sizle 7, 8 saat konusmaz,buna emin ol.sizi kandirana kadar.
Evlenin bes dak.hic susmadan konus bir kelimesini anca dinlerrrr...
Aklini basina al.sen gencecik bir kac yil sonra elma kurduna donecek bir adamdan ne bekliyorsun.
Benim bir arkadasim bayagi yas farki olan biriyle evlendi.arkadasimla her zmn gorusuyorduk.ama esini bayagiuzun birsure gormedimm.albir gun kahvaltiya gittik ,kapiyi esi acti.anaaaaa aynen elma kurduuuu.dedim.arkadaslar yerlere yattiii.eside olduk gulmektennnn..Elma kurduna güldüm : )
Affeebilir evet.Ama ben bir daha yüzüne bakamam ve yaş farkı çok fazla...Ayni sey yillar once benim basimada geldi. İnternetten biriyle konusuyodum ondan hoslaniyodum ama bende o sitede erkekler sarkintilik etmesin diye kendimin degilde baska birinin resmini koymustum her neyse cocuk bana asik oldu bende hoslaniyldum sonra bigun itiraf ettim bu ben degilim diye gercek fotomu attim cocuk daha cok begendiama ben gerekli aciklamami yapınca yalanci durumunada dusmemistim.
Yani canim boyle bi sebep yüzünden ondan vazgecme derim ben. Sonucta senin gecerli bi aciklaman var ve oda gercekten seni seviyosa affedecektir
Benim bir arkadasim bayagi yas farki olan biriyle evlendi.arkadasimla her zmn gorusuyorduk.ama esini bayagiuzun birsure gormedimm.albir gun kahvaltiya gittik ,kapiyi esi acti.anaaaaa aynen elma kurduuuu.dedim.arkadaslar yerlere yattiii.eside olduk gulmektennnn..
Geliyor.44-26=18
Yavrum ben 29 yasindayim o dedigin adama abi bile demem amca derim yani ciddi oldugunu dusunuyorsun dusunmeye calisiyorsun hadi sen ondan etkilendin onun kendinden bu kadar kucuk bi kizdan hoslanabilmesi sana kotu gelmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?